mitt hjärta är kallt, värm de om du kan

Nu är de officiellt onsdag fast jag nästan fortfarande räknar de som tisdag. Klockan är tjugo över tolv på natten och jag vet inte varför de bara blir sådana här sena nattinlägg. De är väl den enda tiden på dygnet jag just nu kan spendera åt ingenting. Just nu är jag inne i en period där de är ganska stressigt i skolan, de är mycket runt omkring mig överhuvudtaget. Jag försöker inte fly från nånting men jag måste få lite space att tänka på, och bara vara mig.
Jag önskar att jag hade tid att träffa massa kompisar, att jag hade tid att jobba men jag MÅSTE verkligen få in det sista plugget nu och tiden rinner iväg för mig, de är två dagar kvar till tentan och när jag läser igenom så känns de inte som jag kan någonting. Jag vet att jag inte ska tvivla på migsjälv men den här gången gör jag verkligen de, jag har inte lagt så mycket tid som jag borde gjort på pluggandet och de kommer ikapp mig nu..
 
Jag skulle ju skriva om helgens äventyr i söndags men då vart de lite andra grejer jag var tvungen att lösa.
Ida och jag spenderade dagen i Charlottenberg med plånböckerna i högsta hugg redo att spendera pengarna, men med besvikna miner hittade vi inte alls så mycket som vi hoppats på. Jag hittade 1 ynka julklapp, och jag som skulle köpt sex stycken.. Men hittade desto mer grejer till mig själv och spenderade nästan 2000 kr.
 
På kvällen plattade vi till frisyrerna och tog på oss något alldeles för kort till klänning och ett par opassande klackskor med tanke på vädret utanför och korkade upp inför kvällens bravader. Christoffer hämtade oss och vi for mot Kil till Jeremia och Tim. Förfesten i högsta hugg och vi hade dret kul. Sen drog vi mot stan och skulle mot krogen och då vart de en incident som gjorde att kvällen inte alls blev som planerat. Med ledsna miner blandat med ett sviket och arg sinne delade vi på oss. Ida och jag drog nått varv på några krogar och sedan hittade vi Ante som vi liftade med till Shell där vi träffade Tim och co. som vi fick åka med hem.
 
Det vart inte så mycket alkohol men den alkohol vi fick i oss den bet rejält och på söndagen vaknade vi hur bakfulla som helst och kände att gårdagens incident var tvungen att utredas mellan oss tjejer. Så efter ett enkelt möte hos Ida med pizza och dessertmästarna på Tv redde vi ut allt väldigt bra. Kristin åkte vid nio men Ida och jag bestämde oss för att se på Johan falk och hamnade i djupa diskussioner om dessa pöjker vi håller lite för hårt i våra hjärtan. Hur löser man dessa problem?
 
Konstig helg men den vart ganska bra ändå! Nu bör jag sova så att jag orkar spendera morgondagen i mina papper och böcker. Hej å hå å hejja mig säger jag bara! Ha de bra hörrni och kul att ni kikade in! puss
 

 
de här bilderna får sammanfatta hela halgen!
 
 
 
 
 
 
 

jag ska låta min puls härja fritt

fredag - äntligen en fredag där fredagskänslan springer genom kroppen! De var länge sen! Ändra så brukar man jobba fredagkväll eller vara tvungen och pallra sig upp på lördagmorgon. Ikväll är jag ledig och likaså imorgon!
 
Jag försöker få lite plugg gjort, inte lätt när man somnar så fort man slagit upp boken. Jag förstår inte hur det är möjligt att jag kunnat bli så trött på sistone. Så fort klockan ringer längta tills kvällen då man får gå och lägga sig igen. Varje ledig stund ta en nap. Usch låter som en typisk tonåring! Vill verkligen inte beskriva mig som en sån..
 
Jag ska försöka även om klockan dragit iväg och jag verkligen inte känner för mer plugg å svara på någon fråga på tentan. De är nödvändigt eftersom hela dagen försvinner imorgon då Ida och Jag drar till Charlottenberg och shoppar upp besparingen på julklappar och definitivt unnar oss själva något fint!
 
Linus min älskade katt sover i min bok just nu, sleten han också uppenbarligen. Sen ska jag och kika på innebandy! Imorgon kväll blir de äventyr, skriver om det på söndag! + bilder förhoppningsvis!
pusssvejs

 
 
 

det som gör mig hel

Someone asked me what my best side is. I turned around and pointed at you.





du behövde någon större och jag behövde något att längta till

Det mest omtalade utryck ja nånsin sagt är "ajajaj ojojoj ja måste ju baka sockerkaka" - å det skulle ja ju lite halvt kunna använda mig av idag. Ajajaj och definitivt ojojoj! Jaja saker händer, saker går sönder, folk är hundvakt, folk lånar hundar lite lätt så känner jag. De kommer ju springa ikapp mig de här men de får de väl göra då.
 
Spenderade min lördagkväll på jobbet med Solveig och sen gick jag upp till Peppis på förferre. Åkte sedan vidare ner till den berömda baren i Molkom. Minns inte allt för mycket men ja tror ja hade roligt.. Mat köpte ja mig i alla fall. Jösses. Mer detaljer än så kan ja inte dela med mig av. Efterfest vart de ju också..
 
Nu ska jag nog dra huvudet i kudden en sväng å se på en Johan Falk film, sen bär de mot jobbet för ett härligt kvällspass på denna passade söndag. Uhamejjen, ja som skulle plugga idag juuuuuuuu.

Melissa Horn går på repeat just nu, den kvinnan har nog bott i mitt hjärta hon.

kom hem när du vill
jag är vaken hela natten
 
Du håller ingens hand
du tror att alla skulle titta då
men jag håller  din ibland
för det är kallt nu och jag fryser så
 
Säg ingenting till  mig jag ser allting ändå
säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går
 
 

 

RSS 2.0