life is full of suprises

tung kväll igår. Men nu går livet vidare, ny dag och nya möjligheter, de är väl så man säger? nytt år, nya möjligheter är det väl?
 
Halv tre går jag och möter elin vid konsum, vi ska ladda upp inför tacomys hemma hos henne. Lillprinsen daniel ska vara med också! Planerna inför helgen sket sig totalt, åt alla håll och kanter trots att vi ändrare på allt flera gånger..
Inte meningen att jag ska planera något tror jag. Blir i alla fall middag på fredag på Alfies tror jag, hur många tjejer som följer med är nog oklart. Men blir ingen krogen i alla fall.. På lördag jobbar jag en heldag och förhoppningsvis tar de väldigt lugt när jag kommer hem från jobbet.

Nu vill jag bara ha tacos, kan klockan gå liiiite fortare tack! haare hörshäj
 

 
 
 

dumma tankar, dumma huvud



allt går runt, som i en cirkel

idag är det måndag vilket innebär att helgen precis har rullat förbi, och det med rekord fart trots att jag inte gjort ett dugg! Eller de va väl kanske lite snålt sagt för jag har ju trots allt jobbat heela helgen. Har spenderat varenda dag sen i onsdags på mitt kära arbete, och mer blir det. Lovade mig själv att vara ledig imorgon men när dom ringde var det lite svårt att säga nej, jobbar dock en kvällstur så det är ganska lungt, jag får ju sovmorgon!
Pengar får man aldrig för mycket av så de är bara bita ihop och pallra sig till jobbet...
 
Under helgen har jag hunnit med och träffa emmis och tagit en långpromenad och pratat om allt mellan himmel och jord, välbehövligt! På lördag kväll direkt efter jobbet åkte elin och jag upp till sandris som fyllt arton år i veckan och åt tårta tillsammans med henne och elin thimfors. Planerade lite smått på en utgång som nu fått helt andra planer! Blir nog bra om vi får ihop allt med skjuts och förfest! Vi ska sätta ihop ett helt nytt tjejgäng till helgen vilket kommer bli väldigt spännande men tror de kommer bli väldigt bra.
 
Nu väntar jag på min lilla bebis som ska komma hit och hälsa på i några timmar. Räknar ner dagarna till bellafisen flyttar in, och räknar både dagar och timmar tills jag och elin sitter på flyget till älskade thailand!
Måste in till stan någon dag också och plugga lite körkortsteori, fy vad jag har slarvat jag som var så duktig ett tag...
Men men skärpning med det och med maten! Nu måste jag lägga lite energi på mitt tränande ocksåså man blir lite fit innan resan!
 
Hoppas på en snabb vecka och en braa helg! Puss på er som läser
 




 
 

älskade bebis










don't ask life "why?", because everything happens for a reason







________________________________________________________________________________



Har inget att säga. Har inget att känna. Lilla vovven blir en ny familjemedlem om tre veckor.
En liten powerpuff pingla. Vill bara snosa, vill inte va själv. Herrå
 
 

my mind is telling me no, but my body is telling me yes

Hallåhallåhallååå
 
En till helg har passerat och jag har försökt att göra det allra bästa av den! Dennis, Johan, Jonatan, jag och elin skulle ha åkt till liseberg igår men det blev inget av det tyvärr.. Får väl se om vi lyckas komma iväg innan det stänger. Inte lätt å planera med pojkar måste jag säga..
Men elin och jag bestämde oss för att vi ville inte sitta hemma bara för att det inte blev något liseberg så vi bestämde oss för krogen! Så på fredagen tog vi med oss Hilda och Alexander och drog in till Dennis, Bengan, Emil, Jesper och "Mask" och drog en jävligt rolig förfest i Dönnans dillbastu. Sen blev de Tempel och med lite för mycket alkohol i kroppen så har jag en del minnesluckor. Men jag minns i alla fall att jag hade jävligt kul och träffade en del kända ansikten, bland annat älskade Madeleine, Sandra och Rebecca!
Och som alla andra kvällar så måste den ju bjuda på lite kaos och det fixade vi så det räckte och blev över, men allt löste sig och vi somnade gott i molkom vid fyra på morgon.
 
Vaknade på lördagmorgon och mådde dåligare än jag någonsin gjort. Försökte hela dagen att sätta ihop alla minnesluckor men lyckades inte så jätte bra. Elin och jag åkte upp till pizzerian och bara njöt av lite frisk luft.
Sen gick vi till Jim och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen skulle elin hem för att gå och lägga sig, duktig hon som jobbar hel dag idag! Jag själv tog med mig Jesper och drog till Nystadius där Palm, Olsson, Reine och en tjomme till befann sig. Herre jösses säger jag bara, jävligt kul men de spåra liiiite grann haha
 
Tog en relativt tidig kväll och somnade gott efter klockan ett. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska vänta tills ikväll..
 
Veckan har gått fort, jag har varit med elin varenda dag och vi har pendlat mellan molkom och karlstad varje dag tror jag, träningar och shopppning och så har vi varit hos victoria på myskväll. Händer inget värst jätte intressant i mitt liv just nu men de flyter på. Dax å byta om nu, hörs och puss











vi saknar varann mindre och mindre, och de är bra

lördag idag, ser ut som om de kommer bli den lugnaste lördegen på väldigt länge. Jag är nämligen barnvakt ikväll..
Jag, Pernilla och Cimpan har redan nu fixat i ordning godiset och kollat igenom skafferiet efter en chipspåse. Vi ska ladda upp med allt onyttigt som finns inför körslaget ikväll. Kommer bli en myskväll hemma i soffan helt enkelt!
Men först så ska jag till jobbet och jobba några timmar.. Jobbade igår också och gör även en kväll imorgon, gött med pengar men det suger att jobba helg.
 
Har inte mycket mer att säga. Hoppas alla får en bra kväll!
 
sitter och kollar igenom lite turkiet bilder, ligger dubbelt i sängen och skrattar åt endel bilder vi tog alltså, haha dör..! bjuder på tre bilder just nu, kanske lägger upp fler från resan någon annan dag, riktigt kul å titta igeom faktiskt!
vill tillbaka!!!







 

vi samlar alla våra tankar och delar med oss av varann



lever livet som arbetslös just nu! Nee inte riktigt, känns ganska jobbigt faktiskt och speciellt en sån här dag för jag gör inget särskilt om dagarna mer än går hemma och degar. Igår var det precis samma sak, men då hade jag i alla fall elin hos mig. Ska väl egentligen vara glad, jag hoppade ju universitetet den här hösten för å hinna vila huvudet och få sova ut ordentligt och samla kraft till vintern då jag förmodligen söker in som sjuksköterska.
 
Elin och jag åkte upp till pizzerian igår och klämde i oss en varsin halva. Var nog det godaste jag smakat på väääldigt länge! Sen ringde vi Dennis och åkte in till honom. Vi tröttnade på Molkom och orkade inte sitta och glo på varann. Vi såg på Woman in Black. Helt okej skräckfilm, kan rekomendera den, den är faktiskt bra.
 
Idag har pappa och jag varit ute och övningkört, nu är han på väg till jobbet och jag sitter och väntar på att klockan ska bli sex så jag kan kila iväg till Pernillas föräldramöte, får väl ställa upp när både mamma och pappa jobbar, bäst om någon går dit och lyssnar på vad de har att säga.
 
Världens goaste Dio på bild!
 








drawing circles in the sand

okej nu är det måndag och ny vecka! Helgen spenderades på jobbet mestadels men på lördagkvällen var jag ut och åkte med ett mycket saknat gäng. Vi for till Värmlandsnäs och jag hade en väldigt bra kväll! Emma placerade sig vänster fram och Emil i högersätet. Kajsa och jag i mitten och Niclas, Marcus och Kajsas kille Fredrik längst bak. Var alltför längesen som vi lyckades fixa en så bra kväll tillsammans där ingeting gått snett.
 
Idag har jag jobbat en hel dag och just nu sitter jag i sängen redo att krypa ner under täcket och bara sova. Jag jobbar imorgon också, dock bara till halv två så jag ska inte klaga. Jag kommer hem i tid och hinner göra annat på eftermiddagen om nu så skulle vara. Känner inte direkt för att ställa klockan och gå upp tidigt imorgon med, men men så är det! Bara att bita ihop.. acceptera läget.
 
Får se vad den här veckan har mer att erbjuda, något bra hoppas jag. Känns som att allt flyter lite just nu. Faktiskt en konstig känsla för allt har bara gått emot mig så fruktansvärt länge men nu (peppar peppar!) går de hyffsat åt mitt håll.
 
Jesper kom igår och drack oboy med mig och mamma. Vi snackade lite skit och sen åkte han hem. Helt okej avslut på en måndagkväll.
 
Nu ska jag försöka sova några timmar innan min klocka ringer! Godnatt på er, pussss
 




 

RSS 2.0