all I need is a beauty and and beat

tjänna mina vänner!
Allt närmar sig nu, thailand, lucia, jul, nyår, min 20 års dag å jag vet inte allt! Den mysigaste tiden på hela året bara närmar sig med stormsteg å inte finns det någon å dela den med... Hoppas det ändrar sig inom en snar framtid. Dock så missar jag Lucia, men vad gör de, jag spenderar dom timmarna folk sitter i kyrkan på beachen i 30 graders värme och bara njuter av fina paraplydrinkar!

Nu väntar jag på att klockan ska bli fyra. Blir upphämtad och sen bär de av mot Kungälv med fint sällskap, spännande och faktiskt lite pirrigt! Hihi ha det bra hörri! Nu måste jag fixa de sista! pussssss
 


Vi valde det tillsammans

Du ska inte hata mig och jag ska inte hata dig. Vi ska vara lyckliga åt varann och inte med varann. Men de är inte samma sak som att hata.

Livet går åt rätt håll å de rullar på just nu. Om en vecka åker jag till Thailand, ja har världens bästa vänner, jag tog körkort i fredags å jag är bara så himla glad!


gör om, gör rätt

ja sitter här och lyssnar på elvis - suspiciuos minds, kommit fram till att jävul i min låda vad bra den är!
Spenderade natten på en madrass neranför elins säng, trots omständigheterna ganska mysigt faktiskt. Vi ställde klockan för att komma upp i tid idag och åkte mot molkom. Tog med oss lilla Bella och mötte upp Caroline så hennes Sally fick hälsa på Bella, de är ju systrar trots allt. På Åsbackas inhängdad fick de bli, där kunde ingen smita! Sen åkte vi mot stan för jag skulle till körskolan. Usch så jag börjar tröttna på den skiten nu.. Villintevilleintevilleinte dit nå mer..... Men så är inte fallet tyvärr, imorgon bär de av igen, tidigt till morgonen också till råga på allt. Fan va töligt
 
Imorgon kanske kanske elin och jag ska till stan, inte säkert, men de märks. Å på lördag ska jag träffa älsklingsemma. Får se vad vi hittar på! Men de brukar ordna sig.
 
Jag köpte mig fakstiskt en pyjamas idag med matchande långstrumpor, riktgt söt var den. Har dock ingen bild men de är nog inte så mycket å se. Haha gud vad jag har lite och skriva när jag inte skriver något ja klagar över...
 
Vi hörs hörrni!puss

Värt å tänka på;

när ditt vilda hjärta slutar slå

Ni vet den där känslan när man vet att något kommer att hända men hjärnan vill ändå inte riktigt acceptera tanken. Man ser borta i horisonten att solen kommer stiga idag men när den lyser upp hela världen så finns ändå en känsla av förvåning. Hur kunde detta vara möjligt?
 
99 gånger av 100 frågar jag mig själv vad de är för fel på dig, mitt egoistiska inre kan inte riktigt ta emot att de kanske är jag som gör något konstigt. Men så kommer de sådana där dagar som jag faktiskt kan ifrågasätta migsjälv. Vad har jag gjort för fel? Vad är de som är fel på mig?
 
Vi kommer aldrig glömma du och jag. Vi kommer alltid finnas i en speciell tanke. Där någonstans långt bak kan vi hämta en känsla och vi kan dela den med varann. Förmodligen föralltid. Bra eller dålig? De avgör ödet. Men när ditt vilda hjärta slutat slå då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop, jag släckte din eld som jag en gång vann.
Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min. Att vi ska bli två är omöjligt, jag är alldeles för kall för dig.
Låt oss leta egna stigar. Vi kanske möts någonstans. Å kanske vi varndrar med varann hela vägen ut.

De känns rätt gött faktiskt

Ikväll somnar en mycket glad Sandra!


"om du får svårt att andas, börja simma!"

Tillbaka från havet och befinner mig nu på fastlandet. Jag blev medbjuden av Jesper på Kickoff kryssning för hans jobb. Herre jösses vilka sköna människor säger jag bara!! På lördag morgon kom Jeppe hit och åt frukost och sen åkte vi mot Karlstad för att möta upp de andra. Den ena var fullare än den andra och hela vägen till stockholm blev en enda lång förfest. Väl på båten sprang vi ner till våra hytter och gjorde oss iordning för Julbordsbuffe och sen var de konferansmöte. De var inte så där väldigt rockigt och med tanke på att de hade lagt de så sent på kvällen och de allra flesta hade en del alkohol i kroppen så såg man att de va några stycken som slöt sina ögon och sov en stund haha..
Vi fick "dryckkuponger" så kvällen vart inte så dyr som jag var rädd för. Gratis är gott!!!! När vi väl fått i oss några drinkar så svängde vi våra lurviga ben heeela natten. Jag har nog aldrig haft så ont i mina fötter som jag hade när vi gick mot hytten halv fyra på morgonen. Inte så otippat så sov vi bort frukosten och kom upp och åt till lunchbuffen. Vi tog något varv i taxfreen men hittade inget särskilt. Resan hem mot värmland igen var inte lika livad som den till stockholm, de flesta sa hej till john blund och sov större delen av resan. Tack som bara den till alla som var med, de var så sjukt kul!

Idag har jag packat upp allt jag hade med mig, insåg att jag glömde lite av godiset jag köptei taxfreen i bussen, så jävla typiskt mig... fan :( Nu väntar jag på att klockan ska bli ett så jag kan äta lite mat och sen ska jag och pappa snabbt in till stan och sen ska jag jobba kvällen. Jobbar även imorogn och onsdag. Får se om helgen bjuder på göteborg eller om de får bli en helg i värmland. Kanske behöver en helg här, jag åker ju om 14 dagar.
 
Vi hörs alla fina där ute! pusss från määä



 

Kära vän

Vi letar efter utvägar i livet. Vi står inför så otroligt många vägskäl, och 90 % av dem frågar vi efter råd om vart vi ska gå. Jag försöker fundera ut nu alldeles själv hur jag ska göra. Jag vill inte ge dig till någon annan för i min värld är du alltid mest min. Men för att tänka på ditt eget bästa så måste ja börja tänka utanför min bubbla. Hon kanske kan göra dig mer lycklig än vad jag nånsin kunnat fått dig å må?
Livet är ett spel. Och vi lär varje dag hur man ska försöka göra för att vinna. Det enda kruxet är att i början, när vi fuskade så mycket, de kommer ikapp oss nu och vi står här och vet inte riktigt hur reglerna går till. De va aldrig meningen att vi skulle såra varann, aldrig nånsin. Så varför blir de så ibland? Jag begär inte att du ska förstå hur ja tänker men du ska veta hur ja fungerar.

I mina tankar snurrar allt möjligt, oftast konstiga saker, frågor utan svar och så vidare. Du och jag är en fråga utan svar. Kanske vi nån gång i livet finner det rätta svaret...?


Det är inte värt någonting

Just nu känner ja mig bara så jävla failad. Helt värdelös som människa.
Hemskt känsla att försöka somna med.
"vi lever i nuet, nya tag imorgon" de är allt ja försöker intala mig.


just words








om du fick se mina drömmar

varför är du kvar hos mig? Inte fan kan du älska mig. jag är ju en börda.
Jag slåss med mina tankar och jag vet inte vem av oss som vinner. Hjärtat eller hjärnan. Jag vet inte vem jag vill ska vinna heller. Och vad vinner man? Finns det någon oskriven regel som säger att man bara får följa sitt hjärta? De känns som att bara för att hjärtat säger en viss sak så behöver inte det vara ens i närheten av rimligt. Fast då kommer ju följdfrågan, finns de något som är rimligt i mitt huvud då?
Jag vet inte, du vet inte och vi vet inte. Jag vet i alla fall att jag behöver dig.
 
När elin och jag kom hem efter jobbet igår så kröp vi ganska snabbt ner under täcket. VI slängde i Hannah Montana the movie i dvd'n och när klockan närmade sig tolv så var de dags att ge john blund en chans. Han lyckades dock inge bra för varken jag eller elin har sovit särskilt bra inatt. Svarat i telefon runt klockan tre har jag gjort men de minns jag inte. Väldigt schysst av mig att lägga på i örat, felåt för de..
 
Känns lagomt kul när man får telefonsamtal på kvällen och frågan är "ska du med?" och man måste svara nej för att man ska till jobbet på morgonen efter. De gör ont i själen, haha
Nu känns de dock väldigt skönt, jag är inte bakfull och jag kommer förmodligen komma i säng i tid för jag är trött redan nu.
 
Jag är hungrig och ikväll väntar lövbiff och pomfrittes. Känns otippat. Men men de kunde ju vart värre!
Om man kanske skulla vila ögonen en stund? Ja måste ju vara vaken ikväll för då är de ju beck!
Till veckan väntas nervösa nerver, tandläkarbesök och lite jobb. Vi hörs då, puss
 


det handlar om vår saga

Rotlös med Stiftelsen är den låten som har spelats mest på min spotify dom senaste dagarna. En låt som jag kände träffade mig ganska så rätt rakt i hjärtat. Dom som känner mig vet vilken bergochdalaban allt har varit med en nära vän till mig. Och det är just vad vi ska vara, nära vänner, bästa vänner. För där hör vi hemma allra bäst. Det är där jag trivs och som bara vänner så kan vi inte förstöra något som vi vill ha kvar. Vi har levt i skuggan av varandra hur länge som helst men nu är det på tiden att vi kliver fram och bara är. Vi letar båda efter en känsla av befrielse fast den ska inte vara utan varandra, utan den stannar där. Som bara vänner. Precis som vi ville.

jag kan inte, jag vill inte ens förstå mig,
hur kan jag då öppna mitt  allt?
Vår saga är slut nu, ingen kommer läsa den,
jag förstörde allt, Min underbara vän.
Jag vill inte andas, försök att förstå mig,
du kommer  alltid vara med mig, Min älskade vän.
Det finns inget att försvara, jag var elak och dum mot dig,
du som ville ha mig, jag tog, jag förstörde, jag var  blind.
Ta mig inte tillbaka, nu kan du bli hel igen.
Jag tycker om mig själv nu, allting är med oss


let's live while were young

Hej alla glad, förhoppningsvis-påväg-å-bli-fulla-människor!
Idag är det lördag och jag ska spendera min lördagskväll på jobbet, tjoho. Och det värsta av allt är att jag ska spendera söndag morgon där också! Men får inte klaga för mycket för jag jobbar faktiskt med elin imorgon vilket ska bli väldigt roligt, de händer ju inte allt för ofta eftersom vi är på olika avdelningar.
 
Igår var jag på trafikskolan i några timmar och gjorde faser. Gick galant faktiskt, så känns riktigt skönt! Sen åkte jag mamma pernilla och cindy till Bergvik och shoppade för pernilla har ju fyllt år. Så hon fick välja vad hon ville ha. Träffade älskade madeleine och Sandra också, var så otroligt länge sen jag träffade dom, saknade älsklingar!
Sen åkte jag till Lina och Kristin och vi hade myskväll med godis, chips, dricka och dipp. Sov över där och idag har jag och lina kollat på "torka aldrig tårar utan handskar", mycket bra dokumentär, så himla rörande...
 
Nu väntar jag på emma, vi ska ut och ta en promenad innan jag ska ner till mitt kära arbete.
Ikväll blir det lungt för min del, trots att viljan av att verkligen vilja gå ut och ha roligt svider i mig. Men elin sover här inatt så det blir mys! Vi hörs dåå, pusshej


Read all about it

You've got a heart as loud as lions
So why let your voice be tamed?
Baby we're a little different
there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows
so stop hiding it away

Lyssnar om å om igen. Det är mörkt ute och kallt och tomt i min säng. Inte ens kissekatten är här och gosar.

Jag har spenderat några timmar på körskolan idag, växlat pengar med Elin å så har vi fikat. Sen åkte ja mot Molkom å då kom Marcus och hämtade mig så då bar de av mot Sunne. Har hälsat på Emmis. Mycket gosigt!!
Snällaste Tomas å Emma skjutsade hem mig nu mitt i natten. Men ja kan inte sova..
Mår Inge vidare, tror ja håller på att bli sjuk så ja skippar faktiskt trafikskolan imorgon, tar igen dom timmarna på fredag istället! Men imorgon kväll blir de jobb med Elin å sen ska jag träffa Nicke.

Ha de bra! Puss från zandriz


jag skrattar fortfarande

slåss med katten om chokladen ja precis var ner och köpte. Ungefär så intressant liv har jag. Funderade på att pappa och jag skulle vart till stan och övningskört men blev inte så ikväll.. Har dock varit till stan och pluggat teori idag.Blir in till stan varje dag denna veckan, åker ju trots allt gratis. Sugen på en riktigt mysig kvällsmat ikväll, med tända ljus och färska frallor. Kanske får bli det i min ensamhet. Äsch ja har ju katten..!

Vet inte om ni la märke till att det blev fel på de tidigare inlägget. Blev dubbelt bland annat. Försökte rätta till men gick inte så bra men men..
puss från mäj å lilla bella

 

orkar inte

men cp blogggg!

"allt för dig baby, du ska bara veta vad jag har för underkläder"

Vi styrde våra lurviga ben mot Arvika. Jag Jesper Lina och Kikki. Jesper kom till mig vid tre och vi åt god mat med familjen och våra kära vänner från grums. Mycket mycket trevligt och gott! Emmis och Emil kom hit på ett snabbbesök också!

Efter en hel del planering i två veckors tid sprack allt och de blev ny planering på torsdag eftermiddag. Men lina och jag styrde ihop allt väldigt bra och Kikki fick fira halloween precis som vi lovat henne! Vägen upp till Arvika var de roligaste på väldigt länge, kalas på hög nivå kan man säga!

Väl i Arvika barkade de utför och en viss incident drog ner stämningen. Men de är löst idag och kanske vi båda två lärde oss något utav de. Inte nog med den incidenten så lyckades vi hitta en liten gut och han spydde i bilen så de vart ju inte så rockigt dåra.. Men men. Jag vill inte klaga för mycket utan istället tacka för en bra kväll!

Idag mår ja prima trots alkoholen igår. Kristin gjorde en liten tabbe igår. Skulle skicka ett-kom-ihåg-sms till sin mobil från min mobil (för hennes var död),  men de hamnade hos någon helt annan. Skrattade lite när ja fick se de imorse. Dock väldigt pinsamt haha....

Nu ska jag snart till Elin. Sover där inatt och myser till de ikväll med något gott! Imorgon bär de av mot trafikskolan. Ha de bra, Pusshej!








Lättat våra hjärtan

Haft Emma hjärtat på besök nu på kvällskvisten. Vi har pratat om lite som tyngt våra hjärtan. Dumma pojkar bland annat..

God made us best friends cause he knew our parents couldn't handle us as sisters.

Godnatt!


just turn around, you know i'll always be there

torsdag idag, om de var någon som missat det. Sov hos elin i natt vilket var väldigt mysigt. Vi såg på
"En oväntad vänskap" igår, en film basserad på en verklig historia. Faktiskt en ganska bra film. Dock lite lång men den var värd sina två timmar, så tummen upp för den!
 
Helgens planer verkar lägga sig sakta men säkert. Jobbigt när allt man planerat blir en enda stor röra. Men de är som ja skrivit förut, jag ska nog inte planera något. I alla fall inte något som inkluderar andra.
 
Åkte hem tidigt från Elin och tog mig en lång välbehövlig dusch. Nu har ja precis lagt på sminket så jag ser inte längre ut som en död människa. Kul vad lite smink kan göra  egentligen.
Åker till lindfors i eftermiddag och bakar bullar. Fan så gott, ska proppa i mig deg tills jag bokstavligen ser ut som en. Fast de gör ja ju redan, haha kul
 
Nu ska jag gå ner och äta frukost för de har jag inte gjort än! De kanske kommer upp en bullbild sen, de märks de.
Ha de gott så länge, livet rullar även fast de går jävligt upp och ner just nu. Väntar på att de någon gång ska gå som jag tänkt men de verkar vara jävligt långt bort.
 

RSS 2.0