På med brillzen och ut i solen!

Hej alla söta!
Idag är det den 29 april, solen lyser och jag känner mig på jävligt bra humör!
Bloggen har fått stått still i några dagar, det har ju trots allt varit så fint väder.
I förr går åkte jag, tommie, marcus och min lilla smula emma till Säffle. Innan vi ens kommit till mosserud sprang det ut en älg mitt i vägen och jag tror vi allihop trodde vi skulle dö ärligt talat. Fyfan vad läskigt det var. Men Tommie han vejja tillräckligt mycket att älgen bara tog ena backspegeln och gjorde repa i hörnet på framrutan och hans sida ruta (förarsätet). Jag tror vi hade ängla vakt om jag ska vara ärlig, tack gode gud att vi alla sitter här idag! Syftet med att åka till säffle var inte direkt en positiv grej, men måste eräkänna att vi hade jävligt kul. 
Emma tog ett allvarligt snack med robin medans jag tommie och marcus lekte med en rullator. Vilket jag och marcus senare bestämmde oss för att ta med hem!
Den hamnde dock i ulvsby för där tyckte emma och tommie att den passade bättre, antar att det blir ny rullator jakt här någon dag! ;)

Igår tog jag en promenix med min kära vän att och fick en nyhet jag fortfarnade inte har smält. Tänk om alla kunde vinna sin prins på det sättet. Är så otroligt glad för hennes skull!
Sedan bar jag och elin iväg mot grums för att träffa Daniel. Vi badade fötterna nere vid bryggan, grillade och såg på film. Igår var en väldigt bra dag!

Idag ska jag sola lite och sen ska jag jobba och efter det drar jag till anna och ser på film och sen eventuellt till stan och hämtar niclas och tom!

Ha en bra dag, för de ska jag ha. Nu ska jag ut med hunden. PUSS

My friend Lisa, she loves a liar. She found out about he’s other girlfriends.

He makes excuses, so she forgives him.  And she swears she gonna to live him if he screws up again. But he’s god looking, that’s what she don’t see, he got her exactly where he wants her to be.

Cupid works for the devil, but be suspicious if he cries. You know sex if usually god, but it ain’t always right. Chuckled is a banded no matter what they say, shoes don’t stretch and man don’t change.




Min fina anna!



Daniel :)



Elin steker vid bryggan!

bilder från elima 2011









'























Och nu sa bild grejen upp sig, hade fyra bilder kvar som jag ville lägga till men de går inte!
Elima är bland de roligaste jag varit med om. De här va några av de fyra hundra bilderna som togs!



jag kan inte skilja på..

Okej, ska jag ta dagen från början? Ja varför inte det har inte hänt så överdrivet mycket.
Jag vaknade vid halv nio för klockan ringde då! Gick upp och åt frukost, spenderade kommande två timmar eller något vid datorn och sedan gick jag ut till pappa och kollade hur det gick med bygget av garaget.
Carportarna har kommmit nu så han och gunnar höll på att sätta ihop dem.
Sedan kom elin och efter någon timme kom emma också.

Idag i vår lilla by så hände det en liten olycka också. En mamma med två barn skulle ta sig över järnvägen och denna mamma av någon anledning hade skjutit fram vagnen på rälsen och innan hon visste ordet av de så kom tåget. Vagnen var total skrot men både mamma och barnen klarade sig.

Nyfikna som vi är gick vi upp och kollade till stationshuset och där låg de två hjul från en barnvagn och tåget stog still på rälsen. Lite läskigt ändå, men tur att det inte var någon som blev påkörd!

Vid halv fem var det dax för mig att gå ner och jobba och efter jobbet kom elin och hämtade mig. Och vi drog ut til henne för att se på film. Emma kom också och vi såg dumma mig :) UH VILKEN SÖT FILM!

Nu ligger jag i sängen och katten ligger under täcket. Han kurrar som en motorsåg, men jag klagar inte. Det är fakiskt lite tryggt på något sätt. Älskade katt, du får heta katt. Av nåogn anledning tycker jag inte om att kalla dig vid ditt tilltals namn. HM undra varför???

Nu ska vi sova, puss på er!
/ znadra znudddd


på varenda verandra i vårt avlånga land

Emma kom vid halv två och vi tog med oss emil och niclas ner till preem för att äta glass i det underbara vädret.
Träffade på freddie, henrik, tommie och benny, trevliga människor. Sen kom elin efter en stund och vi bestämde oss för att dra ut till emma och grilla efter att vi hade tränat flickorna! Tog med oss sandris och det blev en väldigt lyckad kväll kan jag säga! Åt, pratade en massa och sen gick vi in och åt kladdkaka och såg på mamma mia.

Elin, emma och jag har mycket fina planer inför sommaren också kan jag säga, som de låter så kommer det ju lätt bli den bästa sommaren och det ska vi se till att det kommer och bli också!

Jag tycker om er tjejor, glöm aldrig de <3


fräsch man känner sig efter två dagars

jaa nu är det såhär att så fort det händer något i mitt liv som jag verkligen vill dela med er så funkar det inte att lägga ut bilder. Jag blir så jävla trött på skiten...

Igår åkte jag, niclas, emil och emma in på I2 marken i Karlstad och kollade om vi kunde hitta något fint, fick mig en navel piercing men annars fanns de inte så mycket häftigt. Vi åkte sedan till Shell och åt en glass med emma och niclas bror daniel, jävla skön typ de också ska jag säga er!
Sen skulle jag jobba ett kvällspass på åsbacka, vilket gick väldigt bra faktiskt :)
När jag äntligen jobbat klart stod gänget redo vid Fredrik, min kära granne och bilen/bilarna for mot charlottenberg.

Dock hamnade vi i Kil och i Karlstad och gled runt lite grann. Jag missade en mysig grillkväll med fina brudar men jag hade ganska kul med fulla bonn-pöjker i alla fall. Dock blev de nog lite mycket för en del av dessa männsikor.
Min mage sa upp sig totalt igår och jag tog mig inte hem utan fick sova kvar hos niclas för jag kunde inte stå på benen.

När vi vaknade i morse så satte vi igång grillen och slängde in en potatis gräntäng i ugnen. Satt rättttt så gött i magen kan jag säga! Sedan har vi bara chillat idag i princip. Värdet har varit underbart. Hos Robin och Fredrik har de varit grillkalas eller något idag, riktigt mysigt faktiskt. Bättre grannar får man leta efter.

Nu har tommie ringt två gånger och han är ganska full. Tror inte riktigt han vet vad han säger men bjuda mig på mjukglass skulle han göra i alla fall! haha söt

Nu börjar det dra väldigt i mina ögon. Ni går sova så gott. Pusspuss natti!

försökte få ut bilder, men som sagt funkar inte.


detta glömmer vi aldrig

Nu sitter jag här, har fortfarande chokladbolls-grädde i håret. Oljan på mina ben har inte gått bort trots att jag har skrubbat som en idiot. Igår drog jag, niclas, emil, marcus, emma, börje och thörnros ner till elima. Tog följe ned fyra andra bilar från molkom och jag kan säga med en gång - jag har aldrig i hela mitt liv varit med om något roligare.
Emma och jag gick upp till niclas vid sju och sen bar det av mot ringvägen och sussandsvindsväg för att hämta upp börje och marcus. Alla väl i bilen knäpppte vi våran första!
Sedan var det dax för samling vid preem.

Vet inte riktigt hur jag ska förklara den här resan, man måste nästan ha varit med för att förstå hur jävla kul vi har haft. Emil dunkade sin spritflaska i taket så att botten gick av - visserligen va det inte med flit - men allt innehåll hamnade på mina byxor. När vi väl va framme visade det sig att nästan hela jag var full i olja och jag har ingen aning om var den oljan kom ifrån.
Börje jag och thönros bestämde oss för att gå in på elima men eftersom börje ska prata med allt och alla så gick jag med jeremia istället. Vi fikade lite grann och jaa herre gud det är som dom säger - man blir ganska bakfull när man går där inne!

När vi kom tillbaka till bilen satt det massa folk där och hade alllmänt trevligt och efter nån timme började resan hemåt. Vi har nog stannat en tusen gånger påvägen dit och hem, ätit allt vad som går att äta och druckit alldeles för mycket alkohol.

Marcus, jag och naturligtvis vår chaufför niclas, var vakna HELA resan. Från det vi gick upp vilket för min del började redan klockan fem tills det vi kom hem. Klockan var väl tolv när vi va hemma ungefär.

Längtar redan tills nästa år när vi gör om det här. Tack alla som var med, nu har vi skapat minnen för livet.
Ni är så jävla grymma! <3

Bilder kommer, jag laddar över dom fårn kameran nu!


påsklov nu hörreni

har precis varit ner och skrivit på mitt avtal, nu är sommarjobbet fixat och extra jobb har jag också fått! PÖRFEKT
Gick förbi mamma också för hon jobbar idag och fick mig lite pannkakor vilket inte satt helt fel.
Nu snart ska emil, niclas, niclas och jag dra in till stan och köpa solbrillor till mig. Dom drar väl till systemet också antar jag! Imorgon ska vi ju som sagt till Jönköping.
Ikväll sover emma gos här! Kvällspromenad blir senare också. Blir nog en skön dag det här, solen är framme, dock blåser det lite, men vafan det är chill i alla fall.

Puss från zandriz_10.



jag uppskattar er så mycket mer än vad jag visar

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig
.

Jag tror att vi alla har gjort våra misstag här i livet och de flesta har lärt något från dem.
Men tiderna förändras och vi förändras med dem. Så vad vi än väljer att lära oss, 
så lär vi oss för våran egen skull. Men vi får inte glömma de som alltid finns där,
i vått och torrt, när som helst. Våra bästa vänner.

Isn't it ironic?
We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us.
Love the ones who hurt us and
hurt the ones who love us.



Inte bara jag som behöver tänka på detta.

uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan mena allt man säger



Här är min nya tauering!
Do not be afraid of resistance
remember that a dragon rises in the hardwind
and not in the tailwind.

Skolan rullar på, ligger faktisk i fas med allting och idag tog jag påsklov. Struntar i påskpromenaden
imorgon och stannar hemma. Ska nog in till bergvik imorgon och köpa mig ett par nya solglasögon och kanske något annat fint om jag hittar något.
Har fått låna en bok i svenskan nu för vi har fått en uppgift att skriva en rapport om en författare, min bok heter
hur jag lärde mig att älska mina värsta känslor. 'De är nog en bok som kommer passa dig väldigt bra.'
Har inte börjat läst, böcker är verkligen inte min grej, men jag ska ge den en chans.

Idag har jag, elin och sandra haft fotbolls träning med flickorna, gick väldigt bra och efteråt tog vi en långpromenad hurtiga som vi är!

Nu ligger jag i pappas säng och pratar lite med min mamma och funderar på hur den här elmia resan vi ska iväg på kommer att gå. Om vi ens kommer iväg. De märks väl antar jag.
Skulle ha gått upp till nicke tänkte jag men han var ju inte hemma så det var ingen ide.

Ha det bra gott folk! äntligen lov nu. Peace out, puss


vi vill ha maaaat

Sitter i skolan nu och har samhällskunskap! Vi ska snart dra till maten och äta lite grann :)
Ikväll sover jag hos emma pemma på elevhemmet!
Om inte internet är helt cp på elevhemmet kan jag försöka uppdatera bloggen ikväll!

Elmia närmar sig och jag längtar rumpen av mig!
Puss på fina människor

Kort text, men blir en längre nästa gång ;)
Bild på min nya tatuering kommer så fort det funkar att lägga ut bilder!


me and my drum, eller?

hejsan bloggen!
kortfattat här nu då, emmis och jag drog in på hockeyn i torsdags och färjestad tog hem segern och vann SM guld om det är någon där ute som har råkat missat det. Träffade ett bekant ansikte inne på hockeyn, vilket var väldigt trevligt! faktiskt saknat det lite grann.

Igår var det skola som vanligt, när jag kom hem skulle jag vila lite grann och sen skulle jag, emma och albin in och fira SM guldet vid torget precis som alla andra, men jag somnade rätt gött och vaknade halv åtta så missade hela skiten. Emma, jag och albin åkte dock in till stan i alla fall, drog en antal varv och åt lite glass.
Träffade bästis gabbe också igår! :):):):):)

Ikväll ska jag jobba och sen ska jag och så på film med anna!
OM EN VECKA ÄR DE ELMIA!!! taggad till tusen. HÖRS PEACE

och bilder funkar fortfarande inte. Byter till devote sen så kanske skiten funkar. gillar inte devote men vafan gör man då..-.-


fan

FUNKAR INTE ATT LÄGGA UT BILDER! ÅÅÅÅÅH CP BLOGG


är ödlan klar? nej inte denna gång heller

Hade precis skrivit ett långt inlägg men det försvann.. ÅH

Jag är tyvärr ingen trogen bloggare, förlåt för dee

Idag skjutsade nicke mig till Deje för att göra klart min tatuering. Ödlan är nu nästan klar. Haha ska dit en gång till och lägga i all färg. Men slängde på en text på ryggen som jag funderat på ganska länge och nu blev det äntligen av!! Elin följde även med oss till deje. 
Svider en aning på min fotknöl dör min ödla är placerad. Fyfan vad ont det gör att tatuera sig där. Det är sjukt!!!

Imorgon ska vi träna 96-97 flickorna i fotboll! 
Ha det bra, nu ska jag sova för är skit trött...
PUSS PEACE 

Vill lägga ut en bild, men mitt internet laggar som fan så den kommer imorogn. PROMISE  

Hej och hå soliga söndag

Jag vet.. jag är hur dålig som helst på att uppdatera och jag är grymt dålig på att ta bilder på det jag faktiskt gör. Såfort jag ska göra ett blogg inlägg och lägga ut en bild så har bilden ingenting med texten att göra. Hm får bli bättring på det tror ja.

Men men har det hänt något sen sist?
Jo jag vaknade i torsdags och hade väldigt ont i tandköttet. I fredags såg det förjävligt ut och gjorde en aaaning ont. Så i igår(lördag) fick mamma och jag åka in till gripen och ta en titt på vad det var. En inflammation i tandköttet och i högra halsmandeln, så nu är det antibiotika som gäller och hoppas inerligt på att det läker!  
Finns risk för blodförgiftning om det inte läker tillräckligt snabbt.

I fredags var det kalas hos elin! Först skulle jag ju som sagt jobba mitt första pass på åsbacka och det gick jätte bra! Sen bar det av ut till elin. Igår var vi hos Sandra med elin och emma och kollade på film och sedan svängde emma och jag förbi hos niclas där emil och marcus befann sig också. De spelade TV spel och vi tittade på. Var sådär lagomt kul.

Idag måste jag nog tyvärr ställa in gympan för jag hinner inte med i mitt eget schema. Jag hittar tyvärr ingen som kan ta över gympan idag heller.

Nu ska jag ta tag i plugget. PUSS FOLKET


pengar pengar pengar

Ska snart dra ner och jobba lite grann! Känner mig väldigt nervös men jag ska göra mitt bästa.
Ikväll ska jag ut till elin och förhoppningsvis få en värd kväll med sköna människor!
Slutar klockan nio och då ska jag hem och göra min iordning, nyktert ikväll? Ja det är frågan de

Naej, nu ska jag byta om! hoppas ni får en bra helg, pöss

Relationships don't get deep to me
Never got the whole 'in love' thing

My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening?

I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

Did it happen when we first kissed?
'cause it's hurting me to let it go

I should've never let you hold me baby
Can't figure out how you stole my heart

ÅÅÅH så fin låt, Rihanna - CRY


påväg mot rätt håll

HEHEJ BLOGGEN
Idag var jag egentligen ledig men duktig - som jag vill bli! Gick jag upp klockan sex för jag skulle gå bredvid en sista gång nu på Åsbacka vilket gick hur bra som helst. Imorgon gör jag mitt första jobbpass, lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra! Det är ett kvällspass så det är nog lugna puckar, brukar vara lungt då.
Nu har jag precis skrivit klart min engelska uppsats eller vad man kallar det, bok analysen. Det gick också helt okej, otroligt tråkig bok men den var lättläst och väldigt tunn, PERFEKT FÖR MIG!

Nu väntar jag på Sandra och sedan ska vi ut till elin en stund.

Igår tog jag och Sandra på oss löparskorna och sprang för fulla muggar, gick även upp på fotbollsmötet och Ja det ser ut som vi är tränare i sommar, ska bli intressant och väldigt roligt!

Nu känner jag mig ganska hungrig, men det är jag verkligen jämt nuför tiden så det är ingen ovanligt. Vet inte vad det är för fel. Haha

Vi höres gott folk, PEACE

som vanligt när jag vill lägga upp en bild så funkar det inte. åååh

Våra älskade holländare



Manno, Emma, Wessel
Danny, Mitch och jag
(tror jag stavade rätt)


debattartikel? CHECK


Maj förra året, badtunnan! Tänkt om det kunde komma lite sån värme
nu också..


Nu har pappa och jag skrivit klart min debattartikel! Nu ska jag bara läsa ur min engelskabok och kaaanske börja skriva på min bokanalys om den. Eller så gör jag det imorgon?
Imorgon ska jag även ta en titt på mina mattepapper, har ju prov på måndag igen.. ÅH :(
Färjestad vann igår om det var någon där ute som skulle ha råkat missat det, med 5-4. GREAT
Ikväll ska jag upp till IP och prata med Chatarina angående tränarroll (fotboll) för flickor 14-15 år. Vi får väl se om det är något som passar mig.
Sen ska jag förhoppningsvis träffa niclas en stund, jag hopppas verkligen jag hinner det! Sedan är det ett hårt pass i gymmet som gäller, ikväll är det svett som gäller! haha

Nu väntar jag på lövbiff som pappa ska laga åt mig. Vi höres senare gott folk för nu väntar min engelskabok.
peeeys out! xxX


hockey? njaa

'Gör väl precis som alla andra' - tänkte jag och placerade mig framför TV'n och kollar på hockey. Och kan med en gång säga och jag är nog ensam i hela världen om att tycka detta, men fy vad tråkigt. Kan bero på att jag ligger i min säng och stämningen är inte direkt på topp. Ett härligt gäng, stor skål med popcon och en iskall cola, ja då hade nog hockey varit heeelt okej!
Nu tror jag färjestad precis gjorde sitt andra mål, grattis fan!
Imorgon stannar jag hemma från skolan för att plugga ikapp allt jag ligger efter i, nu är det nog med allt tjatade och klagande.. Jag ska bli en lycklig människa som går ut med bra betyg! Det är dock lättare sagt än gjort men inget är omöjligt.

Ska dra ner till gymmet imorgon och ta mitt tränande på allvar nu också. Ska ske en drastisk förändning i mitt liv, haha.
Färjestad gjorde precis ett till mål. Härligt :)

Anders ringde förut och berättade att det inte gjort något att jag dödade hans träd.
'Nu är jag äntligen av med det problemet! Tack så mycket :D'
VARSÅGOD, det var så lite så anders lilla!

Nej nu får de bli dusch.. Pöss från zandriz



fina naglar, ska måla så igen nån gång i mitt liv


när allt brister

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här nu att skolan tar kål på mig. Men idag brast allt.
När Marita kom fram till mig och frågade vad som stod på kunde jag inte hålla allt inne längre. Jag satt och bölade i klassrummet och allt slutade med ett mail till kuratorn. Maritas uppsats som nu är fem veckor försenad blev inte klar idag heller, och med ett litet undantag fick jag några veckor till på mig.
Med alldeles för lite sömn och ork i kroppen så funkar ingenting och det var till och med prat på att jag skulle få gå ut på praktik igen. Men det vill jag inte.
När jag idag skulle ha redovisat mitt matteprov kunde jag inte hitta det och jag började nästan gråta då också,
det låg dock bland mina naturkunskapsblock och allt kom på sin plats.
Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig så jag vet inte varför jag skriver ut det här.. men nu gjorde jag det i alla fall.

Idag skulle jag ha börjar läst min engelska bok, men efter barngympan idag var jag helt slut och somnade tvärt på sängen med boken i handen.

Nu kommer mamma snart hem och jag ska väl försöka förklara för henne om hur allt ligger till. Vi får väl se hur det slutar..

Jag hoppas att hädan efter så ska jag kunna börja ta tag i skolan och allt ska bli som vanligt! Jag är inte dålig i skolan egentligen.. och det har jag aldrig varit.



Här är vi på Tempel med sångaren från ItaloBrothers! stort hjärta till dom,
så jävla grymma!



haha såhär ser Anders stackars avokadoträd ut...



Den enda killen som alltid ställer upp no matter what, älskar min linus

hej då lägenhet

Emmis, jag, sandra och elin skulle haft myskväll hos Elin igår men det blev alldeles för drygt så vi bad Börje hämta oss och nyfikna som vi är åkte vi ner och kollade vilka det var som hängde utanför baren.
Ja där hände det ju inte allt för mycket så vi splittrade på oss och jag och elin åkte hem och såg på skräckfilm.
Imorse åkte elin och jag in till stan för att städa lägenheten eftersom Anders kommer hem nu på tisdag..
Tråkigt men så är det!

Nu ska vi snart ner och spela lite ryssen. Hoppas på en skön vinst ikväll!
Bastu blir ikväll också, ska bli gööööttt
PÖSSHEJ

funkar inte att lägga upp bilder heller.. CP BLOGG


galen kväll

Sitter med elin i soffan och är sådär lagomt snygg efter en kväll på krogen med inget annat an bara massa gratis sprit! Älska Hagfors <3
Gled in i limo med värsta lasershowen, rökmaskin och ett fett ljudsystem, och sedan bar det av mot VIP borden där Eric Ljungwall bjöd på Redbull - Vodka drinkar. Gaaaalen kväll, men fan vad roligt vi hade!
Tack Elin, Petra, Louise, Sandra, Gabbi, Rebecka, Malin och Rebecka, det här gör vi om när September kommer till Tempel!
Bilder kommer när vi laddat över allt från kameran :)

Italobrothers ikväll!

Ölspelet är i full gång, vi har lockat/plattat håret och festkläderna sitter på plast. Fan vad vi lever nu!
Halv elva kommer limon och hämtar oss och vi glider in fint på tempel. Vip bord och allt är fixat. Rätt så fet kväll det kommer bliiiiiiii!
VI hörs imorgon men massa bilder. PUSS FOLKET

RSS 2.0