En ny början

Jag har nu klarat av min första vecka på universitetet. Jag har börjat en lång resa med många hinder som jag måste kämpa mig igenom. Jag hoppas verkligen att jag är kvalificerad för de här och att jag klarar av de. Men jag ska kämpa, jag ska ge det ett tappert försök och jag får inte ge upp. Jag vill ha min examen och om tre år är den förhoppningsvis min! Vi har redan fått vår första tenta och första praktiken ligger om bara några ynka veckor. Nervöst men de blir en spännande början!
Jag har suttit och beställt böcker idag för 2500 kronor och de är bara några få stycken av hur många som helst ja behöver. Men de får duga till en början. Ja har inte råd med fler...
Schemat den här veckan har varit jätte konstigt och idag har jag faktiskt varit ledig! Törr som jag är så skippade jag nästan hela veckans nollningsaktiviteter, men jag var med i måndags och i tisdags. Har en mycket fin klass med både tjejer och killar.

Idag som sagt har jag beställt böcker och luggit på soffan å slöat. Kanske borde börjat på tentan men inte lätt när ja inte har en enda bok.. Såg på Johan Falk - barninfiltratören. Huuuuur bra som helst! Äskande Johan Falk filmer!!!
Väntar på att kodnamn Lisa ska komma ut nu för då sitter ja bänkad framför tvn!

Nu snart ska jag och Elin iväg och äta pizza! Imorgon blir de rally i Hällefors hela dagen med Jesper. Hoppas på vinst i år igen och att jag inte fryser ihjäl, heheh...
På söndag är de jobb hela dagen och hela kvällen och sen en vecka fylld med skolarbete och även födelsedag!

Ha de bra alla goa! Pusss


There's a place that they call heaven, just south of town way up on a hill



Hej alla vänner och alla som jag känner! Jag hoppas ni mår lika bra som jag gör. Jag kastar iväg alla negativa tankar å ägnar mig bara åt sånt som är bra och roligt. Mycket går faktiskt till sånt jag längtar till också.
Inatt sov Kristin hos mig och hur mycket vi än pratar om dessa pojkar så blir vi aldrig nå klokare, de är helt enkelt ett mysterium som man inte kan lösa... De får hålla sig på sin kant. För tillfället lever mitt hjärta helt fritt, så varsegod och fånga det någon. Jag vill bli kär på riktigt igen.
 
Jag sitter här och väntar på ett sms från Kristin. Vill hon ha pizza eller inte? Jag följer bara med som sällskap för nu får de va nog med onyttigheter, för idag i alla fall.. hehehehehe.
Jag har gjort mig en ny spellista med bara massa country musik. Jag tror jag blir helt kär. Fyfan vad bra det är egentligen. Ska gifta mig med en countryboy så ska han få spela gitarr flr mig varenda kväll tills ja somnar. Fast måste ju ha någon som kliar mig på ryggen också...? Hur löser ja detta? hehe får väl skaffa mig två. woooups
 
Klockan är halv sju å det enda vettiga jag har gjort idag är pallrat mig till apoteket och gått en långpromenad med hundarna. Med det är ju så sjukt kallt ute så man fryser ju ihjäl efter 7 meter. Ne ja stannar nog på insidan!
 
Hejdå på er, vi höres

life goes on

Om exakt tio dagar börjar jag skolan igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Klart de är spännande men just nu känner jag mig mer omotiverad än nånsin. Vill jag verkligen? Orkar jag verkligen?
 
Veckorna går in på det nya året. Trots dåliga nyheter och "förlorande" släktingar så känner jag att humöret stiger ändå. Jag vill inte vara ledsen eller depppig, jag vill vara glad! Och det är precis vad jag är också!
 
Igår gjorde jag och Kristin en spontantur till Sunne och hälsade på Lina. VI trivs bra där uppe på vika fast vi inte gör något särskilt alls när vi väl är där. Skönt och koomma ifrån molkom ibland även om det bara är för några timmar.
 
Idag ska jag jobba och sen kanske jag ska och träffa simpan, men får inte ur nå vettigt svar av guten så ja vette fan hur de blir, men de määäärks de. Imorgon ska ja å emmis hitta på nå fränt och förmodligen så åker jag nog på att köra några grappar till ulvsby. Men de märks också. Ikväll ska jag jobba med Elin, de blir roligt de, de har vi inte gjort på länge!!
 
Jag längtar ihjäl mig efter våren. Jag känner hur vårkänslorna verkligen kryper innom mig och bara vill spricka fram. våren kom nuuuuuuuu. Eller först så vill jag fylla 20, vilket jag gör om exakt 21 dagar. Då ni, blir kalas i stora lass

Nu hörs fölkeee, pösshäj

En styrka utan dess like

Vi har klarat mycket tillsammans och vi har kämpat allihopa lika mycket. Vi har gett upp men vi har hjälp varandra upp igen. Vi har funnits där i vått och torrt. De vi delar med varann vet jag ingen annan som gör. Vi har ingen vi kan prata med om våra problem. Men vi har i alla fall varann, och de är allt som behövs.

Jag hör hur mamma sitter och snyftar. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag finner inga ord. Jag kan inte göra något den här gången. Det är ingens fel. Vi kan inte skylla på någon och arbeta oss igenom det. Vi måste helt enkelt bara ställa oss upp igen. Men de är svårt, de är svårt för nu vet vi inte vad vi ska göra. Jag blir så rädd när jag ser henne så orolig. Det gör ont i mitt hjärta. Jag vill bara somna och att pappa ska säga imorgon att allt är ordnat och att de inte är någon fara.

Jag vet att jag inte tror på Gud. Men skulle han hjälpa oss nu så lovar ja att jag ska ge honom en ärlig chans.

Älskade systrar


i ett fotoalbum där står tiden stilla

Året har passerat och nu är vi inne på en ny början på ett helt nytt år. Kanske de inte är en början, de kanske är mittten eller bara en fortsättning på vad som har varit. Jag ser de nog som alla andra, en ny början, nya möjligheter och förhoppnigsvis helt nya äventyr och vänner.
 
Jag insåg precis att min kamera inte blivit så välanvänd som jag hoppats på iår. Jag har inte så jätte mycket bilder att dela med mig av men jag ska försöka att skrapa ihop lite av de som har hänt.
 
I år har mitt liv varit en total bergochdalbana. Både bland vänner och känslomässigt. Jag har lärt känna underbara nya vänner och jag har nästan trott att jag blivit kär. Jag har saknat så jag har gråtit mig själv tills sömns och jag har varit ute på massa äventyr. Jag har skrattat så jag har fått kramp i magen och jag har gjort saker jag aldrig trott jag skulle göra. Jag har provat nya utmaningar och jag har levt livet och verkligen upskattat.
 
Vi gjorde ett fantastiskt projekarbete jag och mina fina flickor. Allt var för välgörenhet och vi landade på ett toppbetyg.
 

Jag har åkt rally med bästa Jesper och vi kämpade oss upp högst på prispallen.
 

Jag har åkt till Elima i Linas renåå och haft hur kul som helst.
 

Jag har varit ute på massa massa äventyr med en väldigt underbar vän.
 

Jag har skaffat mig glasögon.

Jag har glidit ifrån några av mina älskade vänner.
 

Jag har firat en av mina allra bästa vänner fylla 18 år.


Jag har varit på bal och jag har tagit studenten och äntligen slutfört min utbildning till undersköterska.
 

Jag har mått som allra bäst i en långmerca med helt osalgbara vänner.

Jag har firat in midsommar och kanske druckit nån cider för mycket..
 

Jag har varit på kalas på råbäcken hos bästaste Daniel.
Jag har sett fram emot den bästa veckan på hela året - kolsnäs i sunne. Och den blev lika bra som förväntat.
Jag har trots upp å nergångar haft den bästa sommaren.


Jag har varit på eldfesten i hagfors.
 

Jag har varit ute i skogen och ätit bullar med min bästa vän elin.
 

Jag har varit till höljes och sovit i husvagn och kollat på rallycross med ett salt gäng.
 

Jag har varit i Gunnarskog på äventyr med Krsitin och Lina och lärt känna nya fina vänner.
 

Jag har vräkt i mig massa tacos med dessa filurer.
 

Jag har ridit på en livs levande häst!
 

Vi skaffade en ny familjemedlem- lilla bella.
 

Jag har varit med Nicke på älgjakt.
 

Jag har varit på semester i Thailand och träffat fantasiska människor ända från Lindköping, Borås och Kil.


Jag har firat in de nya året och haft en kanon kväll.

I år har jag förlorat vänner. Jag har vunnit vänner. Jag har förlorat mitt hjärta i nån annans och jag har tagit hjärtan också. Jag har gjort saker jag ångrar och jag har byggt minnen jag bär med mig livet ut. Jag har låtit saker falla och jag har tagit emot och försökt byggt upp. Jag har gett upp alldeles för många gånger och jag har haft all hjälp jag kan få att ställa mig upp och försöka på nytt igen. Nu säger vi hej då 2012. Vi ses aldrig mer igen. Men dess minnen bär vi med oss i våra fotoalbum. För i ett fotoalbum, där står tiden stilla. Mellan pärmarna är allting som förut. Varenda gång vi bläddrar i bland minnen, kan vi le och säga - tänk som man såg ut..

RSS 2.0