trucker man - gretchen wilson - uuh så bra

Jaa ni gott folk, vad händer och fötter just nu?
Det är sportlov och jag kan inte säga att livet leker, eller de leker väl med mig i sånna fall om jag ska försöka använda det uttrycket. Fick ett sms för någon dag sen som jag inte hade räknat med, kändes tråkigt men samtidigt förvånas jag fortfarande över att jag tog de så lätt. Kanske inte va dom rätta känslorna trots allt?

Har spenderat helgen hos robin, söndagen hos elin, måndag och tisdag hos lina och idag sitter jag här hemma. Efter fyra dagar borta så fick jag äntligen sova i min egen säng. Igår tog jag och lina en liten paus för jag va tvungen hem och å plugga. Satt i nästan fem å en helv timmar men blev inte klar med litteraturhistorian. Kändes piss men men.. Blev hämtad och det blev tacos och Wallander mys hemma hos systrarana Dunder. Tommie hämtade mig och när jag kom hem satt och jag hade ett välbehövligt samtal med min moder.

Idag ställde jag klockan och gick upp i tid för att göra klart litteraturhistorian och epokerna kan nu ta sig någonstans för jag är helt klar! Nu ska jag bara hålla tummarna för att det jag har kämpat ihop räcker hela vägen till ett VG arbete. Jag tvivlar dock men men, som sagt håller mina tummar!

Idag har jag och lina planerat att färga håret. Känns som mitt hår är så himla ofräscht och fult. Tror lite ny färg kan göra gott. Bara de inte blir oranget igen som de va förra sommaren... haha usch.
Snart kommer nog emma hit, vi ska ta en promenad! Och nu har jag inte så mycke mer att säga. Kanske en ska ta tag i livet? Har lite mer plugg att göra men drar på det ända tills på måndag. see yah, puss!


möramys

sportlov nuraa. Drar å jobbar! hörs hej


bland alla minnen gömmer sig en hel del känslor..

gymnastiken i sexan eller något, minns att vi hade riktigt kul i den där papphögen!



no lektion, vet inte om jag va så mycket bättre frisör än andreas..



janina, minns du när vi va bästisar?



minns du att vi va helnöjda med den här bilden?



tjejer, minns ni när de va vi tre mot alla andra?



minns ni när vi gick från tre till sju? tillsammans var vi oslagbara, har så fina minnen ihop.



minns ni när vi fick för oss att tälta vid tennisplanen? Dagen innan molkomsmarken i maj och de va iskallt?



Sandra, minns du när du hade fest där din mamma bodde? Och vi grät över samma kille hela kvällen för han strulade med en annan tjej?



minns ni när jag hade långt blondt hår?



Elin, minns du allra första gången vi sågs? Nervösa ställde vi oss framför spegeln och tog lite kort.



Åker epaflak med victor, albin, elin, elin och kvarna efter en fest hemma hos bengan, sommaren 2010 skulle jag gissa på.



21 september 2010, oxhälja. Första gången jag och niclas verkligen umgicks. Kan säga att den va den kvällen vi lärde känna varann. Undra om han minns?



Arvika 2010 med Lena och flera andra glada typer.  



I exhärad med elin. "Vi låtsas att vi sover då" och så brast vi ut i skatt.



minns ni när vi blev ett tjejgäng? det här är fryksdal 2010.



Sandra minns du när vi pussade sönder varann i fageråsen? Jag minns inte mycket av den kvällen men jag tror vi hade kul, eller?



Bubbelbad hos carro med söta flickor och en iskall cider, minns ni?



Sminkparty hemma hos oss med mina systrar, vi spelade in en hel del videor och vi skrattade så vi nästan kissade på oss, minns ni lika väl som jag gör va otroligt kul de va?



"Vad gör vi? Nu kör vi , nu jävlar är de nyår nu kööööör vi!!" de tror jag aldrig att vi glömmer. Nyår 2010 i min källare. Vi hördes nog ända till tidafors lokalen men mer taggade än så har vi nog aldrig varit!



Minns du elin när vi bytte kläder med daniel och johan? Hur lyckades vi få dom att gå med på det?!



Steker i den lilla solen som va framme i somras med emma, minns du det? Sen gick vi ner till preem och åt glass, som vi gjorde  nästan varje dag hela sommaren.



Minns du när vi hittade dessa masker inne på preem och inte kunde vi motstå att prova dem och ta kort? Gud vad vi skrattade åt de där.



En helg hamnade jag i grums hos tinette. Vi skulle på maskerad och de slutade såhär!



Innan vi träffade dennis och andre i somras och dängde dom i med andra ord. De behöver jag inte fråga om du minns för de vet jag! "Stark kokosmjölk!" haha ah...



Den här dagen lurade jag och pernilla pappa att jag hade tagit hål i läppen. Inget roligt skämt tyckte pappa.



Lina minns du i somras när vi åt pizza och sen på kvällen åkte vi ut och rodde hela vägen över molkomsjön med emma för att benny, marcus och fredrik va där ute och fiskade?



från ett tjejgäng till ett annat, de här kan man säga är mitt nya.



Tittade igenom lite bilder och märkte att gud va mycket minnen de ligger i varje bild! Delade med mig av några nu. Hoppas de va lite kul och att några av de tjejer som jag vet läser min blogg kommer ihåg dessa minnen! Dom är så otroligt fina och de betyder så mycket för mig. Jag älskade er då och jag älskar er än.

lördag - söndag

Mycket bra dag/kväll/natt/morgon!

Allt jag har att säga den här dagen och helgen. Bara tråkigt när jag bara skriver vad jag har gjort. Samma hela tiden. Vi hörs när jag har kommit på något roligt att dela med mig av! Hare götttt



och nu gjorde jag något cp också. Datumet är inte 15, de ska vara 19. Men va görää öm hundra år?


alla <3 dag

fyfan för den här dagen. Tänk om man kunde något år i alla fall få fira den med någon, men icke sa nicke.
Forever alone

"- men egentligen.. så kanske de finns en anledning till varför man är 19 år och singel. haha skit ful.."

haha emo inlägg... Over and out, peace

oh you heard me..





tjena gött fölk

äre en vecka sen? jag tror nog fan de, haha..

Helgen har varit braaaa! I fredags åkte Sandra, Madde, jag och Amanda till lägenheten och gjorde oss i ordning och åt pommesfrites och korv med bea sås. Sen gled vi vidare mot wåxnäs hem till Sandra Hammarström på fest. Hade mycket trevligt, lungt och städat vare men väldigt trevligt! Börje och Robin ringde i kapp hela kvällen och till slut så bestämde vi oss för att vi skulle ses istället. Sandra, Amanda och Madde åkte till lägenheten tidigare och jag skulle komma senare. Robin svarade inte i telefon men jag fick tag i Börje och när jag väl kom till stan så visste vi inte vart vi skulle ta vägen. Jag hade ju ingen biljett till något och jag är ju inte 23 heller för den delen?! Kom i alla fall in på Harrys så börje och jag svängde våra lurviga ben till några låtar och sen så satte vi oss och pratade. När de väl stängde lyckades vi hitta Robin och Robin och de bar av mot Nöjes för att hämta Maja och Fia. Fick bli taxi hem får skjutsen bestämde sig för att ta en krogrunda istället. De släppte av mig på norrstrand (vid lägenheten) och jag somnade som en stock på soffan.

På lördag morgon vaknade jag bakfull och jävlig. Vi beställde hem leveranspizza och hade bara allmänt mysigt heeela lördagen. Lina, Robin, Nystadius och Linder kom och hämtde mig och vi gled mot Emma och Micke och sen blev de Klarström en sväng. Kvällen av slutades med mys med lina! 
 
Igår skulle de ha varit hockeybockey träning men de blev inställt.. Jag och elin åkte till edsgatan och babade bastu och såg på film med Andre och Simon. Trevligt avslut på denna helgen. Va hemma vid tolv inatt och jag kan säga att jag är helt slut i huvudet idag. Nu ligger jag i sängen och ser på familjen annorlunda, hoppas jag somnar så fort de är slut för de vore så himla skönt om jag kunde det.

Långt inlägg och väldigt tråkigt. Jag kortade ner lördgaen till max och söndagen också för den delen. Min helg helt enkelt. Ska föröska uppdatera under veckan så de blir något annat än mina helger! Puss på eeeeer! 

 

världsklass vare jaa

hejsan!
Nu har de gått en hel helg innan jag uppdaterar igen - som vanligt! Jag skriver inte något vettigt alls under veckodagarna och när helgen är slut så skriver jag i detalj nästan vad jag gjort. Hur tråkig blogg är inte det egentligen? Jag tipsar inte om någonting och jag lägger aldrig ut bilder på dagens klädsel eller skriver inlägg som väcker världens diskussioner eller gör vidobloggar. Ja förstår inte faktiskt varför folk läser min blogg men jag är väldigt tacksam för de läsare jag har. Finns att några där ute som är nyfikna på mitt liv och jag tycker bara det är kul, hoppas ni fortsätter följa min blogg! Kan ju försöka någon gång att lägga ut något som är av lite värde, men vi får väl se. Jag vet inte rikitg vad folk vill läsa. Själv läser jag bara kompisars bloggar och jag är i alla fall bara nyfiken på vad de gör och vad som händer i deras liv.

men men jag kan ju börja med fredagen. Maja och jag hade tidigare under veckan gjort upp att vi skulle dänga killarna i poker och våran musik skulle spelas hela kvällen. Sagt och gjort. Eller ah.. Vi kanske inte dängde dom men vi spelade i alla fall. Hos R. Palm spenderade vi kvällen. Kan ju säga att våran musik inte var gör uppskattad men vi fick i alla fall lyssna på ganska många låtar. Maja och Robin gick hem vid två tror. Jag och Robin slängde in Real Steel i dvd'n. Blev en rätt sen kväll men de vare värt!

På lördagen kom farmor och firade mig och på kvällskvisten hade jag och elin bokat bord på Alfies för att fira att jag fyllt år. Vi åt köttets lustar och njöt riktigt av en otroligt mysig måltid! Sen var det planerat en bio men planerna ändrades och vi hamnade på herrhagen hos Dennis med trevligt folk och spelade spel. Hade hur kul som helst!  

Håkan hämtade oss vod halv ett och jag slocknade som ett ljus i bilen påväg hem och sov hela vägen. När jag kom hem var de bara att ställa sig och göra äggmackor för Börje och jag skulle ju till Hällefors och åka rally hela söndagen. Han hämtade mig kvart över sex på morgon och nervös som en gnu gled vi mot filipstad för att hämta rallybilen. Vi kom dit och de tog sin lilla tid innan vi skulle åka. Jag var hypernervös och Börje va kolugn - och tur va väl det så det inte var tvärt om! Vi åkte två sträckor två gånger och dagen slutade med oss två högst upp på prispallen i våran klass, vi kom etta!!!!!! Jag är helnöjd alltså, jag kunde inte fått en bättre födelesdagspresent. Nu pryder en jätte stor pokal mitt rum som pricken över i. Jag gjorde verkligen ingenting för att vi skulle vinna, jag höll i ett papper, de va liksom min uppgigt så all ära går till Börje!

Tack för den här helgen alla som varit en del av den, den va riktigt riktigt grym!




I would lie and say "I'm doing just fine" instead of telling the truth and say "you're always on my mind".







skolan idag gick så snabbt att jag knappt hann med. Åkte dit hade en lektion och sen vart de slut liksom.
Men vi klagar inte! Nu är det helga och jag väntar på elin och sen blir det till jobbet vid halv fem.
Sen så tror jag att det blir film/kortspel hemma hos robin med honom, maja och robin (olsson). Men de märks hur kvällen slutar! Imorogn kommer farmor och firar mig.. Och på kvällen blir de restaurang och bio med elin!
Och på söndag morgon drar jag och börje till hällefors och åker rally! Ska bli så fruktasvärt roligt!!!!
Smockad helg. Egenlitgen mer saker jag behöver hinna med och personer jag vill hinna med och träffa. Men får tyvärr inte helgerna att räcka till längre. Får göra det bästa av allt. Se glad ut och de som hinns med det hinns med.
Som ni ser på bilderna så har jag inte så värst mycket fritid när jag väl är ledig. Men hittade camen och va ju tvungen att testa några nya funktioner. Hittade någon stjärnram, fränt höhö.
Vi hörs folket! ha det braaaa för de ska jag haa! pöss

jag må va liten, men ja lukter som en stor

Fick ett sms i morse av en mycket speciell person, de gjorde hela min dag!

Fyller ju nämligen år dag, hela 19 år. Haha shit vilken onödig siffra egentligen. Har inte direkt fått något  speciellt. Får väl se om de kommer något, förväntar mig inte så mycket för jag har inte önskat mig något.
Dock ville jag ha gratäng och fläskfile till middag idag så det håller pappa på att göra! Ska bli super gött om en sääääger.

idag är jag hur stolt över lina som helst!!!!! du kommer klara detta smulan! jag hjälper dig! <3




sommar och sne.. Elin kommer sen och firar min dag med mig, pörfekt!

RSS 2.0