Ett nytt sätt

Jag har kommit fram till en konstatering. Och den är inte svårare än "YOLO" - you only live once. Å de är så jag ska börja se på livet. Allt jag gör får bära eller brista. De finns bara två alternativ. Ändra så går de som ja vill eller så gör de inte det. Oavsett vad man gör finns de någon som stör sig eller blir sårad. Alla kan inte älska alla och man kan inte lyssna på varje önskan eller krav.
Som sagt, de får bära eller brista.


En liten känsla av längtan

Det river en känsla av längtan och saknad i mig. Tänk om du vore här.. Vem är ens du? De är ingen som vet.


Julafton

Jul är överskattat har jag kommit fram till. De är roligare som barn men nu när man har blivit "äldre" så är de inte lika häftigt. Hade önskat mig ett särskilt påslakansätt i julklapp men de fick jag inte så åker in till stan och köper de själv imorgon. Ska egentligen inte klaga över mina julklapp för dom var väldigt bra! Fick bland annat en ny värmefilt, den förra gick så hårt att den gick sönder så de kändes riktigt skönt med en ny. Nu slipper ja frysa ihjäl när ja sover..!

Har spenderat hela dagen på jobbet och de har väl inte varit sådär otroligt rockigt, men jag bet ihop bra och höll humöret uppe hela dagen. Nu är jag äntligen hemma hos familjen. Jag skippade kvällsfikat för jag är så otroligt mätt och vill bara dö till en film i min säng, känner mig så jävla sleten nu för tiden. Va blir de...?!

Hoppas alla haft en underbar jul, puss på alla goa vänner!


Vår sista dans

Känns jobbigt att veta att sakta men säkert så kommer verkligheten ikapp mig. Jag har så länge levt och ignorerat de jag verkligen inte vill se. Men nu står jag här, öga mot öga med de som en dag skulle ta allt ifrån mig. Jag vet att vi båda delar lika stort ansvar i det hela. Jag blir frustrerad av att du inte hör mina ord rätt och du blir frustrerad för att jag inte förstår vad du menar.
Man ska inte sörja att man skiljs åt utan istället glädjas åt den tid man fick tillsammans. Jag vet ärligt talat inte. Jag ville inte förlora. Å jag har inte heller vunnit. De känns som en ouppklarad kamp. Jag är tacksam för de jag fick, de har faktiskt förändrat mig. De har ni allihopa gjort. Jag är inte den jag var när vi lärde känna varann, och de är faktiskt positivt. Ni har till och med fått mig att se livet på ett annat sätt.
Jag skulle läsa vår saga om och om igen om jag bara kunde.


En sista dans och sen kan vi börja om. En sista chans att gå tillsammans med nån. Nån som ser mig som jag är, de är allt som jag beger som bara tar min hand och kommer. Den sista dansen den är bara för oss, den sista chansen men de vet du förstås . Alla tvivel slås itu, för mig finns bara du, vår sista dans den börjar nu.


thailand

Hej Sverige! Nu är jag äntligen hemma. Eller ja äntligen och äntligen. Kylan är inte min bästa vän men mina älskade vänner har jag saknat så det gör ont i hjärtat. Jag vill ha alla här nu och bara snosa på!!!!!!
 
Jag har haft världens bästa semester. På riktigt, den kunde nog fan inte blivit bättre. Eller jo nu ljög jag igen. Vi har haft väldigt dåligt väder och är tyvärr lika bleka nu som när vi åkte men vi har gjort så mycket saker och vi har träffat människor som jag hoppas vi aldrig tappar kontakten med. Vi har snorklat i korallrev, varit på zoo, sett en monkey show, crocodile show, snake show och en elefant show. Vi har druckit så många paraply drinkar att vi säkert kunde fylla flera hinkar. Vi har festat och vi har ätit gott och njutit av underbart sällskap. Vi har ridit elefant och shoppat på marknader i Patong. Vi har lärt oss pruta på ritkigt och vi har skrattat så vi har gråtit. Vi har haft de underbart.
 
Vi har skaffat vänner från linköping, Borås och Kil. Grabbarna från Kil fick vi riktigt bra kontakt med och vi umgicks konstatnt med dem ända sen den minut de kom över och sa "hej, hur är de? Vad gör ni?" hur nervösa som helst, och då ska vi inte snacka om vad vi var!!! Vi hade ju nämligen kollat in varann vid poolen hela dagen. Tur de vågade sig över till vår bungalo. Vi bodde mitt emot varann så vi kunde inte bli av med varann även om vi velat.
 
De kom ju tyvärr en dag när grabbarna åkte hem och de var riktigt jobbigt. Tårarna var inte långt borta och det dygnet var mest tråkigt och tyst. Tur vi hade pinglorna Setareh och Emelie på grannhotellet. Blev en riktig brudutgång i Patong och hade hur kul som helst!
 
Den här semestern ligger mig varmt om hjärtat, vi har skapat minnen för livet och förhoppningsvis vänner också. Vi saknar grabbarna och hoppas på att träffa dem snart. De bor ju inte så långt bort så de ska ju inte vara något problem egentligen.
 
Nu är jag hemma hos min underbara familj, min underbara säng och mina saknade hundar. Looooove
 











 












nu drar vi till dit palmerna bor

Nervositeten kryper sakta men säkert upp för ryggraden nu. Har haft så svårt att förstå att vi verkligen ska åka men imorgon gäller de, då lyfter vi från Sverige och drar mot varmare bredgrader söderut. Ska bli så härligt så jag finner inte tillräckligt med ord! Helgen har tagit hårt på mig, jag blir bara hesare och hesare. Rösten håller på att ge upp på riktigt nu, jävla flyt inför resan, men vafan gör de, ja åker ju från kylan nu!
 
I fredags träffade jag Jesper så vi gick och tog en fika på Sussies cafe, sen drog jag mig mot jobbet och efter de åkte jag till Jeppe igen. Vi åt tacos och hade det allmänt trevligt, skrattade så jag grät. 
"Jag har så mycket böcker att jag skulle kunna läsa ett helt år utan att byta bok." När vi ätit klart drog vi oss mot Palm där ja släppte jäppä och åkte hem. Kikki och Sandra kom och hälsade på hemma hos mig. Kvällen fortsatte med en sväng till Palm igen. Fredriksson, Blomman, Robin och Jesper  hade kommit på att de ville till Munkfors och kolla på något gammalt psykhem som var hemsökt. Så jag aggerade chaffis och så drog vi. Letade hur länge som helst men till slut så kom vi fram. Alla utom Palm kände av rädslan lite för mycket och de var med väldigt rädda steg vi gick in i huset. Kikki och Börje stannade kvar vid bilen, de nöjde sig med att se huset. Sprang några varv å sen bar de hemåt. Väl i sängen tio över sex på möran!
 
Igår var jag på sminkparty hos Sandra, duktiga elin thimfors höll i det. Åt glass med varma hallon och myste till det lite innan det var dags att åka hem. Hem å slänga på lite smink och ut till emma för ett dopp i badtunnan och massa tjejsnack. Sen gick vi in och plasserade oss i soffan hos Annica och Stefan åt ost och kex. När klockan näramde sig nio åkte vi till Lindfors för att kolla på The Lumberjacks. Kvällen var rätt dryg till en början men fram mot tolv började fler folk rulla in och det blev riktigt trevligt. Träffade många ansikten som var ett tag sen man såg!
Vi drog några varv på molkom men klockan två bestämde jag, Kikki och emma att de fick bli kvällen. Emma åkte och jag skjutasde hem kikki. Nästan väl hemma skrev Emma att vi skulle till Tom Persson en sväng, å så fick de bli. Svängen blev dock lång och jag var inte hemma förens lite efter fyra.
 
Nu är väskan nästan helt packad och jag känner mig hyffsat redo. Får ta lite kvalitetstid med familjen ikväll, bortsett från att jag ska träffa nicke en sväng. Ha det bra hörni hemma i kylan. Nu hörs vi inte på minst 16 dagar.
Vi hörs till Jul. Puss från määäää 
 

RSS 2.0