put your hearts in the air

Hejsan!

Dagen eftermidsommar - igår alltså drog vi igång igen! Ja de va fan ingen vila på den dagen. Åse, jag, emma, lina och tommie åkte ner till preem tankade i några liter diesel och sedan bar de av till hillringsberg (eller hur det nu stavas) Ett ställe påväg mot Arvika bortanför Glava. Om de intresserar någon.
Raggarträff eller vad man nu ska kalla det för något. Haha kanske inte riktigt min grej men va ju mycket molkomsfolk där så det var trevligt! När kylan tog över satte jag, tommie, och emma oss i bilen. Där emma inte längre klarade av att hålla ögonen öppna så hon däckade. Men tommie och jag höll oss vakna och när Åse äntligen kom och Lina hittat annan skjuts hem så bar de av mot molkom. Stannade påvägen och fick med oss Christoffer Hjort i våran bil. Eftersom vi alla hade gjort upp att mötas vid MAX så åkte vi dit. Dock så var de bara vi som åkte dit för de andra snurrade i stan. 
Klockan var halv fem när jag var hemma i morse och jag har nog aldrig sovit så gott som jag gjorde inatt. Så in i norden trött.

Idag har jag och emma varit ner till preem och ätit glass, sen åkte vi till mamma och fjäskade lite för henne 'blink blink'. Sen drog vi ut till emma och städade hennes epa. Blev mycket myket fin måste jag säga! 
Niclas var även där ute och hjälpde till med att klippa gräs. Va ett tag sen jag hade ett normalt samtal med honom nykter. haha ;)
Vi grillade och åt rikitgt god kyckling och potatis med currysås! Sen tittade jag på när emma satte sig på pollen och hoppade omkring lite i hagen. Intressant? För en som inte gillar hästar så nej, men de funkade i alla fall!

Sen åkte vi till molkom och träffade lina och sen när jag kom hem så kom elin hit vilket var väldigt roligt!! Sen gick vi upp till niclas med hans byxor och nu har jag ätit kvällsmat med mamma och pappa så nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en prinsessa. För jag är ju trots allt en. Hihi puss på er!

Den här veckan kommer bli fet! men förmodligen den roligaste jag någonsin kommer uppleva! nerrrp men sjukt kul kommer den bli i alla fall! :)

onsdagen













Kvällen från i onsdags! får ju passa på att ladda upp nu när de väl funkar!




midsommarafton

på torsdagen åkte jag och emma in till stan med Daniel - emmas storebror och grillade hos Victor och Anna. Josefin, Anderas, Koffa och två tjejer till var också med. Hade riktigt kul! När vi hade ätit klart och alla var mätta och belåtna ja då gick vi in och lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord.
När både emma och daniel hade däckat i soffan kände koffa och jag att bilen fick börja dra sig mot molkom.
Svängde in på shell för en kolla vilka som var där och träffade bäste granne Fredrik bland annat.
Väl hemma i molkom träffade vi lina, åse och marcus vid preem. Pratade om var fredagen hade att erbjuda men de va ingen som hade koll på något.. Daniel, jag, emma och koffa satte och i bilen och for upp till ICA där emil var. Men för att göra kvällen ännu roligare tog jag och daniel en varsin öl och skrev en fin liten lapp och smög in i niclas lägenhet och la på sängen bredvid honom. Han sov som en stock så det var lugna puckar!

Emma sov hos mig och vi vaknade halv elva på fredag morgon. Klockan elva skulle jag befinna mig nere på skolan och spela vollyboll med ett härligt gäng. Helena och björn, englunds familjen, jossan, mulle och en heeeel del andra människor. Så jävla sköna människor så det är sjukt! haha
Efter de bar de av till jobbet för ett kvällspass och sedan ut till lina. Där va det party som bara den! Hon och emma hade grillat och vi spelade ricky martin's låt - Maria på högsta volym och svängde på höfterna så de nästan gick ur led. haha

Fick skjuts av magdalena ner till molkom och träffade självaste kristin, lilsyrran dunder nere vid stranden med lite folk. Efter de kom Adam och hämtade oss vid stranden och vi åkte till råbäcken till Daniel där de enligt rykten skulle vara jättefest! Stämde de? njaaaaaaaaaa de hade fullt upp med andra saker, haha

Adam körde en alldeles för full emma och mig tillbaka till molkom, hamnade i Råum för att marcus hade sagt att vi skulle komma till frtiz. Felet va de att vi hamnade hos fel fritz. Bara att sätta sig i bilen och åkte till peppis för där va lina och lite andra folk. Festen var dock slut när vi kom så det fanns inte så mycket att göra där.
Lina fick ett telefon samtal av tim och vi fick bli med på traktorflaket! så börje körde oss till preem där de hade parkerat! Väl uppe på flaket var de som att bada i lera, jösses säger jag bara! och jag som hade på mig mina vita converse :(
Roligt hade vi i alla fall och färden styrde mot fagerås där den riktiga Fritz-festen var! Hjort var chaufför, var ett tag sen man pratade med honom så var riktigt kul!

Åkte med på flakten ett tag men när de till sist stannade utanför Robin och Fredrik tog jag min väska och gick hem. Min blåsa höll på att sprängas för jag var så himla kissnödig så de var bara att kuta hem de! Efterfesten sket jag tyvärr i fast jag var bjuden. De är en dag idag också men den vet jag inte vad den har att erbjuda. Ska jobba några timmar sen men efter de får vi väl se =)



tyvärr den enda bilden jag har från hela kvällen! riktigt illa jag vet men
glömde kameran hemma :(


är sååå himla hungrig

Lina har spenderat två nätter här hos mig vilket har varit väldigt mysigt. Igår vaknade vi och så drog vi ut till lina, hjälpa en av hennes hästpolare att klippa till manen på en av hästarna och sen drog vi hem till henne och färgade håret. Blonda slingor för min del och rött för linas. Blev faktiskt ganska bra. Jag har dock kvar nyanser av orange men hoppas på lite sol så kanske det bleks.
Efter de så åkte vi upp till pizzerian och åt en varsin deg! Satt inte helt fel i magen för jag var dö hungrig.
Efter detta kom Emma och vi drog ner till stranden på äventyr. Tog båten ut på sjön och hittade Benny, Marcus och Fredrik ute på sjön. De fiskade och vi höll dem sällskap i nån timme.

Sen bar de av hemåt och efter de blev de något som bara inte skulle ha hänt. Dagen hade varit så jävla bra men allt bara vände - varav mitt förra inlägg. Kändes skönt att få skriva av mig lite. När jag och lina nästan precis krypit ner hörde fredrik av sig och ville låna en mobil laddare så vi satta oss på mopeden och åkte med den till honom och sedan ut till lina för att hämta grejer som vi glömt hos henne. Kom hem igen och somnade halv tre till Wild Child som vi satte in i DVD'n.

Idag vaknade jag och lina vid nio och sen drog hon till stan och jag var barnvakt. Fredrik har varit här med laddaren och jag har bakat en väldigt misslyckad rulltårta med vaniljkräm och en sne sockerkaka.
Skulle ha gjort en äppelpaj från början men nepp, hade bara gröna äpplen hemma vilket inte är så gott i paj.

Nu väntar jag på mat och Emma. Hon kommer strax hit. Imorgon är de midsommarafton. Spenderar halva dagen på vollybollplan med ett skönt gäng och sen på jobbet. Efter de så får vi se, har några alternativ så de är bara att välja.

Har några bilder från igår som jag ville dela med mig av med cpblogg vill inte lägga ut dom. Det blir fel hela tiden.

men hur mår jag då?

Ja den frågan hinner jag knappt ställa mig och ingen annan heller för den delen. Det är alldeles för mycket med alla andra och deras problem för att ens kunna lägga in fem minuter om vad som tynger just mitt hjärta.
Jag vill inte att folk ska läsa det jag skriver och prata om att jag tycker så synd om mig själv, men det här är min blogg och jag skriver det jag vill på den.

Som vanligt så är det jag som står mitt emellan allt som händer. Jag hamnar alltid där av någon anledning och jag har ingen aning om varför.
"Du är alldeles för snäll Sandra, du måste lära dig att säga nej!"
Ja hur många gånger i mit liv har jag inte fått höra den frasen?
Det gör så jävla ont i mig. Ni vet inte hur svårt det är. Ni kanske kan gå fram och dra ut ett nej lika lätt som ett ja.
Men sluta för fan att säga så till mig. Det är så mycket lättare sagt än gjort. Och ärligt talat är jag så jävla snäll?
Är det så himla snällt att va så falsk och feg att jag inte vågar säga -
"Kan du sluta prata för jag orkar inte lyssna och bryr mig inte ett dugg om vad du säger"
Jag lyssnar, försöker hitta något jag inte redan sagt och sedan så ska alltig vara bra.

Men man kommer till en punkt då man inte längre orkar. Och jag orkar inte lyssna längre. Jag vill inte höra om allt som är dåligt, jag vill ärligt talat inte stötta och jag vill ingenting. Jag vill bara va ett tag. Utan att behöva allt det där.

Jag vill inte gråta helt ensam. Det är ingen som ser mina tårar. Men försök att trösta någon när du själv gråter.

Nu vill jag bara gå och lägga mig, dra täcket över huvudet och gråta. Känner att dagen har varit så jävla bra men nu vände allting och jag vill ingenting längre. Jag vill ha någon att gosa med som aldrig i hela sitt liv skulle såra mig på något sätt. Någon som finns där när jag behöver den som allra allra mest. Någon som skulle vara hos mig precis just nu.

tisdag

Har suttit ute på altanen och pratat lite med Cindy, Anneli och mamma. Dom bara tjöter om allt möjligt, haha typiskt fruntimmer. Nu har Cindy åkt hem så jag gick upp och satte mig här framför datorn för ovanlighetens skull. Emma kommer nog till molkom sen och då kaaaanske det blir ett dopp i plurret. Men det märks!
Senare ikväll blir de träning för min och Sandras del, eller träning och träning, vi ska försöka träna flickorna.
Får väl se hur många som dyker upp idag!

Har börjat fundera på om jag verkligen ska bli blond eller om jag ska gå ner till konsum och köpa en mörkbrun färg och slänga i huvudet.. Usch jag är ju för fan orange nu och det är inte så jävla fagert kan jag säga.. :(
Men när jag väl är blond så blir det säkert jätte bra men sliter väl sönder allt som är innan jag hunnit bli blond.
Så nu är stora frågan Blond eller Brun?
Ja innan midsommar ska de vara bestämt så jag har några dagar på mig!

Och så va det där med dessa förbannade bilder. De funkar ju verkligen ALDRIG! åh jag blir så irriterad :(


första doppet avklarat!

tja tja bloggen!
I natt sov jag hos elin och vi ställde klockan i morse och drog oss in till stan för att åka in och träna på KMTI.
Elin visade mig det passet hon tränar när hon är inne vilket nästan bara tränar ben muskler. WAOW säger jag bara, haha det var så jävla jobbigt! Kan säga att en dusch efter det passet var nog den bästa känslan jag någonsin känt! Kände mig rätttt så nyttig och nu hoppas jag att mina muskler fått sig en jävla påminnelse om att dom faktiskt finns.

Senare när vi kom hem till molkom åt jag lite mat och sen bar de av till Åsbacka för att jobba ett kvällspass! kändes bra och kommer kännas ännu bättre när jag får mitt lönekuvert.
Sen när jag var påväg hem satt lina på sin moped utanför konsum och såg ut att ha lagomt roligt så hon följde med till mig och senare kom emma. Lina hade planerat bad och bad blev de. Tro det eller ej men jag kom ner i sjön jag också. Jag som knappt badar när de är 40 grader pött het sol ute. Men nu när klockan var halv nio, sjön kändes som is och det va lagomt kallt i luften, ja då minsann då klev jag ner i plurret!

Sen gick vi hit och har spenderat några timmar framför datorn och nu har både emma och lina åkt hem. Eller lina är väl eventuellt ute och går med gustav.

Nu lutar de skarp mot att jag ska dra mig mot sängen och slå på en film och somna till eventuellt. Eller somna ska jag väl men vette fan om jag orkar leta upp en ny film. Grown Ups har jag ju sett så många gånger nu att jag kan den helt utantill nästan. Inte så roligt att kolla då..

Men nu gott folk får ni ha det så bra, nu går jag och Milow och lägger oss. You and me spelas hela tiden och den ska stå på repeat hela natten! HIHI goooood natt, puss

ah men äre en söting låt eller va är det frågan om?

I wish you were a little bigger
Not just big but really fat
Doors you would no longer fit through
In my bed you would have to stay

I often wish that you had feathers
I’d keep you in a giant cage
All day long I’d sit and watch you
I’d sing for you and that would be okay

Oh you and me
It would be only you and me
Oh you and me
It would be only you and me

People say there are plenty of fish
In the sea, baby, all I do is wish

I really wish that you were smaller
Not just small but really really short
So I could put you in my pocket
And carry you around all day




det va faktiskt jånni balle som sa't

Jag är inte död och jag har inte glömt bort bloggen. Eller jo det har jag väl, men jag har faktiskt haft ett liv utanför datorn och nu tänkte jag att ni skulle få ta del av det lite grann.

Jag, Jonas, Mimmi och Victor har varit ledare för fotbollsskolan i en vecka för ett gäng åtta åriga pojkar. Gick väl sådär kanske man ska säga. Av någon anledning har de lite svårt att lyssna i den åldern. Men måste medge att det var ganska roligt i alla fall, det gick onödigt fort det här året dock! Jag hann knappt med..
Efter jag har jobbat har jag nog sprungit runt mest överallt. Emma, jag, Lina, Gustav, Rickard och Camilla drog till Sunne en sväng och träffade en hel del folk utanför kolsnäsparken. Lina, emma och jag har varit i kil några vänder och kollat läget också för den delen.

Vad har jag mer gjort nu då? Varit på myskväll hos elin! Behövdes kan jag säga, behöver få prata ut med mina fina flickor! Har jobbat lite grann har jag även gjort. Och sist men inte minst så har jag albin emma och lina varit och fiskat. Eller ja, jag fiskade inte för de är inte riktigt min grej om man säger så, men jag kollade på och gjorde sällskap i båten. Ingen av dem fick dock någon fisk och när klockan var efter tolv så tappade jag tålamodet och albin fick ro båten in mot land igen. Vi åkte ner till molkom, träffade emil en snabbis och sen hämtade vi upp tommie och åkte in till stan och åt mat. Träffade en tjej inne på MC som hade varken trosor eller linne. Bara en tjocktröja och ett par genom skinliga tights. INGEN VACKER SYN OM MAN SÄGER SÅ. Tröjan åkte tyvärr upp några gånger.

När vi kom hem så åkte till till eric och pratade lite med gustav och sen kom jag äntligen hem till min säng!

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Ätit frukost och tagit hand om lite tvätt. Nu sitter jag här och tänker på vad jag ska skriva för något. Ni har ju trots allt missat några dagar av mitt liv. Jag har förmodligen glömt något men kan ju inte vara dödsviktigt eftersom jag inte kommer ihåg de.

Snart är det midsommar som gäller och då skulle det ju passa bra med en fin och blommig klänning men det har jag ju ingen. TYPISKT. Skulle vilja åka in en sväng till stan men blir nog inget med det heller. Jag börjar bli fattig tyvärr också.. Längtar tills min lön kommer. Fast dock så ska den sparas.

Och nu vill jag inte skriva något mer för folk slutar läsa om de är för mycket text. Haha. Jaja ha det gott folket!
Puss så ses vi på midsommar





Albin : Det kom några baggar här igår och buttade på oss
Lina : Hårt då eller?
Ablin : ... ah ganska

Ni som inte var med fattar inte vad roligt de va.. Haha men roligt vare i alla fall.
Funkar inte att lägga ut fler bilder, så får tyvärr räcka med två.

arg

Hejhej

Bloggen har fått stå still några dagar. Skolan är slut nu och sista dagen i skolan spenderades med klassen, fick våra betyg och lite tårta. Efter skolan följde jag med Victoria hem och sen drog vi in till stan!
Sen blev de lite kaos på kvällen igår men treeeevligt vare

Idag när jag vaknade skulle jag gå upp för att göra mig iordning för fotbollsskolan men med feber och väldigt ont i halsen blev det ingenting med det. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag vila och hoppas på att huvudvärken går över.

Alla ska till kolsnäs, arvika eller karlstad ikväll. Vart ska jag vara då? Hemma eftersom jag  är sjuk och dessutom har jobb imorgon. Nästa lördag spenderar jag på åsbacka och hela midsommar helgen också för den delen.
Känner att livet rullar på precis som jag vill just nu.

Måste till niclas och hämta mitt schema men han är aldrig hemma när jag går dit. Skulle behöva ringa men mina pengar på mobilen är slut.

Nu blir det duschen. Puss hej från emo sandra

you belong with me


Heeejheeeej, solen skiner

Har jag dött?

Naej fan det är lungt. Det har varit molkomsmarken här nu i molkom under helgen och kalas i vart enda hörn. Eller i alla fall på andra sidan staketet. Mina kära grannar Fredrik och Robin har nog haft halva molkom hos sig.
En heeeel del öl och och en hel del skratt har det blivit - ja inte för min del dock som faktiskt har varit näst intill nykter hela helgen. I onsdgas började de för fullt men i torsdags drog emma, jag och lina över till granntomten och hade riktigt trevligt. Emma och jag som var nyktra hade kanske inte lika kul som de som var aspackade men det funkade! I fredags satt vi hemma hos lina och färgade håret, grillade och lite sånt där.
Sen drog vi mot molkom och hamnade vid baren precis som alla andra. Inte det rockigaste jag varit med om, men blev faktiskt roliagre när klockan rullat iväg lite grann.

Igår vaknade jag och emma halv tolv. Drog ett varv på molkomsmarken en sista gång och köpte med oss lite godis. Tyckte vi behövde fylla på ringarna på magen lite! Haha.. Sen var det dags för flickorna att spela match mot hertzöga. Varmt som fan och tyvärr ingen vinst idag heller. Men de kämpade på vädligt bra!
När jag kommit hem och duschat klart drog vi till fredrik och simon och lånade en mobil, eftersom emmas har börjat leva sitt egna liv. Vi stannade och pratade en stund och sen drog vi hemmåt för att se om mina kära grannar var kvar. Men de hade tagit sitt pick och pack och dragit till Torsby där de var massa band som spelade.

Synd att vi inte kom dit för de ville vi verkligen. Men lina och john ringde och vi hamnade till sist i Kil. Inte det rockigaste men det fick duga. När vi kom till molkom stod det några stackare kvar vid baren. Vi stannade och pratade och kom till sist i säng när klockan var halv fyra. Sov hos emmis i natt och nu på förmiddagen har vi varit och hanldat för hennes kalas imorgon! Blir nog gööörbra ;)

Nu har jag skrivit så mycket att det är väl ingen som har orkat läsa allt. Haha.
Hoppas att min pappa har tid för mig snart så jag kan fixa klart emmas present. Sen drar jag ut till henne och slänger i lite slingor i hennes hår.

Vi hörs daa, folket! puss puss

RSS 2.0