jag kryper tätt intill dig, som att hon skulle försvinna då

ett sent natt inlägg, klockan är tjugo i ett på natten just nu och jag har suttit och pratat lite med mamma och pappa. Bland annat om julklappsköp, herre jösses för dagens barn dom ruinerar en ju med sina önskelistor. De är minsann inga leksaker på dom listorna, de är bara nya telefoner, tvapparater och allt annat som är minst 4-siffrigt per föremål. Och så har jag lyckats fått tre yngre systrar.. Jaja de blir nog jul i år i alla fall och klappar också skulle jag gissa på!
 
Var i skolan igår och efter den drog Martina och jag till Max för att trycka i oss något väldigt onyttigt, och de gjorde vi också! En stadig meny och sen en lyxshake, satt fint runt magen de! Fick oss ett glatt besked båda två också att vi var godkända på mikrobiologitentan, gud är med mig - var ungefär de enda som jag hann tänka! Lyckoruset sprang genom kroppen och jag kunde faktiskt till och med känna att fan va stolt jag är över mig själv. Jag kan så mycket mer än vad jag tror och ändå tvivlar jag hela tiden. De kanske släpper, jag hoppas de. En enda sista tenta nu i farmakologi och sen är de jullov. Och efter de är det ett halvår kvar till sommarlov och de innebär att jag gått ett och ett halv år på sjuksköterskeprogramet - och de i sin tur innebär att jag gått hälften av min utbildning!!!  Snart är jag där, färdig examinerad sjuksköterska. Då skulle du se mig farfar, åh vad du hade varit stolt om du såg mig idag, och speciellt januari 2016. 
 
Fick ett sms av Ida igår som frågade om vi inte skulle åka in på bio. Och jovisst vad vore finare och fira tentan med om inte bio med fina flickor. Åse, Peppis, Alma, Ida och jag placerade oss i salong 8, rad 4 och såg på The hunger games - catching fire. Bästa ja sett på länge! Grymt rekomenderad film att se på, speciellt på bio!
 
Idag har jag befunnit mig på mitt arbete hela långa dagen och efter de åkte jag till Jesper. Som jag har saknat honom. Vi pratade om vad vi missat på den tiden vi inte umgåtts och sen slog vi i en Johan Falk film i dvd'n - alla råns moder. Min allra bästaste Jesper, bättre vän än honom får man leta länge efter - men frågan är om man nånsin hittar en?
 
Imorgon blir de plugg hela långa dagen och sen ska jag bege mig till arbetet igen. Inatt vaknade jag av en hemsk dröm. Han var med, men de värsta var att de var hon också. Nu ska jag sova en skvätt. Pussgodnatt
 
är hon vackrare än mig?
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än  på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här  platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har  älskat nån förut?




du får tro vad du vill, jag bär på sanningen

Efter att ha snoozat liiiite lite för länge imorse så blev de helt plötsligt väldigt bråttom! Halv åtta for ja upp, in i duschen - snabbt som bara den, ut och försöka blåsa och platta håret på samma gång ungefär. Kleta på en sträng mascara, trycka i mig en skinkmacka och in med tandborsten och dra nått varv i munnen, å allt klarade jag på en timme! Flög ut i bilen och ner till Preem för naturligtvis var de slut på boppa och in mot stan bar de. Bra nyheter från de som ska laga betzie (bilen höhö) men väldigt dåliga nyheter för min plånbok..
 
Nu sitter jag i sängen och ska försöka plugga lite grann men när jag tänker efter så är ja nog lite hungrig. Fantastiskt var mycket annat man kommer på och faktiskt kan få gjort när de väl är dags att slå sig ner i böckerna.
Jaja de finns ingen återvändo!
 
Ja lovade mig själv att inte sakna. Acceptera läget som de är. Varför vill inte hjärnan förstå vad som är bäst för hjärtat? Jag tror egentligen att de handlar om att vara kär i en känsla.


 
 
 

sluta lek, du vet att jag fortfarande väntar

Det kändes som att de var igår jag skrev inlägget om att jag skulle åka till Ekshärad och att jag precis skalat potatis, men det är redan två dagar sen och måndagen har precis dragit igång. Jag borde ha hövvet spetsat i skärmen på datorn och kolla igenom farmakologiföreläsningarna, men uuh vad tråkigt. Ska se om jag hinner kolla på 1 i alla fall innan det är dags att dra sig till jobbet..
 
Jösses vilken helg det vart! Min helt självförvållade bakfylla igår var nog bland - ärligt talat- det värsta jag har varit med om. lördagen bjöd på förfest hemma hos Johan med en hel del folk, ölspel och med andra ord stod för en hel del skratt. Jenny och Emil kammade hem segern i med andra ord med Jessica och mig hack i häl på en andra plats. Jolin och Jens på tredje och Börje och Johan kom sist på en fjärde placering. Droppade in folk hit och dit så vi bestämde oss för att åka till Felicia istället. Efter alldeles för mycket alkohol och timmarna sprang iväg så var det dags att slå huvudet mot kudden och få några timmars sömn.
 
Igår vaknade jag och mådde kanske som jag förtjänade. Gick ut och tog lite luft och satte mig i solen och väntade på att Johan skulle vakna till, lilla vännen han sov som en stock trots att klockan närmade sig halv  ett. Dock hände inget mer än att jag hörde snarkningarna och förstod att det var ingen ide å bara sitta och vänta så istället städade jag stugan och plockade iordning efter gårdagen. Eftermiddagen smög sig fram så Felicia, Tobias, Henrik, Nova, Johan och jag åkte till Hagfors och försökte trycka i oss några bitar pizza, gick inge vidare så hem bar de med chips, dipp, cola och choklad placerade i soffan framför bingolotto. En mycket mycket lyckad helg! Tack till alla som var med!
 
Nu är det nog dags för lite plugg! Imorgon ska min pärla in till stan så dom kan kolla på den och se vad som måste åtgärdas! Hoppas livet vänder nu och börjar flyta på lite lättare! pösshäj
 


 

när ingen ser eller hör talar jag med stjärnorna

Hej du härliga lördag, som jag har längtat efter dig! Ikväll bär de nämligen av till Ekshärad för att spendera kvällen med bland annat Jenny och Johan. De är tur de finns så underbara människor som dom! Ja är lite osäker på vad för äventyr vi har planerat inför kvällen men alkoholintag är givet.
 
Igår hade jag, Kristin och Ida planerat bio och mys men den idén sprack och Ida fick sticka iväg på jobb, så jag och Kikki bestämde oss för att ta bion en annan dag. Timpan hörde av sig och vi åkte till honom en sväng, sen bar de till Elin och Fredrik där vi placerade oss i soffan bänkade framför idol. När klockan närmade sig elva drog vi iväg igen denna gången mot Killsta för att se vad Tomas hittade på. Med några droppar för mycket alkohol i kroppen trillade vi in på en del djupa diskussioner men idag kunde vi skratta friskt åt de.
 
Nu har jag precis hjälp pappa att skala potatis och snart bör ja hoppa in i duschen å göra mig iordning så jag kan kila iväg sen mot kvällens bravader. Hoppas ni får en bra helg för de ska ja se till å ha! puss å nyp i kinden
 

tomas



 
 
 
 
 
 

things don't happen for no reason, they happen to teach you something

Oj hejhej bloggen, eller vad säger man? Shit de va verkligen inte igår! Ja har kikat in lite på min egen blogg, läst vad jag har gjort och de flesta inläggen har ja gjort är så invecklade att jag inte fattar om vem eller vad de är skrivet om men men, kul och läsa faktiskt i alla fall.
 
Senaste inlägget är från maj och nu är de november, de har hänt en del sen dess kan man väl säga. Jag har ju tyvärr minne som en guldfisk så jag minns väl inte ens hälften men jag kan väl dra i stora drag vad ni "missat" under tiden jag haft detta enorma uppehåll på bloggen.
 
I juni tog ja sommarlov och spenderade hela sommaren på Åsbacka, jobbade så mycket jag kunde och orkade och kunde till slut skramla ihop pengar så att jag äntligen kunde köpa mig en egen bil, en cheva -05. Midsommar firade jag hos Erik Blomqvist med fina vänner. En midsommar som inte alls slutade som de var tänkt, fick ett meddelande på facebook och efter de så spenderade jag varje ledig stund jag hade med Jonas Olsson, en pöjk ifrån Lesjöfors. Trots med och motgångar så finns de inte mycket som slår de minnena och den sommaren. Vi åkte till höljes tillsammans med Lina, Pierre och Marcus. Sammanfattningsvis så kan man säga att höljes nästa år blir svårslaget för trots vissa incidenter så hade vi skit kul!  Jag har varit på gyllene tider i sommar med min bästa Elin i Karlstad och rest ända till Eskilstuna med Jesper för å vråla halsen av mig igen till Ljudet av ett annat hjärta igen. Jag har inte badat på riktigt en enda gång i sommar men jag är riktigt bra på att titta på! Jag har spenderat tre dagar i Sunne och svängt mina lurviga ben till Magnus Uggla på Fryksdalsdansen, tyvärr kom ju inte min älskade Björn i år.. Jag har varit på folkrace med ett härligt grabbgäng och jag har solat mer än nånsin i vårt underbara väder vi hade denna sommar. Jag har haft massa myskvällar med mina bästa bätterbeter och i augusti månad hoppade jag på pinglorna Sandra och Elin på deras resa till Grekland. Vi spenderade 7 dagar i varsin solstol med glajjerna på näsan och drinkar i handen. Med all inclusive så njöt vi och åt och drack så de räckte för resten av året! Å med den resans slut så slutade min och Jonas resa också, vi kanske båda två insåg att de inte var rätt trots allt i alla fall. 
 
Väl hemma från vår resa till Grekland var de bara tillbaks i bänken. Skolan kändes mycket lättare och jag kunde nästan känna att de var roligt att gå till skolan, vill hälsa ett särskilt tack till Martina, min stjärna, hon lyser upp mina dagar! Har även haft 4 veckors praktik på Arvika sjukhus och träffat helt otroligt underbara människor och lärt mig huuur mycket som helst. 
 
Jag har varit på oxhälja i september och härjat runt i Filipstad. Jag och min äldsta barndomskompis Rebecca har hittat tillbaka till varann och byggt upp en starkare relation än vi någonsin haft. Jag har även hunnit med Arvikamarten i spöregn visserligen, men de fick gå de med!
 
Och idag då? Ja lever och ja mår väl okej. Livet har kommit med en aning många motgångar för mig nu. Bland annat när de gäller min kära bil, den har kostat mig några kronor nu den senaste månaden och de känns rätt tungt. För ungefär två månader sen placerade jag mig bakom ratten och skulle vara chaufför till Christoffer och några av hans kompisar som skulle på kalas i Ekshärad. Där träffade jag en person som jag aldrig i mitt liv hade kunnat gissa skulle ta över min vardag och mina tankar - så som han faktiskt gjorde. Han fick mig att känna mig så speciell och betydelsefull. Jag har fått en hel del nya vänner i Ekshärad och jag blir glad när jag tänker tillbaka på allt. Men med förmodligen helt fel uppfattning om en person är de med tungt hjärta ja sliter allt från tankarna. Ja är inte guds bäste barn men jag är värd bättre än så som allt blev i slutänden.
 
Med underbara vänner och en underbar familj så står jag med båda fötterna på jorden och jag lär av varje ny dag. Snart är de jul och nytt år och snart fyller jag 21. usch vad jag inte vill bli gammal..
Nu får de va bra för ikväll, imorgon väntas plugg och förmodligen bio! Puss på er och kul att ni kikade in!
 
 

finaste emma har tagit studenten!

min älskade bil. wow'en


förberedd inför midsommarfirande!

förfest innan avfärd mot höljes hemma på altan. fina lina!
 

Gyllende tider va helt sjukt grymma! bästa födelsedagspresenten nånsin!
fryksdalsdansen
 Jesper och cimpan badar
 har varit i Malung å sväng på kjolen!



spenderat en vecka i Grekland!
 
 

oxhälja!
allt var inte bra i Arvika, så här bodde jag..!


Arvikamarten!

lilla ossie och daniel
 
 
  
 
 

RSS 2.0