"det är ju inte bra, men de är kul!"

Hej på er!
Jag vet inte riktigt om de är värt att slänga ihop ett inlägg för att när jag tittar på statistiken över hur många som läser min blogg längre så går den ganska så rakt neråt! Haha jag vet inte ens om jag kan kalla de för blogg längre, jag har i alla fall kommit fram till att jag kan inte kalla mig själv för bloggare.

Det har i alla fall hänt en hel del sen sist för jag har väl inte skrivit på över en månad tänker jag. Jag vet faktiskt inte ens vad mitt förra inlägg handlade om?

Men i alla fall så har jag för mig att jag slängde ut något precis innan jag tog med mig två av mina favvosar och åkte till Turkiet. Vi har träffat en hel del schyssta turkar och en del som man fick lust att kasta något jävligt övermoget rakt i ansiktet på, men vi har haft väldigt kul på vår resa och jag ser fram emot en till snart. Hoppas dock på att vi blir fler på den resan för de tror jag skulle göra allt ännu roligare!
Vi låg på stranden varenda dag nästan, men vi har inte fått så mycket färg som vi hade hoppats på tyvärr. Egentligen så syns de inte ens att vi har varit utomlands men men. De var jävligt gött att ligga på Clepotra Beach och bara steka, dricka iskall cola och inte bry sig ett jävla dugg om vad kallt de va/är här hemma i sverige.
Vi har även fått manikyr, pedikyr, oljemassage, skum massage och skrapat bort varenda död hudcell på hela kroppen. Och nu skrev jag allt i helt fel ordning men skit samma!
Vi har även åkt på en båt tur som vi blev lurade till skulle vara jätte häftig, vi skulle få se delfiner, hoppa i klippor och få peeling i undervattensgrottor. 68 ungdomar på en partybåt med skumparty och hela kittet. SHIT tänkte vi och köpte biljetter med en gång!
Slutade dock med att vi hamnade på en guidad tur runt havet med 25 pensionärer istället och den enda som fick hoppa i klipporna va guiden.
Men men vi jobbade på brännan på båten i fem timmar och sedan gick vi och åt på en underbar restaurang på kvällen. Vilket vi för övrigt gjorde varenda kväll.
Det bästa som har hänt i år i alla fall och vi har skapat minnen för livet.



En av semesterns fulaste bilder, därför bestämmer jag att vi bjuder på den!

När vi väl kom hem hade vi med oss presenter till alla familjemedlemar och alla var glada att få sova i sin egen säng igen! Elin, jag, Dennis och Simon drog till Liseberg nästan dirket när vi kom hem. Har nog aldrig haft så kul tror jag. Haha jo det har jag men det var väldugt lyckat och sådana lördagar borde man ha fler av. Folk tyckte vi var dumma som åkte till Liseberg i Oktober men det som var så bra med det är att det va nästan inga köer och de va ändå inte så fruktansvärt kallt.
Elin och jag gjorde i alla fall iordning all packning och mat dagen innan och sov några ynka få timmar den natten. Sen åkte vi till stan för att hämta Dennis och Simon. Fick inte tag på Dennis - som vanligt. Vi fick lite panik ett tag men efter en halv timme fick vi liv i grabben. Vill verkligen tacka dessa underbar personer för en väldigt bra dag i Götet, det var verkligen skit kul rent ut sagt!

Vad har jag mer gjort?

Vi har varit på inflyttningsfest hos Börje i lördags. Det var väldigt trevligt! Träffade många glada finå ansikten och Lina och jag har skrattat så jag har sån fruktansvärd träningsverk i magen. Jag kan knappt hosta eller nysa för det gör så himla ont. Men jag behöver träna magen lite så det var bara bra! 
"Knulla och kotlett är ju samma sak men med olika betydelse" 
Elin och jag åkte och kollade på innebandy på lördag dag i Hagfors för Hilda spelade och sedan tog vi med oss Sandra in till stan för att fira Tom som fyllde 20. Sedan åkte vi till Molkom, hämtade Lina och drog till Lindfors där de va kalas hos Börje. Efter någon timme kom Impalan med en hel del folk och kalaset kunde börja på riktigt. Sedan drog vi in till stan och efter de drog marcus, emil, jag elin och lina till marcus där vi spelade Knieckt. Och jag dängde skiten ur dom i bowling. Va en lyckad helg, IGEN!

Till helgen vet jag inte vad som händer men helgen efter de så är det maskerad på nöjes och sedan halloween vandring i Duvenäs. Livet leker nu och det är därför jag inte har haft tid att skriva. Bloggen kommer nog att hålla på såhär. Jag slänger ut ett inlägg när jag verkligen har saker att berätta för er.

Ochjag försäker dela med mig av bilder men som vanligt så går det inte. Hoppas ni får se det en annan gång för turkiet bilderna är grymma. PUSSHEJ

OCH JUST DE, jag har tagit hål i läppen! Eller ja, Åse har hjälp mig med det. Har äntligen fått i min ring, som dock är för stor så ska köpa en mindre! Ha de braaaa så hörs vi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0