älskade vän, försök att förstå mig

Skyll inte på mig när du gör fel.

Skolan idag, kändes väldigt lång trots att vi fick sluta tre timmar för tidigt. Följde med Emma till elevhemmet en stund och träffade några glada ansikten där. Imorgon ska jag följa med henne igen, triva så bra med dom, gooosiga

På fredag är de tänkt att de ska bli kräftkalas och på lördag är de oxhälja och jag vill bara mer än allt annat vara med på båda sakerna men jag vet inte hur de kommer att gå. Fan att de skulle bli såhär.. :(
vi är bara vänner.....eller?

Nu regnar de igen och jag känner inte för att gymma ikväll men har inget val. Kommer bli tjock om jag inte rör på mig.
Väntar på mat nu innan träningen och tyckte pappa sa något om fisk. yey...

Jaja, vi hörs imorgon! Ska föröska vara aktiv på bloggen, vi får väl se hur de går! pusshäj


hejåhå

Har varit in till stan idag med elin och sandra. Hittade inget mer än de jag var in för att köpa, en mascara och ett par nya converse skor! Mina vita converse är inte så fina längre efter helgens äventyr, mamma skulle försöka tvätta dom men jag vet inte hur bra resultatet blev för hon är inte hemma och inte skorna heller. Mina nya converse är svarta, de känns som jag får hålla mig till mörka färger för mina skor blir bara förstörda annars.

Ikväll blir de bara lungt, kanske ska träffa tommie en stund.. men får se om jag orkar. Känner mig sliten idag fast vi har varit lediga från skolan.

Idag är de nästan exakt en månad kvar tills vi flyger till Alanya. Hoppas tiden går fort.

 

tack för idag goding <3




_________________________________________________________



god natt gott folk.

som man bäddar får man ligga, inte sant?



Idag skulle jag bara vilja skriva BAKFULL och absolut inge mer men de känns väldig törrt.
I fredags va vi till Tågås jag, elin sandra och petra. Va ingen höjdare alls och ärligt talat så tyckte jag festen va hel töntig.. Vakande i alla fall hos elin på lördagen - igår alltså, och vi tog de lungt och såg på film.
Senare på kvällen skulle vi ut i lången! Emil flodman vid ratten, niclas bredvid, emma och jag i mitten och emil och marcus längst bak! Först till törsked och sen vidare mot ulvsby där de va kalas.
Kan säga såhär att de blir alltid fel på fest, något händer ju som man inte rikigt har räknat med.
De hände två grejer igår som ingen hade räknat med. En grej gick att lösa ganska bra med lite mat vilket var väldigt tur.
Och den andra grejen vet jag inte riktigt hur de kommer att lösa sig. Men jag tror jag lämnar de åt tiden, de får lösa sig själv helt enkelt.. hoppas jag,

Idag då som sagt så mår jag inte så bra, va hemma lite efter två i natt och jag vakande vid sju. Nu vet jag inte om jag är hungrig eller om jag bara mår blää, haha. Men något är de i alla fall.

Pernilla och cimberly står inne på deras rum och sjunger 'Hej Sofia' och dansar så de skakar i golvet,  lite irriterande faktiskt.

Funderar på pizza idag, vore jääääävligt gott! men vi hörs da, ha de bra, pussheeej

de va ett par dagar sen sist!

I lördags skrev jag ju att jag ville gå omkring i min onepiece, och de va precis vad jag gjorde också!
Emma och jag betsämde oss för att den här lördagen skulle inte bli mer märkvärdig än att vi skulle ha filmkväll och bara slappa. Emma jag robin och niclas fick de bli! Vi gick till konsum och köpte grejer till tacosen som vi skulle äta och sen köpte vi med en stor godispåse och lite popcorn. Saltkråkan åkte in i dvd'n. Haha ehm ah... de är faktiskt sant. Rätt så skön film ändå, dom har en hel del roliga kommentarer.
Efter filmen höll jag och till viss del robin på att dö av rastlöshet så vi bestämde oss för allihop att åka in till stan, tog några varv och spelade lite charlotte perelli - tusen och en natt och sen drog vi hemåt.

På söndagen sen var jag och elin med och hjälpte till på nyedshovdagen och sen var de jobb på kvällen!

Under veckan nu så har jag börjat skolan vilket är lite blandade känslor, väldigt roligt att träffa klassen igen för jag har saknat dom otroligt mycket! Men sen å andra sidan så är jag inte sårskilt taggad på skolarbete. Jag ser redan fram emot hörtlovet om jag ska vara ärlig. Idag så hade vi fem kamp med ettorna. Ingen var nog gladare än jag när de sa att vi till slut fick gå hem.

Elin och jag har varit in på bio i veckan också och sett på 'Jag saknar dig' Verkligen en film att rekomendera, den va jätte bra!!!!! Själv satt jag och bölade som en idot medans elin nästan grät bara. Haha jag är nog bara väldigt känslig. Men de va en rikigt bra film!

Imorgon ska victoria med mig hem efter skolan, elin hämtar oss i stan och vi åker hem till henne för att göra oss i ordning för fest i Tågås. På lördag är det kalas i lången med ett salt gäng vilket också kommer bli väldigt kul. Blir nog en lyckad helg om allt går någorlunda som de ska!

Ha det bra allihopa, idag fick jag reda på vad jag får i lön så nu är jag på riiiiiktigt bra humör! pengar pengar pengar, wiho
pusspuss



världens mest otaggade lördag




strosar runt i min onepiece och känner att såhär vill jag se ut idag.
Igår var emma, jag, carro och sandra ut till norum för att fira elin som fyller 20 idag!
Stort grattis till den tjejen, hoppas hon får världens bästa födelsedag! Hon bjöd på god tacopaj och
vi har spelat spel och skrattat så vi har gråtit! Kvällen blev riktigt lyckad.
Idag ska elin ut på krogen och fira på riktigt men jag kan tyvärr inte följa med ut med tanke på vad sjuk jag har varit i veckan, tror tyvärr inte min kropp håller för det.

Funderar just nu på att gå ner till min mammas jobb och prata lite med henne. Men kanske inte passar just nu, är ju snart lunch vettni.
Naej nu får de va bra, vi hörs bloggen! puss

mat vore något

hej vänner

Nu är jag äntligen på bättringsvägen! Har haft magsjuka ( eller maginfluensa ) som dom säger på vårdcentralen i två dagar. Inte nog med det så har jag haft upp till 41 graders feber och kramper i mina njurar.
Och nu är det nog så också att jag har fått urinvägsinfektion. Ja men varför inte ge mig allt när det ändå är igång? Jag har ju trots allt varit från och till sjuk i snart två veckor, dock har de bara varit förkylningssymtom och feber..

Har aldrig mått såhär dåligt som jag har gjort dom senaste dagarna, usch dom har varit fruktansvärda verkligen. Igår åt jag min första mat på två och en halv dag vilket bestod av stuvade makaroner och falukorv. Skulle kunna ha ätit hela grytan själv men fick tyvärr inte ta mer än ett par slevar, får ju inte överanstränga magen med en gång.
Nu är jag i hyffsad god form och har ätit frukost idag och känner mig ganska pigg, kan inte börja ut och springa och träna men jag kan klara mig själv utan att pappa måste passa upp på mig med allt jag vill ha.

Känns som den här sommaren är påväg mot hösten och jag är grymt sugen på att handla höstklader har jag kommit fram till. Jeans och koftor och halsdukar och ja jag vet inte allt!
Kom också fram till att jag är jävligt sugen på att fira nyår. Men hjälp vad blir de? Va nog bara för att det dök upp en bild från nyår på skärmsläckaren. Vi firar att jag har blivit frisk nu innan vi firar nyår tycker jag.

Om några få dagar drar skolan igång igen och det ska bli otroligt skönt att träffa klassen men skolarbete är jag inte ett dugg sugen på.. Känner att jag har inte gjort riktigt allt som jag hade velat göra det här sommatlovet men men, nu är det lite sent!

Taggar oxhälja nu men ett salt gäng, ska bli göööör sköj! hoppas vi ses där i någon grym karusell eller sååå. HÖHÖ

Tänkte lägga ut en bild på det som har räddat mig dom senaste dagarna ( förutom min pappa )
min onepiece har äääänltigen kommit, men den bilden vill tydligen inte komma upp på bloggen så ja gissar att ni får se den en annan gång. Puss hej

blir ju aldrig frisk från skiten, och värre blir de också

sjuk igen..........!
vaknade imorse vid halv fem. Hade 40 graders feber och hur ont i magen som helst. Fick väcka mamma och fråga om jag verkligen skulle gå iväg till jobbet vilket hon inte tyckte så jag sjukanmälde mig.
Och tack gode gud för de för är nog så att jag har fått magsjuka.

Idag har jag luggit däckad i mammas och pappas säng. Har haft så ont i ryggen att jag har grinat stor del av dagen men nu har jag faktiskt piggnat till lite grann. Åt lite chips förut, vilket jag inte skulle ha gjort...............
Har levt på blåbärssoppa idag och de ska jag fortsätta med. Uscheeeee

Igår var jag och niclas upp till erik (flodman) och åt pizza och kollade på snålvatten och jäkelskap. Va riktigt trevligt faktiskt! :)

och vet ni vad? det här inlägget får räcka för ikväll, jag orkar inte skriva något mer och har förövrigt inget mer att tilllägga heller vad jag vet..
Hoppas jag är frisk till slutat av veckan!
Peace out, xxX



min smiley, niclas smiley, eriks smiley. Tur att utveclingen går framåt, haha


i'm still alive but i'm barley breathing, just prayin' to a god that i don't believe in

ligger i sängen och väntar på att jag ska få lite ork att gå upp och göra något av dagen. Va ner förut och fick i mig ett glas mjölk men frukost va tyvärr inte så lockande så niclas skrev att han skulle rädda mig med pizza ikväll. Får väl se om de slinker ner någom bit. TVIVLAR INTE
Igår träffade jag emmis pemmis som har varit på kusten i några dagar med mamsen, papsen och robin. Efter en stund kom tommie så vi åkte till stan och åt en glass och sen bar de av mot Älvbacka till Klarström som hade kräftskiva. Där fanns det en hel del fulla goa människor, de är så det ska vara på lördagar. Eller?
Ah jag kanske inte ska säga något förresten..

Fredagen spenderade jag hos tinette i Värmskog för hon hade kräftskiva och det var jätte trevligt, hade hur kul som helst och längtar redan tills jag får träffa henne igen! Gud dom jag har saknat den tjejen

Känner att den här månaden har kanske lite saker att erbjuda ändå, hoppas att innehållet i plånboken räcker för alla nöjen. Det är ju trots allt så att vi åker till Turkiet om nästan en månad.

Nu skulle jag mer än någonting annat vilja ha min onepiece, men den har inte kommit än och jag beställde den för jätte länge sen... Den skulle komma senast den 17: onde så det ärväl här om tre dagar. Annars vet jag inte vad jag gör!

Nu ska jag nog ta mig en titt i spegeln, lyssna på The script och försöka få på mig lite kläder. Usch den här söndagen är inge bra


grums, ikväll får ni besök av molkom

Drar till Grums ikväll för att träffa saknade Tinette!!!! Blir kräftskiva och en hel del prat om allt som har hänt sen vi sågs sist vilket var ett tag sen!
Har jobbat med Rebecca idag, haha fan vad kul vi har när vi jobbar egentligen. Kommer sakna henne om hon flyttar med Robin till Halmstad. Men är ändå glad för deras skull så inga ledsna miner :)

Nu är mate klar! Bilder kommer på bloggen någon dag! pusssssssssssss



'Litten frill han had daaaa'



Litte sjuk jag har blivit dååååå.. 39 graders feber och dyng förkyld.
Hoppas vi har chips hemma för det är det enda jag vill ha just nu!!!!!!!!
annars får de nog bli en liten promenix till konsum tror jag faktiskt

Haha satt och lyssnade på en inspelning anna, ida maria, ida, iina och jag gjorde för något år sen.
"Klas persson, du känner ju honom? Ni är ju bäste kompisar! Ja inte vet jag vad det har blivit med honom,
han har gått in i väggen han.."
ÅÅÅH gud jag höll på att dö, ida's dialekt när hon ringer, fan va roligt det va!

Har ääääänltigen hittat en låt som jag har letat efter huuuuur länge som helst. Och nej då passar internet på att cp'a sig så nu kan jag inte ladda ner den. Så jävla typiskt.
Pizza vore något nu också förövrigt.. Imorgon ska jag jobba och jag vill verkligen inte!!!! :(:(:(:(:(

Nu gräver jag snart ner mig i sängen med en chips pööös, god kväll mina vänner! Nu är bloggen tillbaka igen.

Blir bildbomb någon dag på sommarhändelser tänkte jag :D hörshäääj


vi hörs

kommer inte att skriva något mer nu på ett tag. Tack till alla underbar vänner som ställer upp under denna tiden i mitt liv. Ni är guld värda.

Käre gode gud, låt detta bara vara en hemsk mardröm. Amen

RSS 2.0