psst, meet me under the mistletoe

Jaha då va julen över! Hade inte ens tid att slänga in ett inlägg igår. Jobbade ju hela dagen och när jag väl kom hem så hade jag inte ork att blogga. Åt risallamalta med familjen, cindy och gunnar och sen gick jag över till bäste grannen och där va kalaset i full gång. Skålade allt som innehöll alkohol och de va ett jävla kalas! Sen kom lina, åse, Fredriksson men fleraaaa. Drog med dom för att åka hem med Patrick som för tillfället då inte mådde så himla bra men när vi svängt in på gården till hans hus ja då blev de liv i grabben och han ville inte åka hem. Bara att vända och sen köra hem rickard ward och sen var de tänkt att vi skulle tillbaka till robin men de slutade inte riktigt så.
Stog utanför robin i säkert en halvtimme och med alla personer i bilen gled vi mot stan. 
Där väntades de mat och sedan blev jag, åse, harald och fredriksson nerröstade och marotiteten vann och vi åkte till sunne. Eftersom jag varit uppe sen sex på morgonen så va jag en aning trött och somnade ganska gött på tims axel. Som för övrigt sov ganska gött han med mot nystaduis axel! 
De som var med i bilden igår va : Lina vid ratten, Erik blomqvist, Fredrik Reinestrand, Åse, Jag, Robin Fredriksson, Tomas Nystadius, Richard Berggren, Patrick Berggren, Linda Beäff, Harlad Eriksson, Ida Sors och Tim johansson!

Vi var hemma vid halv sju imorse och kan säga att jag haft en riktigt rolig julaftonskväll, de här kan man kalla kalas! Nu har jag ätit frukost och snart ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag ner och jobba. Ikväll ska jag nog till robin igen. De va prat på att de skulle till baren ikväll, får se om jag har ork att följa med dit för jag är så himla trött just nu känner jag. Men vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Just ja, vad fick jag i julklapp?
Jag fick ju den nya datorn och så fick jag, en plattång, pengar, lite kläder, och en elektriskvärmefilt (den bästa julklappen!!) bland annat.
Har inte ett enda kort från julafton iår och jag har ingen aning om vad mina syskon har fått i julklapp. Va ju inte hemma igår när de öppnade alla paket. Spenderade hela dagen på åsbacka. Men lider inte värst mycket, jag hoppas jag tjänade fina pengar igår som ska komma till användning!

Nu är de så att duschen ropar på mig. Vi hörs och syns gott folk! Hejhej



Bilden snodd från Åses facebook!



skön känsla

Nu änltigen har vi tagit jullov och de känns otroligt braaaa

Igår var jag och emma hos niclas och bakade pepparkakor och sen såg vi på lejonkungen, kunde dock inte se klart den för klockan drog iväg och eftersom jag hade 'skola' idag så bar de hem mot sängen.
Jag fick min nya dator i onsdags så jag har spenderat flera timmar igår och idag med att föra över alla bilder, musik och dokument. Och nu äntligen är jag klar!!! Tålamod krävs för med två 4 GB usb- minnen tar de en jävla tid....
Minns ni att jag skrev att jag ville se Never say Never? Ja den har jag nu i alla fall sett och tro det eller ej men jag tyckte den va jätte bra. Haha inte för att jag är ett fan av justin bieber men filmen va bra i alla fall, man får faktiskt en annan uppfatting av denna fjortismagnet som han nu faktiskt är. Kände faktiskt emellanåt bara ren avundsjuka. Tänk att en människa från ingenstans kan helt plötligt få allt som han har drömt om.
Tänk om jag också kunde ha fått en talang, kommer inte så långt på att vara talanglös om man inte har en rik pappa...

Men men strunt samma! Imorgon ska jag jobba heela dagen på åsbacka, hela julafton och även kvällen den 25'te Det är pengarna som jag verkligen känner att jag behöver så att jag missar precis hela julen, ja det får jag stå ut med. Hinner nog fira jul fler gånger i mitt liv, hoppas jag.

Nu ska jag snart äta lite kvällsmat och sedan ska jag bädda ner mig i sängen och se på en film. Bara försöka njuta av att det faktiskt är lov nu och att nyår närmar sig. Dock ska jag upp klockan sex imorgon men men!

Pusshej på er!




haha så ovärt inlägg

Hejsan

har egentligen ingen lust att skriva blogg idag så blir nog ett väldigt kort inlägg. Har varit i skolan idag och jaa vad ska jag säga? De va väl som vanligt, hände inte direkt något värt att skriva om.
De närmar sig jul nu och jag är inte klar med alla julklappar, men får nog ta en sväng på stan på torsdag och fixa de sista. Har precis skrivit klart en uppsats i stress nu som tydligen skulle ha varit inne i oktober, gud va blir de? 
Aldrig varit såhär slarvig! aja ska lämna in den på torsdag. Imorgon skippar vi skolan för den dagen är så himla ovärd.

Och tänk om jag hade haft några beck filmer hemma nu! ÅÅÅÅÅH vill ha deee :(
Eller ännu bättre - never say never. Haha ni får tycka jag är astöntig. De vet jag redan att jag är, men vill se den filmen. Men kan ju inte ladda ner som de ser ut just nu. 

Aja vad ska jag mer skriva? neej ingenting. Hörs hej! De har kommit massa snö idag också. BLÄ

  

om jag ändå visste vad du tänkte på


miss fatty eller kong alkohol? äsch spela min låt

Hejsan alla bloggvänner

I fredags pallrade jag mig upp klockan fyra och ifrågasatte mig själv ett antal gånger varför inte jag och sandra sa till att vi inte ville ha praktik på fredagen eftersom vi faktiskt inte behövde. Men men jag gick ner till bussen och de va svinkallt och lika mörkt som när jag gick och la mig. Pluggade i hörlurarna och åkte in mot stan.
Väl framme mötte jag sandra som såg minst lika trött ut som jag. Vi åkte till sjukhuset och konstigt nog var den dagen ovanligt dryg. Det hände verkligen ingenting och allt var så lungt att man nästan trodde att hälften hade åkt hem. Så när klockan slog elva så bestämde vi oss för att säga att nu åker vi hem vare sig ni vill eller inte.
Haha efter några väldigt nervösa minuter av föberedelse för vad vi skulle säga så gick vi in till samordnarexperditionen och sa att vi ville åka hem. Haha svetten rann ju nästan och hjärtklappning fick vi. Töntiga men va fan.. haha. De gick i alla fall bra att vi åkte så vi sa adjö och nu är det inge mer praktik över huvudtaget!

På kvällen sen gick jag, elin och emma ner och kollade på innebandy för herrarna spelade. Sen åkte emma, jag och niclas hem till dom. Såg titanic och sen somnade vi alla tre i emmas säng.

Vaknade på lördagen (igår) och de bar av mot staden för julklappsköp. Emma hittade julklappar till alla utom sin pappa vilket innbär att hon nästan är klar!! Själv hittade jag till Pernilla och Cimberly bara och de innebär att jag får åka in till veckan igen och inhandla fler klappar.
När vi åkte hem sen släppte dom av mig hemma hos mig och då va dte bara att hoppa in i duschen och sedan börja göra sig i ordning för kalas! Daniel (emma och niclas storebror) fyller nämligen 25 snart och de skulle firas som aldrig förr! Förkalas hos niclas med marcus, broström, carro, emma och ida. Delade åsikter om all musik som spelades men kul hade vi! Sen bar de av till råbäcken och där va de kalas som aldrig förr!
Hade en rikitgt kul kväll och träffade mycket nytt folk. Tog svängen förbi stan när vi åkte hem och fick i oss lite käk också.

Nu ligger jag i sängen och ska snart hjälpa pappa göra köttbullar och sen ska jag öva på engelskaprovet som vi har imorgon. Bläää för prov.
Ikväll blir de ryssen som vanligt. Haft en kanon helg! Ha det bra folket, hörs hej!





helt onödig torsdag

"nej men dom kanske vill komma imorgon!"

Jaa där satt vi stumma som jag vet inte vad jag och sandra. Praktiken börjar närma sig sitt slut och eftersom vi fick sista helgen ledigt nu hade vi gjort upp att vi i alla fall skulle gå dit imorgon (fredag) men skippa lördag och söndag. Min handledare talade sedan om för oss idag att vi inte behövde komma imorgon om vi inte ville men de var en arbetskamrat var väldigt snabb med att tala om att det ville vi innan vi hann säga något annat.
De är bara att pallra sig upp halv fem imorogn igen! BUHU

Nu sitter jag i alla fall i min morgonrock och fryser och väntar på att elin ska komma hem från stan så vi kan åka och hämta alla matchkläder sen i somras och få det klart! Känner att jag egentligen inte orkar och har absolut ingen lust alls men de spelar ingen roll för de måste göras..

Ikväll ska jag försöka att färga håret, eller i alla fall försöka få mamma att färga det på mig.
"nu när du äntligen fått fint bra hår så ska du förstöra det igen"
japp sån är jag , bara förstör allt hela tiden.

Funderar på om man kanske skulle trycka i sig lite mat, känner att jag är lite hungrig. Eller?
Jaa inte vet jaa...........

It's hard to wait around for something you know might never happen.
But it's harder to give up when you know it's worth waitning for
because it's everything you want.

Mysbild på bloggen! Hörshej puss



just take my hand and hold it, you don't have to be alone

Tisadg idag och jag har tre dagar (förhoppningsvis) kvar på praktiken! Idag ska jag göra ett kvällspass, fick sovmorgon idag och de satt inte helt fel, de får jag även imorgon också.
Igår bestämde niclas och jag oss för att möblera om i hans lägenhet så det gjorde vi, blev riktigt bra faktiskt!
Nu blev ytan mer luftigt och större. Vi tog även en promenad och kom på när vi kom hem att vi ville hyra film och äta nå gött så vi åkte ner till preem och hyrde "Baksmällan 2" och köpte med gurka och dipp. Såhär bra måndag har jag nog inte haft på vädligt länge. Gick hem vid halv elva och åt kvällsmat med mamma. Se kröp jag ner i sängen och somnade som en stock och nu ska jag alldeles strax åka iväg med bussen till stan.
Får se om jag slänger in ett inlägg imorgon, ska försöka :) hörs häj!


Vet du varför man döper tropiska orkaner efter kvinnor? Jo, för dom är våta och vilda när dom kommer och tar både hus, bil och båt när dom åker.

du är både idiot och jävligt ful

Måndag och ny vecka!
En vecka närmare jul och nytt år och dessutom min födelesedag. Vet inte riktigt om jag längtar faktiskt. Känns bara onödigt jobbigt. Fast nyår känns som de kan bli riktigt bra i år om allt går som de ska och rätt folk är med och firar! Men inget går ju någånsin som planerat men om de i alla fall kunde gå någorlunda som de skaaaa

Just nu önskar jag för allt i världen att jag hade några Beck filmer hemma meeeeen naturligtvis så har jag inte de. Inte en enda. Fick sluta tidigare idag, närmare bestämt fyra timmar för tidigt så det hade ju varit gött med något att göra när man kom hem. Och då tänker ni; 'men ladda ner då din noob' aaah men de går inte tyvärr..
http://www.youtube.com/watch?v=OPZ9FfcQh-A ÅH HAN ÄR JU MIN MAN, gunvald alltså

Nu borde jag fixa min matlåda, men de vill jag inte. Orka mat.
de är måndag ch jag är redan super tggad till helgen, hoppas de blir grymt! höhö
pössshej





löööördag



Sitter framför braskaminen med håret åt alla håll, har nämligen aggerat sminkdocka
åt mina systrar. Jag sminkade dom och de såg ut som små prinsessor och sen fick de tag i sminket
och jag såg ut som en häxa.. Haha ah.. sminket åkte bort lika fort som de kom på men håret ser
dock likadant ut som när de lämnade de för en timme sen.
Nu sitter jag och väntar på elin som är påväg hem från billingfors (eller vad det hette) Men först vill jag att mamma och pappa ska komma hem så att jag kan få mig lite mat.
Blir nog bara mys ikväll. Får bli en väldigt lugn helg och det känns ändå väldigt skönt. Taggar till nästa helg istället!
ELin och jag drar nog stan imorgon och träffar johan och dennis, blir fint de! De va så länge sen :)

igår vart de lugnt också, va ut till emma och åt tacos! och sen åkte vi ner till molkom och kollade på innebandy med åse, efter de träffade vi tommie och sen tog vi kvällen. Somnade i pappas säng igår.
Nu får jag nog ta och platta håret och packa ihop de jag ska ha med mig för ska sova hos elin i natt.
Hörs hejhej! puss

ge mig mat



Hej och hå!
Kortfattat så skriver jag bara dagen har varit bra! Går till niclas nu och äter lite mat, är vrålhunrgi, hihi!
Pössshej


min önskelista inför årets jul!









Har suttit och funderat ut vad de är jag ska önska mig i julklapp och från att säga
'jag önskar mig ingenting för de är inget jag behöver' så hittade jag ganska mycket fina saker
som kan komma till användning! Hoppas inte på allt men på mycket, hihi! pusshej

är du full ofta, du snubblar så lätt?

ledig idag så myser ner mig i soffan med lite musik och tränar inför engelska provet.
hörshej!





If you fall in love with two persons. Choose the second one because if
you really loved the first you wouldn't fall for the second.

fyfan för vinter

fryser ihjäl här! Och folk sitter och skriver att de är glada över att det snöar!? Har faktiskt väldigt svårt att dela del gjälden med er, finns inge bra med snö och kyla, ta mig tillbaka till turkiet, värmen och paraplydrinkarna!
Har haft praktik hela helgen och idag var de bara att pallra sig iväg till skolan. Hade redovisnings på min engelska bok och lämnade även in en två veckor förseanad uppsats (oupos) Nu är det bara svenskan kvar innan jullovet, hoppas att den blir klar nästa vecka!
Känner mig helt slut i huvudet och ikväll blir det sängen så fort jag bara kan! Elin kommer hit sen en stund, förmodligen vilken minut som helst. När hon har kilat hem blir de dusch så jag får upp värmen och sen soooova!
Haha kul liv.











läääängtar tillbaka

en början av december

trött idag. Sov hos sandra inatt efter ett eftermiddagspass på praktiken. Mötte simpus på bussen påväg hem till Sandra igår, de va så länge sen jag såg honom så blev vädligt glad att han råkade dyka upp!
Vi kom hem vid tio, kröp ner i sängen och satte på en Beck film - spår i mörker. Den bästa beckfilmen enligt mig! Efter vääääldigt svårt att somna och mycket skratt och fniss så somnade vi till slut och klockan ringde klockan fem imorse. Vi pallrade oss upp och var en kvart tidiga på praktiken och har alltså idag gjort ett förmiddagspass (A-tur som dom kallar de).
Nu har jag äntligen kommit hem, har kollat facebook som jag inte gjort på två dagar - vet att jag får de att låta som världens katastrof men ni vet nog själva hur de hade varit om ni inte hade kollar FB på två dagar.

Imorgon ska jag till praktiken igen men gör då en C-tur (eftermiddagspass) så de känns skönt! Får sovmorgon imorgon i alla fall, tack gode gud.
Har lyckats läsa klart min engelska bok som ska vara utläst till på måndag, nu har jag bara uppsatsen kvar. Ska be pappa hjälpa mig med den imorgon.
Känner mig så himla trött idag och jag kommer somna som en stock ikväll. Elin kommer hit sen efter att hon har jobbat klart och då blir de chips och dipp!

Nu har jag inge mer att tilllägga, höööörshej!




bus på vika med trevligt folk

hej kära bloggläsare!
har spenderat de två senaste dagarna med finalinadunder. Åkte upp till södra viken på tisdagen och blev hämtad i Sunne. De är otroligt sköna människor där uppe på vika måste jag säga, snällaste simon skjutsade oss överallt (jag tankade dock så något fick han ju för de i alla fall). Anders, Lina, Simon, Henrik och jag åkte in till Sunne för att slänga i oss lite pizza och sen bar de av mot vika igen. Efter de satte vi oss i bilen yttligare en gång till och åkte tillbaka till Sunne för att köpa lite godis och sen åkte vi till Gettjärn och hälsade på anton och emil.

Kvällen avslutades med massa prat med alla som bodde i samma hus som lina och sedan somnade vi tillen film. Igår erbjöd sig Simon att köra oss hela vägen till Molkom så vi hoppa in i bilen och åkte med. När vi kom till Molkom så ringde jag och fick mig en klipptid och fick höra som vanligt att jag borde klippa mig oftare och att det var väldigt slitet. Usch men nu är det fräsch igen som tur är!

Sen åkte vi till lina och hade myskväll med ostbågar och cola och en hel del prat! Vi vaknade imorse och såg samma film som vi har sett dom senste två dagarna men som vi har råkat somna till. Gone baby, gone, rekomenderas starkt! Jätte bra film!

Sen har vi även letat efter linas bortappade plånbok i dikena i laskerud, blåsigt och iskallt va det ute så det gör jag helst inte om. Och tyvärr hittade vi ju ingen så vi får nog leta mer..

Nu har jag suttit i över en timme och tränat geografi med min syster men de går inte så överdrivet bra. Så vi har gett upp nu och hopppas på att det mesta har fastnat! Nu blir de snart sängen, blev precis på väldigt dåligt humör.. Dumma sms. Aja, hörshej!



bild från i somras, fiske-lina och jaaa

RSS 2.0