I remember when you were mine

riktigt höstväder ute idag! Usch och fy. Vill bara krypa ner under täcket och inte röra mig ur fläcken!
 
Elin jag och Hilda spenderade dagen i Karlstad igår och shoppade loss rejält. Jag blev 2500 kronor fattigare men min garderob behövde lite nya kompisar och jag själv behövde lite nya saker över lag.
Sen åkte Elin och jag till Dennis och Jonatan och lagade tacos och såg på The Cabin in the Woods. Nog den dåligaste film jag någonsin sett. Fy så värdelös. Idag har vi faktiskt rensat både lite halvt Hildas garderob och Elins.Sen har vi mest bara myst. Elin och jag har planerat lite grann också, kommer bli såååå bra!
 

världens bästa.



Ny halsduk och sockor!



Det var det, känns väldigt lite för så otroligt mycket pengar. Men men! Just nu sitter jag här å bara längtar sönder tills den 14-15 september. Ska bli så otroligt kul!!! Hejdå kära vänner, ta hand om er och varandra.
/pusss sandra

inte en dag kan gå, utan att jag tänkt på..

Hejhej där uuuuute
 
Hur leker livet? Jo ganska fint just nu. Slutar förvånas över hur allt sprids och vad folk snackar om i detta lilla fantastiska samhälle vi bor i. Folk har tydligen inget liv och personer man verkligen trodde var ens vänner visar sig kan sitta och snacka å hitta på precis vad fan som helst.
 
Har inlett mitt liv som arbetslös nu och nu dom första dagarna känns det helt okej, frågan är hur det känns om ett halv år? Ska försöka plocka mitt körkort nu så snart som möjligt å sen ska jag åka in och söka massa jobb i karlstad. Saknar mina gamla klasskamrater, hoppas på en återträff snart! Känns så himla konstigt å veta att man inte har någon mer skola, inga mera läxor, prov eller studiebesök eller vafan som helst. Kanske är så här det känns att vara fri från skiten? Den enda gången det känns väldigt bra det är när klockan är sex på morgon å man inte behöver gå upp.
 
Funderade skarp på att ta en kvällapromenad nu men jag bäddade ner mig under filten i sängen och satte in yttligare en Beckfilm i dvd'n. Ska gifta mig med Gunvald, herre jösses vilken man..
 
Dagen har jag spenderat hos elin och sen åkte vi hit. Hyrde en film som vi kollade på. Sen åkte hon iväg på träning och medans hon rör på sig så passar jag på och äter.. Så jag har bakat en äppelpaj med vaniljsås som jag precis klämde i mig en bi av. Man lever bara en gång har jag hört! Vore väl dock bra och börja röra på fläsket, vill inte se ut som ett bacon!
 
Nej nu väntar filmen på mig. Vi hörs och syns gott folk! Imorgon blir det shopping med Elin och sen åker vi till Jonathan med Dennis och äter tacos och ser på film. Hare bra så längeee
 
Vi drar dit palmerna bor




å så va de det där med rubrik

25 augusti 2012.
 
Hejhej, sitter just nu och väntar på att elin ska komma till mig. Och vi väntar på svar från herr Gustavsson om hur kvällen ska spenderas ungefär. Ska han firas eller inte? Ja det är den stora frågan. Han fyller ju nämligen år idag, så stort grattis till honom! Skulle kunna tänka mig att spendera kvällen i hagfors, men de blir det nog inget med.
 
Gårdagen spenderades där i alla fall med Sara och Elin. Förfest hos Timmy och senare bar de av mot Eldfesten på hotel Monica. Vi missade Mange Makers men de gjorde inte så mycket, träffade många kända ansikten så vi sprang omkring och pratade med folk istället. Mitt i allt minglande så tappade Sara bort hennes plånbok, där låg även Elins bankkort och körkort. Efter många om och men så spärrades korten och vi fortsatte kvällen med att blinka till oss drinkar istället för att köpa egna, finns ju vissa fördelar med att inte ha några pengar!
Plånboken kom i alla fall till sin rätta i slutet av kvällen, nån snäll typ som lämnat in den i baren och vi fick tillbaka allt. Var vissa saker som hände igår som gick emot att min kväll skulle bli perfket och det blev den inte heller, men men vad gör det om hundra år? Då lever jag inte i alla fall och inte mina bekymmer heller. Vi kom i alla fall fram till att även fast de var problem och tårar hit och dit så hade vi en väldigt trevlig kväll!
 
Anlände hos Sara jämt efter halv tre i natt och så somnade vi på två röda tror jag. Upp tidigt imorse och iväg för att kolla på innebandy. Blev hämtade efter det av Ulla (elins mormor) och åkte hem mot Molkom.
 
Nu sitter jag här nyduchad och har precis ätit, sminkat mig lite halvt och bara väntar på vad som ska hända ikväll. Ska man orka gå ut och göra något eller ska jag krypa ner med min älskade gunvald larsson i dvd'n och kolla på beck? Ja det är den stora frågan..
 








 

varför just tupp?

Uppe med tuppen! Imorogn får jag nog gå upp innan soluppgången känns det som. Jävla tandläkare.
Nu blir det snart frukost, välbehövligt för jag är så himla hungriiiig. Har inge mer å berätta idag. herrååå
 

I can be a princess, and you would be my king

"Sluta upp med det där Cimberly, du är en stor tjej nu!"
Om min 9 åriga lillasyster är stor tjej, vad är jag då? Vuxen tjej? Hur beter man sig som man är vuxen då?
 
Idag har jag ställt klockan så att jag kom upp i tid, trots att jag är ledig, Åkte in till stan och satte mig framför datorn på trafikskolan och spenderade några timmar där. Känns skönt att ha kommit igång med pluggandet igen!
Niclas kom och hämtade mig och vi åkte till Molkom. Hann knappt komma in genom dörren innan jag skulle iväg för att färga Elins hår. Åkte till Norum och sen efter någon timme tillbaka hem igen. Dök ner i körkortsboken och har nu äntligen läst klart den!!Klockan är snart halv tolv och jag sitter här och överväger att inte sätta på den där Beckfilmen jag velat sett i hundra år. Kristin brände ut - spår i mörker - åt mig i förrgår och jag vill ju så gärna se den. Men ska upp imorgon också och behöver tyvärr min skönhetssömn så det blir nog igen film ikväll.
 
Imorgon ska jag bort med mamma en sväng under dagen och när jag kommer hem blir det en välbehövlig promenad med trevligt sällskap. Senare på kvällen kommer Jesper och vi åker hem till hans mamma och Henrik och grillar. På fredag är det Hagfors som gäller med Elin. Eldfesten står på schemat och vi taggar för en kanon kväll!
På lördag firar vi Emil som fyller år med kalas och en del alkoholhaltiga drycker, känns som en helt OK helg!
Med tanke på att jag spenderar hela nästa helg instängd bakom Åsbackas väggar behöver jag roa mig ordentligt den här helgen. Ska dyka ner i min lilla påse med beckfilmer jag lånat och kolla på när jag kommer hem från jobbet.
 
Försöker slita mina tankar från saker man inte ska lägga energi på. Om man bara kunde förstå sig på hur vissa människor tänker.Omöjligt i detta läget. Men men, what to do? Jag gråter inte längre, finns inga mer tårar. 
 
You should take a picture
Cause you might never see me again
I said take a deep breath and hold it in

Because you're not in love
There's no way you possibly could
You shouldn't even like this
You just like the way it looks
If this is the end, and what's done is done
Then I wont have to keep hurting anyone


hej bloggen

Just nu ligger jag i min säng med datorn på magen, efter tre heldagar på jobbet känner jag att ögonen protesterar till max och vill egentligen bara sova. Men jag klarar inte av att sova just nu för de är alldeles för mycket som cirkulerar runt i huvudet. Det enda jag tänkt på hela kvällen är faktiskt att jag måsta ut på min blogg, den enda som verkligen vill lyssna på mina problem, den varken dömer eller misstolkar. De får läsarna stå för.
 
Efter jobbet idag kom jag hem och möttes av ett samtalsämne som jag inte med ord kan beskriva vad ont det gör i mitt hjärta och få lyssna på. Jag har nog inte än tagit in riktigt att detta problem kvarstår från så länge tillbaka. Jag vill bara att någon ska förstå, jag vill att någon ska ha upplevt samma sak så man slipper att känna sig så dum. Många gånger ifrågasätter jag mig själv vad jag har gjort för och verkligen förtjäna det här. Livet är inte rättvisst det har jag listat ut men det måste ju finnas gränser för vad man kan utsätta folk för. Just nu vill jag egentligen bara gråta för alla problem i mitt liv lyckas alltid dyka upp samtidigt. Fick ett telefonsamtal förut som gör att jag går på helspänn. Varför ska allt bli mitt fel hela tiden?
 
Det enda jag verkligen vill just nu är fly alla problem och konstigt nog har jag kommit på vart jag vill - till ullared. Stället jag egentligen faktiskt hatar men det är det enda stället som är mer kaos än mitt huvud så där får man koncentrera sig på annat i någon timme. Men blir inget ullared och efter att ha pratat med mamma och pappa och bara fått höra hur man skulle löst situationen från en vuxen synvinkel, kan jag inget annat än och säga att jag suckar tungt och går och lägger mig i stället. Dom förstår ju ingenting.
 
Jag saknar tiden då stora problem var vilket klistermärke man skulle byta bort, eller när man inte fick rätt pokemon kort eller förlorade sin största och bästa goggos. När man slutade och var bästis en timme för man bråkde och sen var allt som vanligt. När man faktiskt bara hade en enda riktigt bra kompis, en allra bästa. Jag saknar alla problemlösa år.
 
vi hörs och syns alla där ute. Sandra


die with your secrets

vet inte riktigt varför jag har en blogg egentligen, men den är väl bra ibland antar ja.
 
ville egetnligen inte säga något särskilt. Dessa flickor jag har runt om mig just tar nog mer död på mitt inre än vad de gör min vardag ljusare. Jag vet inte om vi allihop bara hamnat jävligt snett eller vad de beror på men det bråkas och pratas så mycket skit så jag vet snart inte vart jag tar vägen. Hade det inte funnits några få där ute som jag väntar sms från hade jag slängt mobilen i sjön för nu är jag så tröttnat på att hela tiden behöva förklara och ringa och veckla ut allt som blir fel hela tiden. Vill aldrig i hela mitt liv lyssna på andras problem mer. Jag har nog med mina egna. Tyvärr tror jag inte dom rätta personerna läser detta men nu orkar jag seriöst inte lyssna mer.

Håll era hemligheter för er själva så behöver ni inte va oroliga för att de kommer ut.

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0