torsdag å snart helg

Dagen började värdelöst. Eller ja egentligen började den bra för jag är ledig ifrån skolan idag men när jag skulle beställa den skinjacka jag siktat in mig på huuuur länge som helst men inte vetat riktigt om den vart värt å köpa eller inte, så vart den helt plötligt - mitt i besällningen - slut. BUHU, den skulle jag ju ha till elmia. Jävla dret helvete.
 
Har i alla fall lyckats plugga lite idag men nå annat vettigt har ja inte hunnit med. Ska alldeles strax ut å gå tänkte jag, de är ju strålande väder ute! Så måste ut å både få lite sol å luft tänkte jag. Mamma, Cindy, Pernilla och Cimpan åkte mot skåne imorse. Så Michelle, jag och pappa blir själva hemma hela helgen. Jag ska spendera min helg på åsbacka med två heldagar både lördag och söndag. Blir nog en lagomt rockig helg men men, pengar pengar...!
 
Sen ska jag träffa Emmis en sväng och ikväll ska jag ut till Elin på lite myskväll! Skolan rullar på och jag har lämnat in min andra tenta nu. Tror dock inte den blir godkänd men vem vet. Ett mirakel kanske inträffar!
 
Imorgon hoppas jag på Tacomys hos Daniel med ett salt gäng och på lördag kväll blir de nog lungt, kanske en film med en gobete? Ja vem vet. Nu ska michie å jag till konsum och de här inlägget var nog de värdelösaste hittills.
Vill bara skriva att jag börjar bli så äckligt trött på en liten slampunge som bara stör mig. Ursäkta ordspråket men jag var bara tvungen å skriva de.
 
Ha det bra alla där ute. Ja ska ut å njuta av vädret nu.

jävla drethelvete, standard nu

Alla hjärtansdag igår. Började väl som en helt vanlig normal dag. Även fast ja är forever alone så sket ja väl i de. Köper väl mina egna blommor å choklad om ja vill. äschhhh
Men kvällen kunde vi ju ha skippat. Enda jag kan säga om igår är jävladrethelevtesförbannaderövdret.
Igår var jag bara ledsen, idag är ja bara arg.
 
Idag började dagen med en begravning för vår käkra granne som somnat in.Och nu pluggar ja lite smått å sen bär de mot jobbet för ett kvällspass å sen ska jag träffa emmis!
Ha det bra fölke som läsöör. Pösshäj

svenska rallyt, woho

Va vore väl de egentligen? Hela live är ju ett rally

Sitter med hövve i skärmen men inte fan kommer jag nån vart med hemtenten som jag skulle råplugga på idag.. Jag har i alla fall skrapat ihop en början men den kommer jag ju inte värst långt med. Jag skulle ha börjat med den igår men jag lyckades somna i boken och de blev inte värst mycket pluggande.
Helgen har tagit hårt på mina krafter och jag är så glad att jag har hemstudier denna veckan så jag kan vila upp mig lite grann.
 
Jag tog hälja tidigt förra veckan å gick av redan på onsdagen. Torsdag till fredag sov lina hos mig och vi försökte hela kvällen att få ihop allting som skulle fixas inför rallyt på  fredagen. De va lättare sagt än gjort ska jag säga er kära vänner. Men vi fick våra äggmackor och all fix och trix därtill. Vi var upp till Robin och gjorde upp vem som skulle köra på vilka och vilka bilar de skulle bli. Puttes folkvagn och Nystaduis Amazon. Jag fick som tur var köra amazonen!! Vi fick ju även äran då att hämta Robin och Robin i stan på natten, lämnade dock över de uppdraget till stackars Marcus Nilsson...
 
Klockan ringde fem på fredag morgon och vi gick upp förvånansvärt pigga och började göra oss i ordning. Ärtsoppsfrukosten hos blomman skippade vi och åkte hem till lina och kokade oss lite oboy istället. När alla var placerade i bilarna så gled vi upp mot vargåsen. Nystaduis, Linda, Frank och Olsson åkte med mig och vi hade väldigt kul. En hel dag med rally och nästan inte en strupe var torr (bortsett från oss som körde) så blev de en ganska bra dag. En del kanske skulle ha skippat de där sista ölen för de vart lite mycket men nån måste ju å andra sidan va fullast.
 
Vi for hem över och in till bolaget för att handla mer sprit. Å sen vart de efetrfest hos blomman. Dock fick jag inte delta i den utan jag pendlade fram och tillbaka mellan Robin Olsson och till norra viken för att hämta Putte och Richard. Blev tyvärr massa kaos i molkom och robin blev inte med till lindfors och när jag väl lämnat av folket där så var de nya folk som ville hem. När jag äntligen fått gått in genom ytterdörren stod folk klara att ta kvällen å de bar hemöver fär allihop.
 
Lina, Nystadius och Marcus åkte med mig hem så vi drog raggen Laskerud- Kilsta och sen Jonsbyn. Jag behövde upp till Norra viken yttligare en gång eftersom ja glömt min kasse i Puttes bil så efter att ha pratat med han en stund så åkte jag hem till min älskade säng.
 
Lördagen blev en mycket lugn dag. Från början till kväll. Jag softade i soffan precis hela dagen. På eftermiddagen följade jag med Jesper till Hammarö för att byta bil och sen åkte vi hem till mig. Hamnade i soffan igen och åt lite varma smörgåsar. När Jesper åkt så åkte jag till Marcus Nilsson. Den plan vi hade från början sket sig och vi fick andra planer. Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror ja som gjort den här kvällen. "plånboken, mobilen, ölen och armen, YEPP allt är med!"
Vi drog med oss Kikki och åkte till Kenneth i Deje och sen hem till Palm en sväng. De skulle inte bli en lång kväll men de blev de. Kul hade vi fast de vart en lugn kväll.
 
Igår va jag inte så pigg men de är bättre idag. Precis fått ett sms om att jag kan få köpa en Gyllene Tider biljett till Eskilstuna den 10 augusti. JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN.
Å med de säger ja, hej då å puss å kram


 

vart tar ja vägen?

Jag vet inte vart jag håller hus riktigt men inte här på bloggen i alla fall, uppenbarligen! eftersom de aldrig händer något här.. Men nog händer det saker i mitt liv om inte annat, kanske inget som superduper häftigt men ändå som kandke vore roligt att läsa några rader om.
 
Jag har varit på rally med en av världens snällaste och förmogligen bästa killar. Vi körde så svetten rann och nog stod vi högst upp på prispallen i år igen i midvintersprinten i Hällefors. Vårt mål va att dänga Niklas Albinsson och de gjorde vi, med flera sekunder! Efter åket var klart och vi var påväg till prisutdelningen pajjade framdäcket på vänster sida och vi stod där vi stod. Hann med några sekunders marginal till prisutdelningen och vi fick vår pokal!



Jag inledde den nya månaden (februari) med att fylla hela 20 år. Inte fick jag någon födelsedagstårta eller några paket inslagna men jag fick nog den bästa dagen i alla fall. Jag åkte in till stan med Elin och vi shoppade upp flera tusen kan man nog säga inför det stora kalaset som skulle vara på lördagen. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för Niclas och Emma skulle ta med mig ut på äventyr. Kvällen bestod av god mat och en runda bowling med Daniel och Isabella. Killarna dänngde tyvärr tjejerna i bowling men vi vet innerst inne att vi är bättre..! När vi spelat klart åkte Niclas jag och Emma mot Robin Palm där de befann sig lite´folk som också ville fira mig. Underbara vänner. Kunde dock inte vara kvar så länge då jag lovat att hämta peppis och Lollo i stan. Så till stan bar de och sen hemöver och till sängen.



Fick hemlig blomma levererad på födelsedagsmorgonen. Lista dock ut vem det var från senare på kvällen,hihi


På lördag morgon vaknade jag förväntansfull inför kalaset som skulle komma på kvällen. Elin, jag och Sandra åkte iväg till lokalen och ställde iordning allt och fixade. Sen bar de mot stan för festsminkning på Make Up Store och handla det sista. Hem och allt blev bara stress. Vi gjorde oss i ordning och kom iväg till lokalen och började att förfesta. Kvällen gick och folk droppade in och jag hade riktigt kul och det tror jag att de andra också hade. Men när vi började närma oss sen timmarna så spårade det ur och folk blev galna. Festen slutade i en hel del bråk och polis, ambulans och räddningtjänst fanns på plats. Jag vill väl egentligen be om ursäkt för allt även om jag vet att det inte var mitt fel. Det var tråkigt att det blev så av en så bra kväll men nu hyr inte jag några fler lokaler i alla fall, haha... Tack till alla som kom och var med och firade, ni är guld värda!



 
Söndagen kom och jag fick hjälp att städa lokalen av Jesper och Elin, Vilka änglar!!!
Elin åkte sen på match Jesper och jag åkte hem och fikade. Sen åkte han hem en stund och jag hade tänkt och lagt mig och vilat. Jag mådde ju som jag förtjänade..... Inte lång vila blev det för då kom Robin Malm, Putte och Richard för att hämta Malms borttappade mobil telefon som vi hittat när vi städat.
När dom sedan åkt kom Jeppe tillbaka och vi åt tacopaj och sen kom öven niclas och emma och vi åt lite tårta, Jag var inte så social som jag hade velat vart.. Som sagt ja mådde som jag förtjänade.
 
Nu är det ny vecka och de rullar på i skolan för mig. Jag ska snart ha praktik och jag är hur nervös som helst.
Men de ska bli spännande också! På torsdag sover lina hos mig för på fredag morgon är vi chaufförer till svenska rallyt på ett gäng guter. Nu ska jag snart iväg å fira niclas som fyllöer år idag. Grattis bästa Nicke!
Lite smått å gott om vad som hänt den senaste veckan!
ha det bra allihopa. Pussss!

RSS 2.0