just so you know

Tjena vänner!
vill ni veta vad jag har gjort? Jag betsämde mig för att jag skulle färga håret och de gjorde jag också!
Sandra hjälpte mig att lägga i blonda slingor och allt gick skit bra. ÄNDA tills jag skulle skölja ur och allt hår flög med. GISSES det va som tuggumi och det gick av!!!!!!!
Fick akut klippa mig hos maj och hon föröskte spara så mycket som möjligt. Fick någon inpackningskur som jag suttit med en hlv timme och sandra hjälpte mig att ömt pänsla i den. Som vi blev tillsagda.
"Dra inte i håret för då kan de gå av!"
AH HJÄLP, vad gör jag med mitt hår? DET BLIR JU FEL HELA TIDEN
haha ah kul nu precis innan fryksdal. Jaja vad ska man göra? nu är det gjort.

Har haft ett hånflin på läpparna hela dagen idag. Tycker det är så jävla roligt att det inte bara i min värld det skiter sig just nu. Haha ja, hur va det med för höga förväntningar?

Har haft en suuupermysig dag/kväll/dag med sandra! tack såååå mycket för de! <3

Puss hej och ha det så bra , vi syns på lördag i sunne någonstans


händer inte så mycket, därför jag aldrig bloggar

Om du jobbar så mycket att de känns som du förlorar dina vänner, då kanske det är dags att ta någon dag ledigt? För vägen till en vän växer igen om man inte sköter den ordentligt. Vill verkligen inte förlora er.
Men hinner ju ingenting med det här jävla jobbet..

Niclas och jag har varit på kolmården! Det va riktigt kul och hoppas på fler såna turer, bara få komma ifrån molkom och bara ha jävligt kul. SOM NYKTER. Det går faktiskt ha roligt utan alkohol.

Till helgen drar vi mot sunne och har en skön kväll med trevligt folk i kolsnäsparken och svänger våra höfter till Björn Rosenström! hoppas på en vääääldigt bra kväll. Och dessutom en perfekt kväll där man verkligen kan se vilka ens riktiga vänner är.

Här kommer några bilder från i lördags:

















Träffade världens sötaste pingvin men den fick vi inget kort på! Hörs folket, puss

I wont give up just like that, I'm gonna make you mind even if it takes everything I have

jobbar jobbar och jobbar, ja det är det enda jag gör. Ska hoppa in i duschen nu och sen väntas yttligare två helgdagar. Denna veckan kommer ja jobba sex av sju dagar och detta är från sju på morgonen till nio på kvällen. Känner att jag är helt slut redan och har två kommande tunga dagar kvar. Sedan drar jag och nicke till kolmården på lördag och sedan kommer det fyra heldagar på raken efter de.

Som de ser ut nu så åker jag till kolsnäsparken i sunne och lyssnar på björn rosenström nästa lördag helt nykter. Får väl se om jag tar mig dit över huvudtaget. Det beror på vad min ekonomi säger om det. Väntar på lönen och vill ha den nu mer är något annat!!!!!

Nu ska jag duscha och sen sova! hoppas ni har ett bra lov.. känner att jag knappt hinner göra något på mitt.

Puss och kram


så himla sant

Vet du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast?
Vet du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om?
Vet du att de tre saker som är bland det svåraste att säga är: Jag älskar dig, förlåt och hjälp mig?
____________________________________________________________________________________________

jobbar jobbar jobbar, det är det enda jag gör den här månaden.
Nerå lite roligt ska jag ha och har haft! I lördags blev de att åka till klarström med lina emma och åse och massa andra folk. Mycket trevligt måste jag säga och gos på hemvägen. IHIHI
Elin har varit här hos mig idag, nu är hon hemma hos sig och jag ska snart krypa ner i sängen!
Heldag imorgon, heldag på tisdag, heldag på torsdag och heldag på fredag..

På lördag blir de äventyr. Äntligen!!! soooom jag har längtat efter detta! Och vad händer då? Ja det får ni reda på en annan dag ;)

Nattinatti på er fina vänner, puss från sandra


ingen ser dina tårar i regnet men alla ser vem som vinner

hej bloggvänner!



Känner att jag drar ihop lite snabbt vad som hänt dom senaste dagarna. Elin och jag har varit in och tränat och fixat ett pass till mig äntligen! Vi har även shoppat lite grann, bland annat så köpte jag världens finaste ring på GINA och en navelpiercing på guldfynd. Sedan åt vi på uteservering och hade riktigt trevligt. Vi hittade alexander och dennis och tog med dom hem till molkom en sväng. Elin och jag tog oss ett dopp i sjön och en glass medans de tittade på. Sedan drog vi in mot karlstad och dennis jag och elin bestämde oss för att äta pizza så det gjorde vi hemma hos dennis.
När elin och jag kom till molkom hämtade vi snabbt grejer hos mig och sen drog vi till henne så sov jag över där. Mysigt och välbehövligt, tycker så mycket om den tjejen!

Igår va jag och tommie ut och hälsade på emma och sen när vi kom till molkom gick jag till niclas och sen ner till preem och träffade tommie, richard åse och lina! Passade på att följa med dom hem så jag slapp att sova hemma. Richard skjutsade ut oss och tommie hängde på efter. Vi åt ostågar, godis, drack cola och kollade på beck. Underbara flickor, tack för den kvällen.

Idag har jag varit hos åse med lina, lina har grillat och bjudit oss på. När åse kom hem från jobbet stack dom till hasselbol och tatuerade sig. Själv tog jag med mig alla systrar och även rebecka och johan och åkte in på bio!
Inte den roligaset men den va helt okej - Poppers pingviner. Kom hem sen och gick en promenad med nicke som var trättare än tröttast. Blev en väääldigt kort promenad.

Har även hunnit växla några ord med fia idag vid jordgubbsståndet och varit ner till apoteket!

Nu känns det som att dagen är slut och allt är inte riktigt som de ska. Jag vill inte sova själv idag, usch känner mig bara väldigt ledsen och ensam. Min fina fina ring som jag köpte på gina är förövrigt söndertvättad.. Fan :(

Jag vill att någon ska se mina tårar bakom de falska leendet.


why be alone when we can be togehter baby?

Nu har jag försvunnit igen ett tag men nu kommer jag med lite information om vad som försigår i mitt liv.
Kom ju hem från höljes på söndagen och på måndagen var det jobb som gällde för både mig och emma! På onsdag förmiddag spenderade pappa och jag några timmar på stan och gjorde ärenden och sedan på kvällen var jag och emma till forshaga för att delta i den årliga EPA träffen, haha tro det eller ej men de va faktiskt jävligt roligt. Hade aldrig gjort de förut och va lite skeptiskt till om det verkligen va något för mig men jovisst, hade rikigt kul! Lina och åse kom också vilket höljde stämningen!
Sen var det även ändra pärlor där som kristin, ida, richard simon och några till. Hade en riktigt bra kväll :)
Lina fyllde år så vi passade på att sjunga för henne när vi satt och kollade på 'Crocodile Dundee' på drive in bion.

På torsdagen skulle jag har varit och firat Lina men de krockade med planer jag och pappa hade. Vi hade bestämt nu när mamma, pernilla och cimberly har varit i skåne hela veckan att vi faktiskt skulle hitta på något tillsammans för vi gör de så sällan. Så pappa michelle och jag såg på Grown Ups - en film jag sett lika många gånger som smala sussie. Och så åt vi sallad och baguetter.

Sen i fredags har jag jobbat tre heldagar. Från sju på morgon till nio på kvällen. Vilket har innebärt att min helg har gått ut på att sova. Har inte gjort mer än ätit lite chips, träffat lina, emma och åse en snabbis på fredagen och sett på film med michelle.

Vi har även haft en tromb här i molkom för er som inte bor i molkom och råkar av händelse läsa min blogg och komma in på detta inlägg. Michelle pappa och jag satt i köket när de plötsligt bara forsade ner regn från hilmen, som ett vattenfall ungefär. Gick ut i hallen och skulle titta på det genom ytterdörren. Var ändå rätt så coolt, det blåste så kraftigt att till och med träden låg ner på marken. Skulle upp och hämta kameran men möttes av en mardröm. Mitt fönster var öppet så hade en tromb i mitt rum också.
Jord från mina fina fikusar var ÖVERALLT och vatten i mängder över precis varenda grej i mitt rum, bokstavligt talat. Usch.. Skulle springa och stänga fönstret men gled istället på allt vatten och slog i armbågen. Fan vad jobbigt det var att städa undan all jord. Plastblommor fram över? Ja det tål att tänkas på.

Nu har jag i alla fall jobbat klart det jag skulle den här helgen och nu har äntligen min mamma kommit hem och mina kära systrar. Cimpan sover bredvid mig i natt. Ska snosa på henne för de har jag inte fått gjort på en vecka.

Nu blir de sängen mina kära vänner. Nattinatti, pusss från zandrizzz





Syns dåligt, men de regnade en hel del!

bildbomb på bloggen

















Birka Paradise! Ja det va bilder från de dagarna där, hade hur kul som helst och om ni leter något inlägg ner så hittar ni lite om vad vi gjorde när vi var på båten. Eller ni kanske redan har läst? De vore ju det bästa de! ;)

Här kommer blider från Höljes EM!


























Sammanfattar helgen i höljes med;

- jävligt regning men ändå väldigt trevlig
- vi har grillat korv och massa kött
- vi har kollat på rallycross och druckit en hel del alkohol (dom andra i alla fall)
- vi har lyssnat på jill johonson och plaskat i stora vattenpölar
- vi har lyssnat på rydell och quick
- vi har tappat bort varandra och sedan hittat varann igen
- vi har dansat och svängt med våra lurviga ben
- marcus stalker kom i år igen och åt tårta med oss
- vi har träffat massa folk från molkom och haft en jävligt bra helg


heeeej älskade bloggläsare

ÄNLTLIGEN HEMMA IGEN

eller nu låter de ju som att jag har haft de tråkigt och bara längtat hem från allt jag varit med om men så är det verkligen inte! Känns bara skönt att komme hem till min egen säng och till mig dusch och min hund!
Har varit på kryssning med emma och hennes familj från tisdag till onsdag. Hade riktigt jävla stenkul! Emma och jag ägde kareokekvällen med 'i en rosa helikopter'. Emma sjöng dock fler låtar och skötte sina framträdanden väldigt bra, men jag kände att det räckte med ett för mig! haha. Fast tror dock att publiken och tyckte att det räckte med ett framträndande för mig ;)

Vi har ätit gott, solat, hängt i taxfreen, varit på disco och skålat några cider tillsammans. Har haft två kanondagar med familen lööf och gör väldigt väldigt gärna om det!


och vet nu vad, jag skulle berätta om hela höljes helgen och de skulle bli en riktigt bildbomb här på bloggen men de funkar inte så nu tappade jag tålamodet! försöker sen eller imorogn -.- puss..........

orkar inte med ett inlägg ikväll

hejhej

hade verkligen tänkt att ni skulle få ett inlägg om vad som hänt i veckan och de är ju så att jag och emma har varit på kryssning och lite sånt. Men ikväll passar de verkligen inte. Har nog gråtit mer den här kvällen än vad jag skrattat tyvärr men så är de.. Orkar inte med ett inlägg nu och imorgon drar vi till höljes vilket jag inte känner ett skit för just för tillfället med ah..
Lovar att ni får ett superlååååångt inlägg när jag kommer hem!

Nu ska jag packa och sen sova. försöka glömma allt men de är nog alldeles för svårt.

RSS 2.0