en städerska och en pirat, fint folk kommer från molkom



hade en underbart rolig förfest hos cim i fredags med madde, amanda, sandra,
louise elin, christoffer och några av hans kompisar.
Trots lite för mycket dricka för en del verkade vi klara oss ganska bra och drog sedan till
Sak Noel på nöjes utklädda och riktigt partysugna. Blev en väldigt lyckad kväll som slutade
till sist i norum där elin och jag sov.
Vaknade på lördagen med FETASTE bakfyllan jag någonsin har fått.
Men så va det med det, de va bara att förbereda sig på kvällens äventyr.
Åkte hem och försökte fräscha upp mig någorlunda i alla fall och sen bar de av ut till mosserud och
såg på hockey med Nicals, Emil, Marcus, Emma, Elin, Stefan och Pontus.
Knäppte första cidern och med tiden så gick bakfyllan vääääldigt sakta över.
For i alla fall upp till duvinäs där halloween banan var. ELin och jag lyckades ta oss igeonom den trots att vi nästan dog! Jag lyckades ju tappa min mobil mitt i banan och tack gode gud för att dom lyckades hitta den!!
Sen när vi väl drog från brasan så spårade kvällen ur helt och de va inte ens kul så jag orkar inte förklara hur den slutade.
Men större delen av den här helgen har varit väldigt lyckad och vädligt rolig! Man bör kanske tacka alkoholen? Haha ja inte vet jag.,

Idag har jag i alla fall jobbat kvällen med mamma och varit ner och tittat på ryssen. Nu ligger jag i sängen med datorn på magen och borde sova. Så så fort jag har sktivit klart ska jag logga ut från FB och bloggen och sen stänga av datorn.
Sov så gött gott folk! Natttinatti pussss

skratta? jaa varför inte

Vet inte riktigt vart världen är påväg just nu. Men vad händer med alla tjejer?
Jag har ärligt talat ingen aning om vart jag har mina fötter och inte blir det bättre av nyfikna personer
som lägger näsan i blöt och bara förvärrar situationen.

Vet i alla fall att en person där ute har inte så många poäng att plocka hos mig närmsta tiden i alla fall.
Är det ens någon ide att prata om det eller blir det lilla så fruktansvärt stort då bara?
Ibland börjar man ju fundera på vad gammal man är mentalt egentligen.

Orkar inte bry mig, kniper igen munnen och lägger upp ett falskt leende och hoppas att alla andra också gör de.
Nu ska jag skölja ur hårfärgen. Hörs hej.

24 oktober - usch för hösten!

Ja ni, idag är det måndag igen och som vanligt så gör de nästan ont i hjärtat när klockan ringer på morgon och de är lika mörkt som när man gick och la sig. Täcket är så otroligt varmt och skönt och det finns ingen motivation alls till att gå upp.
Men men trots denns hemska höstångest tog jag mig upp imorse. Såg ut som helvetet själv och inte gjorde jag något åt det heller för den delen. Satte upp håret i en toffs mitt på huvudet och tog de som låg överst i garderoben. Men de är så det får bli ibland. Jag klarade i alla fall hela skoldagen och de är inte så farligt när man väl kommer dit.

Vi såg på Pearl Harbour på engelskan idag och jag döööör! Gud vilken bra film, dör på hur snygg Danny är (Josh Hartnett) är för den delen också! Den filmen kommer förmodligen spelas ett antal gånger i min dvd här hemma fram över skulle jag gissa på!

När jag väl kom hem var klockan kvart över sex och magen höll på att dö av svält. Speghetti och köttfärssås blev! Sen kom elin en sväng och vi har mest pratat om hur helgen kommer att bli och hur vi egentligen ska se ut. Inte lätt de där med halloween, hur mycket energi ska man egentligen lägga ner på sitt utseende? Och när blir de så mycket att folk pratar skit om en? Jaa vi vet inte riktigt... Man vill ju inte komma dit och se ut som man är något man inte är.. Folk snackar nog mycket, de behöver inte få ännu mer saker att prata om.

I helgen som precis var så åkte vi i alla fall in till stan. Åkte till bergvik och köpte en cowboy hatt till Johan, en riktigt interngrej, men kul vare! Åkte hem till Johan efter vi var klara på Bergvik. Såg på en hel del avsnitt av 'How I met your mother' Sen åkte vi till simon.
När klockan drog iväg åkte vi mot laskerud där Lina höll på att göra sig i ordning för fulla muggar och när hon var klar bar de av mot fageråsen och fest hos Stina och Anna! Jadu vet inte riktigt vad man ska säga, onödigt bråk tog över mycket på festen men när de ordande sig så gick de ganska bra och de var trevligt!

Elin och Lina blev hungriga så vi tog med oss Tom och åkte till McDonalds och åt lite och sen bar de hem mot sängen. Söndagen bestod av att hjälpa pappa och sen ryssen.

Ja de va helgen och denna tråkiga måndag! Nu ska jag krypa ner i sängen och se på New Moon för imorgon är jag ledig. Dock ska jag jobba kvällen imorgon, men jag har ju ändå sovmorgon!
Sov så gott folket för de kommer jag göra! Nattinatti



Jordens snyggaste! döööööör för honom

håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

"ju mer dom spottar på mig ju snabbare kommer jag blomma" sitter här och lyssnar på Kapten Röd och nästan gråter en skvätt för jag vill verkligen för allt i världen se honom ikväll på nöjes! BUUUUHU
Men men jag får trösta mig med att nästa helg blir de halloween party med dom bästa!

Nu väntar jag på att plattången ska bli varm så jag kan platta ner min frisyr lite grann för den står åt alla håll och jag skojar inte, inte ens min mamma tycker jag är söt just nu.
Igår drog jag elin marcus tom och richard till klarre. Va riktigt trevligt! Blev gräddkrig ett med över en månad gammal grädde vilket resulterade i att vi som var med och hade fått på oss luktade sur spya hela kvällen.
Haha men jävligt kul hade vi så det va rätt så lungt ändå!

Idag ska elin och jag in till stan (förmodligen) och köpa en pajform till Dennis mamma, eftersom vi hade sönder den andra. oups Sen om vi får tid ska vi träffa Johan och ikväll blir de Stina med elin och lina!
Hoppas på en kanon kväll, vi hörs folket!
häääjhäääj puss



haha alltså grymt ful bild insåg jag precis när den blev så stor. Men om jag tar bort den får jag
förmodligen inte upp någon ny. Så lev med den! PEACE

suddenly it hits you and then you realise

Vet ni vad jag tycker är ganska kul?

Det är när folk klagar så otroligt mycket på skitsnack men när dom själva är lika bra på att snacka.

"det är ju inte bra, men de är kul!"

Hej på er!
Jag vet inte riktigt om de är värt att slänga ihop ett inlägg för att när jag tittar på statistiken över hur många som läser min blogg längre så går den ganska så rakt neråt! Haha jag vet inte ens om jag kan kalla de för blogg längre, jag har i alla fall kommit fram till att jag kan inte kalla mig själv för bloggare.

Det har i alla fall hänt en hel del sen sist för jag har väl inte skrivit på över en månad tänker jag. Jag vet faktiskt inte ens vad mitt förra inlägg handlade om?

Men i alla fall så har jag för mig att jag slängde ut något precis innan jag tog med mig två av mina favvosar och åkte till Turkiet. Vi har träffat en hel del schyssta turkar och en del som man fick lust att kasta något jävligt övermoget rakt i ansiktet på, men vi har haft väldigt kul på vår resa och jag ser fram emot en till snart. Hoppas dock på att vi blir fler på den resan för de tror jag skulle göra allt ännu roligare!
Vi låg på stranden varenda dag nästan, men vi har inte fått så mycket färg som vi hade hoppats på tyvärr. Egentligen så syns de inte ens att vi har varit utomlands men men. De var jävligt gött att ligga på Clepotra Beach och bara steka, dricka iskall cola och inte bry sig ett jävla dugg om vad kallt de va/är här hemma i sverige.
Vi har även fått manikyr, pedikyr, oljemassage, skum massage och skrapat bort varenda död hudcell på hela kroppen. Och nu skrev jag allt i helt fel ordning men skit samma!
Vi har även åkt på en båt tur som vi blev lurade till skulle vara jätte häftig, vi skulle få se delfiner, hoppa i klippor och få peeling i undervattensgrottor. 68 ungdomar på en partybåt med skumparty och hela kittet. SHIT tänkte vi och köpte biljetter med en gång!
Slutade dock med att vi hamnade på en guidad tur runt havet med 25 pensionärer istället och den enda som fick hoppa i klipporna va guiden.
Men men vi jobbade på brännan på båten i fem timmar och sedan gick vi och åt på en underbar restaurang på kvällen. Vilket vi för övrigt gjorde varenda kväll.
Det bästa som har hänt i år i alla fall och vi har skapat minnen för livet.



En av semesterns fulaste bilder, därför bestämmer jag att vi bjuder på den!

När vi väl kom hem hade vi med oss presenter till alla familjemedlemar och alla var glada att få sova i sin egen säng igen! Elin, jag, Dennis och Simon drog till Liseberg nästan dirket när vi kom hem. Har nog aldrig haft så kul tror jag. Haha jo det har jag men det var väldugt lyckat och sådana lördagar borde man ha fler av. Folk tyckte vi var dumma som åkte till Liseberg i Oktober men det som var så bra med det är att det va nästan inga köer och de va ändå inte så fruktansvärt kallt.
Elin och jag gjorde i alla fall iordning all packning och mat dagen innan och sov några ynka få timmar den natten. Sen åkte vi till stan för att hämta Dennis och Simon. Fick inte tag på Dennis - som vanligt. Vi fick lite panik ett tag men efter en halv timme fick vi liv i grabben. Vill verkligen tacka dessa underbar personer för en väldigt bra dag i Götet, det var verkligen skit kul rent ut sagt!

Vad har jag mer gjort?

Vi har varit på inflyttningsfest hos Börje i lördags. Det var väldigt trevligt! Träffade många glada finå ansikten och Lina och jag har skrattat så jag har sån fruktansvärd träningsverk i magen. Jag kan knappt hosta eller nysa för det gör så himla ont. Men jag behöver träna magen lite så det var bara bra! 
"Knulla och kotlett är ju samma sak men med olika betydelse" 
Elin och jag åkte och kollade på innebandy på lördag dag i Hagfors för Hilda spelade och sedan tog vi med oss Sandra in till stan för att fira Tom som fyllde 20. Sedan åkte vi till Molkom, hämtade Lina och drog till Lindfors där de va kalas hos Börje. Efter någon timme kom Impalan med en hel del folk och kalaset kunde börja på riktigt. Sedan drog vi in till stan och efter de drog marcus, emil, jag elin och lina till marcus där vi spelade Knieckt. Och jag dängde skiten ur dom i bowling. Va en lyckad helg, IGEN!

Till helgen vet jag inte vad som händer men helgen efter de så är det maskerad på nöjes och sedan halloween vandring i Duvenäs. Livet leker nu och det är därför jag inte har haft tid att skriva. Bloggen kommer nog att hålla på såhär. Jag slänger ut ett inlägg när jag verkligen har saker att berätta för er.

Ochjag försäker dela med mig av bilder men som vanligt så går det inte. Hoppas ni får se det en annan gång för turkiet bilderna är grymma. PUSSHEJ

OCH JUST DE, jag har tagit hål i läppen! Eller ja, Åse har hjälp mig med det. Har äntligen fått i min ring, som dock är för stor så ska köpa en mindre! Ha de braaaa så hörs vi

RSS 2.0