oooj va det regnar

Måndag och jag sitter här och stress pluggar! Ska till erik om tjugo minuter med åse och niclas och se på film, har fyra saker att hinna klart innan onsdag och jag har gjort klart två av dom nu (dom enklaste)
Har absolut inte tid med det här egentligen men jag måste skicka uppgifterna till min mail och de tar tyvärr lite tid så slänger in ett inlägg!

I fredags hade elin och jag planerat att åka till Kil och hälsa på simon men det blev inte så för han var inte hemma när vi väl skulle åka så vi drog istället in till stan och träffade filip och daniel,  var väldigt trevligt! följde med dom på någon B fest och drog hem vid halv två.
På lördagen sen åkte vi in till stan med flickorna och åt med på mongolian och jag kan erkänna - det var inte riktigt min grej. Har ätit godare mat! Men men i alla fall sen gick vi allihop in till stan för att bowla och det var skit kul verkligen. Även om en hel del av oss fick flest klot ner i rännan så hade vi väldigt roligt så tack så jätte mycket för den dagen och början på en spännande kväll!

Efter det äventyret drog elin och jag till herrhagen till Dennis och bytte om för att sedan dra hem till Madde. Vi gick och mötte upp Louise, Sandra, Amanda, Malin och Rebecca vid busstation och där skildes vi tyvärr åt. Louise, Malin och Rebecca (tror dom hette så) drog till en förfest medans vi andra fem drog till Alexander på rud.
Va en hel del universitetskillar där (inte så konsigt, dom skulle på en universitetsfest på campus) men dom var väldigt trevliga och vi hade riktigt kul. Fick träffa på en 31 åring som trodde hon var 18 och började porrdansa i vardagsrummet, haha konstig..
Sen hamande vi på Campus och där spårade allt ur, det blev bara kaoooooz. Tur att jag hade dennis där! blev lite ensam ett tag :(

Men men, vi åkte in till stan när festen var slut och där kom Mulle och hämtade mig och elin och vi åkte hem och sov vid två ungefär.
På söndagen så var det planerat att vi skulle in och äta tacopaj hos dennis. Väl inne i stan stod jag och elin i våra onepieces med en toffs mitt på huvudet och en köttfärs och fyra tomater i en kasse och all annan skit man har i pajen men fick vi tag på dennis? NEJ
Han var i munkfors och tack gode gud att Johan hämtade oss! Vi följde med honom och tittade på Lacross träning och sedan åkte vi hem till dennis eftersom han skrev att han var hemma. Väl framme i porten visar de sig att han är hos alexamder.... ÅH inget tålamod kvar!
Ringer johan och han hämtar oss - åker till rud - hämtar dennis nyckel till lägenheten - tillbaka till herrhagen och hämtar allt - tillbaka med nyckeln till rud - stannar en stund.

Ja kvällen slutade i alla fall med en mycket god tacopaj efter bråk och besvikna sura miner! Vi fick ett förlåt och simon och dennis fick en god tacopaj. Väl hemma i molkom igen vid halv elva.

Både bra och dålig helg! Men tack gott folk för den här helgen. Pöss på röva

bild funkarinte så heeejsålänge

livet e chill

Heeeejheeej
Idag har jag varit i skolan, kul? njaaa finns inge att berätta heller så jag struntar i det.
Fick ett sms imorse och de gjorde hela min dag! HIHI
På fredag blir de innebandy en sväng och sen till Kil, häftigt vaaa? Älska kil <3
På lördag ska vi in och fira Sandra med mat och bowling och sen drar elin och jag ut med fina flickor från klassen och två av louise kompisar från kil! Bli nog en bra kväll, håller på och skriver med madde nu! Vi rggar förfest och hon verkar ha hittat en, nice? Aaaah

Imorogn var jag egenltigen ledig och elin och jag skulle sova över ikväll och imorogn skulle vi till stan.. Men jobbet ringde förut och jag var snabb med att svara ja, så ska göra en heldag imorogn. PÅ MIN LEDIGA DAG
buuuuuhuuu, ville ju sova. MEN PENGAR!

Nu känner jag att jag är på jävlig bra humör och jag vill inte sova.. men ska ju upp vid sex imorogn så ska krypa ner i sängen nu!

Hoppas jag somnar med en gång och är utvilad imorogn och taggad på jobb och sen blir de snabbt fredag och en lyckad helg! Wiho livet rullar på nu och jag vill inte ta något ska stoppa det. Nu är jag glaaad




If you believe it, it's true




Ledig nu idag och ledig på torsdag! På fredag får vi se vad som händer och på
lördag ska vi fira sandra och sen kanske de blir krogen med flickorna från klassen?
Hoppas på en fin helg! orkar inte skriva mer, har ändå inget vettigt att skriva.
Ska ta hål i läppen nu någon dag har jag bersämt. Höger eller vänster sida?
JA DET ÄR FRÅGAN!!!!!

Hadeeee, hörshääj! pöss

i mina drömmar hör jag dig säga de orden




Har haft världens bästa helg - igen!
I fredags kom flickorna från fotbollen och vi hade myskväll med godis, chips, pizza och åtta liter dricka!
Vi sjöng singstar, hade frågesport, spa och skrattade en hel del! Tack för en mycket bra kväll, mina fina små flickor

På lördagen, igår alltså, var elin fyllechaffis till Dennis, Johan och (absolut inte planerat) men också mig. Jag skulle med i bilen men jag hade bestämt mig för att vara nykter, blev inte riktigt så. Skyller på dennis!
Vi åkte till Årgäng och gick på marken. Tog föllje med Inge, Anna, Lena, Jan och Gudrun. Riktigt jävla härligt gäng och vi gled runt precis överallt och jag skojar inte! Hamnade på en MC Pub ett tag till och med, HilliesBillies Pub (eller något sånt.) Vi satte oss runt lägerelden och hade det riktigt mysigt.
När vi sedan bestämde oss för att åka hem, nej då skulle vi till munkfors. Vi hamnade i alla fall i Deje hemma hos Anna och alla utom jag och elin drack en varsin Irishcoffe.
Sen åkte vi mot molkom och sket i Munkfors. Hörde det var efterfest hos grannen, Robin alltså. Drog dit med Dennis, Johan, Inge och Elin. Sjöng några kramgoa låtar och dansade lite grann och sen blev Inge trött och då bestämde vi oss allihop för att kvällen fick vara slut. Klockan var då halv fem och ögonen var inte längre så jätte pigga.
Oh just det! Dennis och jag bestämde oss för att gifta oss igår också, så det gjorde vi helt enkelt. Elin präst och johan vittne. Snabbt och enkelt. Haha och ganska roligt.

elin och jag åkte hem till henne och sov och pratade en hel del. Puss pluttan!
Idag gick vi till helena ocj björn som hade haft kalas igår. Haha skönt gäng de där me. Björn, Helena, Mulle, Jossan och Nicke var där också!
Såg på en film och luktade på alla andra som satt och åt pizza, efter filmen bestämde niclas och jag oss för att åka hem. Och så blev de. Har pluggat lite nu, ska fortsätta med engelskan.. bläää

Sen blir de nog ryssen! Om elin och jag inte ska in till stan och se på film. De märks :)
Tack underbara människor för en grym helg. Loooove
puss!

jag vill inte se, jag blundar istället

Hejhej!
Drog till skolan idag för en lektion, religion. Jobbade nästan ingenting och fick istället ta med mig arbetet hem och plugga under helgen. Tog med mig svenskan, engelskan och teckenspråket också. Blir en härlig söndag det med bara massa läxor!

Om en stund ska jag åka ut till elin och förbereda inför ikväll. Ska nämligen ha avslutning för fotbollstjejerna vi var tränare för i sommar. Blir spa, film och en hel del kilo med godis och chips. Drar nog en pizza också när vi ändå är igång! Tror på en bra kväll så det hoppas jag att de blir.

Imorgon ska jag jobba, dom ringde förut och jag tackar gärna inte nej till pengar så blir nog ingen rockig lördagkväll utan den spenderas på åsbacka. Men men va gör de om hundra år?
Funderar skarpt på att bara se på film på lördag efter jobbet och inte göra så värst mycket. De märks helt enkelt!

Gick lite på stan förut och tittade efter en väska, hittade dock ingen som var intressant så tar en tur på måndag och hoppas på att få med mig både väska och några linnen!
Nu ska jag skriva klart svenskan och sen hoppas jag att mamma och pappa kommer hem så dom kan skjutsa ut mig till elin!



bjur på den otroligt vackra bilden! puss


vad säger man?

Minns ni att jag skrev 'Skyll inte på mig när du gör fel' i inlägget - älskade vän försök att förstå mig?

Det skulle jag vilja skriva stort på ett plakat just nu och gå hem till den här personen med.
Förstår inte hur någon man litar på så otroligt mycket innerst inne kan vara den falskaste man känner.
Tragiskt är vad det är. Tänker inte ta upp med den här personen vad jag har fått höra för är inte så säker
på att den har något att säga till sitt försvar. Och jag orkar inte ta en diskussion just nu om de här.

Tycker bara det är väldigt väldigt tråkigt.

Nu väntar jag på mat, fisk blir de faktiskt..
Hej

en väldigt bra helg

sitter här och pratar med fiffi i telefon och halv kollar på idol samtidigt som jag skriver här på bloggen!
Lite myyycket just nu känner jag, men det går! Haha fiffi fick böter i helgas, lite roligt tycker jag;)

Här är min helg;



















På fredagen åkte jag och elin in till stan för att träffa dennis och andré
och förfestade lite grann. Vi spelade med andra ord och körde lite öl spel,
hade hur kul som helst! När vi sedan skulle dra till Tempel där själva festandet skulle börja
så kände både jag och elin att festhumöret  inte riktigt var på topp så vi bestämde oss faktiskt
för att åka hem. Daniel hämtade oss och vi åkte till McDonalds där vi träffade Erik Flodman, Erik Blomquist
och Niclas. Sen åkte vi hem till Elin och sov och myste!

På lördagen satt jag och elin och tittade på gamla bilder, haha shit vilka minnen..
Sedan på kvällen så gick jag upp till niclas och vi gick upp till marcus där emil också befann sig!
De satt också och tittade på gamla bilder och drack lite grann. Va ju nämligen förkalas vettni!
Jag ringde sandra och sen bar de av till stan. Drog en hel del varv och skrek halsarna av oss. Träffade Bennyböna - som marcus sa, haha! Han följde med på några varv, häftig grabb de där!
Sen åkte vi hem till Marcus och spelade wii och jag kickade gärnet. Vann tre av fem omgångar i bowling!!
Skön lördagkväll och hoppas på att det blir snart igen!

På söndagen vaknade jag hos sandra ganska så bakfull. Men sen åkte elin och jag in till stan för att äta tacos med dennis och johan. Kände att den tacosen satt rätt så skönt i magen! Sen såg vi på film och åt en hel del godis och chips. Gosade ner oss i sängen och såg på någon skräckfilm, tänker inte ens försöka stava det för att det kan jag inte. Men söndagen var väldigt bra, trost att det blev dyrt med all mat, men de va det värt! älskade vänner <3



BRA HELG! hoppas det kommer en likadan till helgen!! pusss

fredag och utgång ikväll

åh nu blev de såhär igen.. typ fem dagar sen jag skrev något här.
Har i alla fall varit i skolan hela veckan och det har inte hänt något väldigt som är värt att skriva om.
Sandra, Madde, Elin och jag har bokat hytt till partybten i november, kommer bli gryyyymt!
Victoria, Louise, Setareh och några andra tjejer från kil ska också med och träffar antagligen en hel den ansikten som man känner igen när man väl är på båten. Tror de kommer bli riktigt kul!

Nu om en liten stund ska jag ner till vårdcentralen och ta min andra Twinrix spruta och sen skjutsar pappa mig till skolan. Ikväll ska jag och elin in till stan, bli Tempel ikväll med några andra sköna människor!

Har väl hänt en ganska mycket intressant sak den här veckan men vet att personen ibland läser min blogg och vill inte peka ut någon även om jag skulle kunna skriva en bok om just den här grejen. Allt kommer fram tids nog så är ni nyfikna så vänta bara, de kommer...

Ha det bra folket, nu ska jag till vårdcentralen! puss


Den här texten säger så himla mycket om de som har hänt.
Och jag trodde verkligen på det. Kärleken övervinner allt,
de har jag i alla fall lärt mig den här veckan.. 


schleten söndag

Hej alla där ute, har fått hört att det är dags att uppdatera bloggen nu och de är väl helt rätt!

Min mormor, moster och lilla kusin har varit här hos oss sen i torsdags vilket har varit väldigt kul för dom har jag inte träffat på över ett år. Idag ska dom åka hem till skåne och nu håller alla på att packa ihop allt, det är spring överallt här i huset, vilket de för övrigt har varit i flera dagar nu. Har nog aldirg varit så mycket folk hemma hos oss som den här veckan!

I fredags så var jag, emma och lina till filipstad en sväng och sen drog vi till kil. Kan säga såhär, fredagen va inge kul.. De va mest bara drygt.
Men igår däremot så drog vi till filispstad igen, de är ju oxhälja vettni! Så niclas jag och emma drog ett halvt varv oc kände att vi inte orkade gå så mycket mer än det. Vi fick med oss strumpor och lite godis i alla fall så jag är nöjd :) haha för de va det enda jag var ute efter..

Senare på kvällen så bar de av mot filipstad igen med emma, sandra, elin och albin! Va riktigt jävla skit kul om jag får säga det själv! Träffade hur mycket trevligt folk som helst och härja gjorde vi också, karuseller hit och dit.
Linda, Fredriksson, Elin, Sandra, Jag, Emelie och nån kille till satte oss i Extreme och kan säga att de va inte en enda i den karusellen som satt tyst i alla fall, woooow.

Idag är jag rätt så sleten trots att det knappt blev någon dricka igår fast de va så det va sagt, känner mig bara trött. Ska in till stan sen med elin och se på film med Dennis och Johan. Ska bli kul, gött att ta det lungt idag känner jag.

Imorgon är det skola igen och jag måste välja individuellt val och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Jaja de märks! Nu får ni ha det så braaaaa, puss puss


RSS 2.0