en helt ny värld

Hej hej! Eller finns det ens någon som läser fortfarande? Jag har vart dålig på att uppdatera och jag kan inte säga att det är för att det inte händer något för det har det, det har hänt hur mycket som helst. Och jag orkar inte dra allt nu i det här inlägget, jag kommer inte ens ihåg hälften men det är ju inte jätte relevant just nu längre ändå.
 
Skolan flyger iväg och trots all stress och plugg så har jag det bra. Jag har träffat världens bästa Martina, utan henne vore ingenting desamma i skolan så jag är sååå glad att jag har henne! Just nu håller vi på med blod, hjärta, kärlsystem och respiration. Det är hur svårt som helst och samtidigt hur viktigt som helst att kunna. Sen efter det betar vi av två salstentor till och två hemtentor så tar jag sommarlov sen!
Under sommaren planerar jag att spara ihop så mycket pengar jag kan, så jag kanske äntlligen till hösten har råd med min egen bil! Under sommren har jag väl även planer på att dra mot kusten, behöver bara leta polers att åka dit med. Planera mot kusten som vi hade från början de kommer spricka så nu början planeringen om.
Förhoppningsvis drar jag mot Götet och Liseberg också med mina salta vänner. Det väntas en heldel glassätande och solning också och jobb såklart! Hoppas på en kanon sommar, men nu först vill vi ha vår!
 
Ikväll väntar jag finsällskap och resten av veckan är också planerad. Till helgen ska jag på folkrace ochpå kvällen fira fina Jeremia som jag tror fyller 25! Om min magkänsla har rätt så kommer det bli en väldigt annorlunda lördag men går den enligt planerna så blir den grym!
 
Eftersom känslor oftast kan va kul å läsa om är mitt hjärta lite kluvet i nuläget. Jag försöker få det att välja en väg men det går inte så bra. Jaja jag har klarat allt annat så det här stoppar inget! Det ordner säää, som en gammal vän till mig skulle ha sagt.
Ja undrar om han minns mig...?

Alla som är på justin Bieber koncert idag kan ta sig nånstans för det vill jag med..!
 
Jajaaaa vi hörs, ! pusspusspuss




Finaste joel <3

RSS 2.0