slut? nej inte än

SISTA RIKTIGA SKOLDAGEN INNAN SISTA SOMMARLOVET EVER!
trodde vi i alla fall.. ända tills vi fick reda på att nästan hela klassen ligger på IG i naturkunskap. Fick man IG på sista delen nu så satta han IG på hela kursen.
Kändes härligt att höra nu. Ska verkligen försöka skriva en ny uppsats tills på fredag!
Har en bok att läsa ut också och skriva en bokrecension. SKulle varit klart idag - tydligen. Men så blev dte ikke. Ska lämna in den senast på fredag den också.

När jag kom hem åt jag väldigt väldigt snabbt och sen läste jag tre kapitel i boken och sedan bar det upp till IP för att täna flickorna som av någon anledning inte var på humör alls idag.. Imorogn är det match mot Olsäter som jag verkligen hoppas att vi dänger! Vi behöver en vinst.

Jag är så himla sugen på glass men har redan borstat tänderna, dushcat och satt på mig nattlinnet och tofflorna så nu känns det lite sent för glass ärligt talat..

Imorgon är jag egentligen ledig men ska upp halv sju i alla fall för imorogn är det riskettan som gäller. Börjar nio och är slutar halv ett. Efter det drar jag nog ett varv på stan och ser om jag kan hitta något till emma som fyller år på måndag! Vilket även min moster Cindy gör! Och inte nog med det så även Cim :)

Min moster och min mamma sitter nere i köket just nu så jag ska ner och säga hej innan jag kryper ner i sängen och läser ett kapitel till i boken!

Ledig torsdag och till helgen är det marken och på måndag är det nationaldagen så vi är lediga även då! Skönt med lov såhär precis innan sommarlovet ;)
Puss sov så gott alla!

Ingen bild idag. Det funkar inte.


morsdag!

Sitter i köket, har precis bakat kladdkaka och sockerkaka till mamma, det är ju trots allt morsdag!
Nu kom michelle, pernilla och cimberly inrusnas i hallen. De har varit med pappa till farmor och gett henne en blomma. Jag skippade det, stannade hemma istället!

Igår drog emma och jag till kil för att träffa lina. Va det någon som sa fest? Jo det kan ni skriva upp, vi grillade och hade riktigt trevligt. Blev ganska mycket kaozz senare på natten och snällaste simon skjutsade hem mig och lina! Eftersom vi fick åka epa tog de typ två timmar eller något men de var de värt för att få komma hem och sova i sin säng. Lina sov hos mig i natt men åkte ganska tidigt imorse.

Om en stund kommer nog emmis hit och nu har pappa börjat med maten äntligen! Blir pommesfrits och fläskfilé, är så otroligt hungrig så jag tror jag skulle kunna äta en hel flock antiloper.

Ryssen ikväll? Ja det är frågan. Känner inte för det just nu om jag ska vara ärlig.

Hoppas på att min mamma ska komma hem snart så hon får se blommorna och det fina kortet vi har köpt och naturligvis smaka på min sockerkaka! Tack för att du finns mamma, du är bäst.

Går tre dagar i skolan den här veckan och det känna riktigt gött! Molkmsmarken till helgen, jajjamän vi slår på stort! Hoppas på att hitta ett nytt smycke till naveln. Tappade ju som sagt mitt andra i toaletten..

Men ha det bra allihopa, vi hörs kanske sen eller imorgon =)


they say in heaven, love comes first

Sitter just nu i soffan med en filt om mig och datorn i knät, wallander visas på TV'n och humöret är faktiskt ganska bra. Har precis pratat med niclas en stund och snart ska jag kila upp på mitt rum.
Har jobbat kvällen idag och efter det skulle jag ha åkt ut till emmasmulan, men hon fick feber så det blev inte så..
Gick hem istället, mamma och pappade hade beställt pizza så jag åt lite och sen la jag mig i sängen mätt och belåten. Kände att jag inte orkade göra så mycket ikväll och det var ett tag sen jag spenderade en kväll med familjen så fick bli så ikväll.

Idag kvart i tolv drog jag upp till Jenny och hon hade frisörstolen klar för mig. Mitt löshår åkte av idag och nu är mitt riktiga hår inte längre än till axlarna. Har håret i en toffs just nu och den är inte längre än fyra centimeter känns det som, en liten liten stripa bara. Hon la i ganska mycket ljusbruna slingor för att få mer volym på håret.
Kan inte dirket säga nu om jag är nöjd eller inte. Jag är aldrig nöjd när jag kommer direkt från frisören, men vänjer mig nog efter ett tag. Är inte lika illa nu som det var först då jag klippte mig kort. Men fortfarande för ovant för att säga att det ser bra ut. Sparade löshåret ifall jag känner för att sätta i det igen!

Ja nog pratat om mitt hår. Jag hoppas inte jag missade alldeles för mycket i skolan idag när jag var hemma.
Skulle ha följt med elin och tom in på bio ikväll men de blev inte så eftersom jag som sagt har jobbat. Jobbade med caroline idag vilket var väldigt trevligt!
Nu har jag missat mer än halva wallander filmen så tror jag ger upp och går och lägger mig.
Imorgon blir det förmodligen kil till lina och john! :)

Sov så gott, det ska jag göra! <3



före - mörkt med hårförlängning



Efter - kort med ljusa slingor


hela veckan väntar jag på lördag

hejhejhejhej

Idag är det torsdag och jag har under den här veckan pluggat en hel del, jag har varit ute och gått med niclas, jag har tränat mina flickor i fotboll, färgat håret och jag har solat solarium. BLAND ANNAT
Har väl hänt en del andra saker men antagligen inte så viktga för jag har inte lagt något på minnet - men säg något jag lägger på minnet.
Idag gick jag upp tio minuter efter att jag verkligen skulle gå upp. Tog med mig mimmie till skolan imorse eftersom vi hade majloppet i skolan. Gick förvånansvärt bra faktiskt! hon gick hela åtta kilometer och bussresan både från och till stan gick väldigt bra!

När jag kom hem idag så höll mitt huvud på att spränga sönder så jag la mig för att vila en stund och sedan kom elin hit. Vi gled ner på åsbacka och solade lite solarium - vilket jag för övrigt har bränt hela ansiktet i!!! Usch.. röd, svullen och jätte varm! :(
Sen gick vi upp och hade träning med flickorna som bara var fem stycken på träningen idag. Men gick väldigt bra i alla fall för vi körde mycket kondition.

Imorgon ryker mitt löshår, vilket jag nu verkligen har börjat tänkt efter om jag verkligen ska ta ur det. Igår färgade jag mitt hår och det ser faktiskt väldigt bra ut just nu. Men men, ska klippa mig imorgon och slinga mitt hår också så det är kanske lika bra att ta ur det. Jag har haft det i två månader och det kan sitta i i sex månader.
tre tusen som jag kanske kunde lagt på annat? Ja inte vet jag, det märks. Hoppas håret blir bra ändå.

På lördag blir det nog att åka till Kil och hälsa på parlina, kommer bli fett!!!
Ha det bra folkeee, pusspuss



lina och jag på niclas och marcus tjugo årskalas, otroligt fina!


såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig av en lögn

du ser att jag pratar men du lyssnar inte ett dugg.
Jag trodde vi kände varann såpas mycket att vi delade allt
men jag antar att jag numera bara är ett bekant ansikte.
Våra ord betydde otroligt mycket för mig, vart tog allt vägen?
Lät du mina ord bara flyga iväg?
I mina drömmar är allt som vanligt. Men när jag vaknar inser jag att
marken mellan oss sakta glider isär. När ska du öppna dina ögon?

Jag undrar om du verkligen kommer ihåg mig..


.


allt handlar bara om vilja

Hej mina vänner!
Idag är det söndag den 22 maj. Igår skulle jorden ha gått under men här sitter jag och skriver ett blogginlägg som det inte kommer stå något vettigt eller roligt i alls. Men men, ni väljer själva, vill ni läsa får ni - vill ni inte låter ni bli.
Jag har börjat tagit tag i mitt pluggande nu och jag är riktigt stolt över mig! Nu är det två veckor kvar som gäller och jag ska ha lämnat in allt i tid och jag ska ha lagt ner mig på det jag ska göra. Det har jag bestämt mig för och så ska det bli. Jag är faktiskt redan påväg, det känns så i alla fall. Allt handlar bara om vilja.

Igår gick jag och elin upp och tittade på herrana när de spelade match. Tog sällskap på läktarbänken av Ida, Simon, Emma, Elin och Sandra vilket var väldigt trevligt. Sedan åkte jag och elin hem till henne och åt godis och kollade på Dumma mig. Jag sov över hos elin, det har jag inte gjort på hur länge som helst så det var väldigt mysigt!

På lördagen bestämde vi oss för att gå till Molkom och de gjorde vi. Varmt som fan men vi gick hela vägen på drygt en timme ungefär. Sen jobbade jag ett kvällspass och vid nio fick vi ett telefon samtal från Sandra.
'Ska ni med till Sunne?'

Ja resan till Sunne var faktiskt väldigt roligt, trots att det inte fanns en droppe alkohol i bilen. I bilen satt albin vid ratten, emma bredvid och jag, elin och sandra i baksätet. Musiken var på max och vi sjöng så halsarna brände.
Haha inte rikigt men nästan..
Vad som hände när vi kom fram är ingen ide att berätta. För det hände inte ett skit. Men en väldigt lång kväll och gaaanska sura miner kom vi äntligen tillbaka hem till molkom klockan fyra på morgon.
vi lär oss alla av våra misstag, glöm aldrig de

Idag har våra flickor spelat match och det gick hur bra som helst! tyvärr resulterade matchen i förlust men dom var så otroligt duktiga!
Efter matchen åkte jag och sandra till backen och klämde en varm deg och sen drog vi och va med en omgång på ryssen.

Nu ligger jag i sängen med pernilla och cimberly och kollar på tv. Riktigt mysigt. Dom är guld värda mina fina små systrar.
Ha det bra alla, vi hörs! pusspuss :):)




pernilla och cimberly förra sommaren!

tjaooo

Hej bloggläsare!
Vad händer med mitt liv? Ja, bra fråga!
Jag har sakta men säkert börjat tagit tag i mitt skolarbete och träningen går väl sådär i och för men det känns ganska bra just nu! Sitter hos elin just nu, har sovit här i natt. Fick ett telefon samtal från tommie i natt och jag minns ärligt inte ett dugg av vad jag sa, var bokstavligt talat helt död. Hm.. I samma sekund som jag la på telefonen ringer elins mobil och hon var lika trött hon! haha.
Nu gör vi oss i ordning för att ta oss en lång promenad till Molkom. Hoppas jag slipper blåsor som jag fick förra gången jag gick. Blåsor lika stora som en fem krona..
Skriver mer ikväll om vad som har hänt sen seanste blogginlägget. Hörs sen! puss

this time was different

Ah men regnar det eller?

Åkte till skolan idag fast det verkligen tog emot imorse. Orken fanns liksom inte där. Men jag satte mig upp och tog mig iväg till skolan i alla fall.
Efter skolan så sprang jag - och jag lovar jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv, till bussen. Gick av vid viken kyrkan för att jag skulle hinna med halv ett bussen. (903 an går nämligen via sjukhuset annars så då hade jag inte hunnit) Och därifrån sprang jag till busssation. Haha jösses. MEN JAG HANN

När jag kom hem åt jag tacopaj och sen kom elin! Efter det drog vi upp till Sandra och vidare till IP för att möta flickorna och åka och dänga Olsäter i en tuff match.
Vi kom fram och regnet öste och åskan small precis överallt. Det blev bara värre och värre och till slut så kom det världens hagelskur så vi fick avbryta matchen och åka hem igen.

Nu sitter jag här klassblöt och kall. Ska snart in i duschen och sen sova. Ska bli otroligt skönt!
Imorgon har jag teorikurs igen. Drygt men välbehövligt!

Jag måste bara berätta att idag har jag och en väldigt bra vän till mig skrivit dikter till varann. Sånna där gulliga som man kommer på på fem minuter. Haha båda två kände nog egentligen att det var ganska töntigt.
Men är man en tönt får man göra töntiga saker. Var faktiskt riktigt roligt och det kändes så himla bra.
Haha ville bara säga det.

Nu drar jag mig mot sängen! puss alla fina



tog första bästa bild idag. Jag och victoria på gympan. Riktigt duktiga
må jag säga ;)


finns det en, finns det flera


Hej världen!
Hände inget särskilt i skolan idag. Gjorde mitt sista matte B prov och det kändes väl sådär. Kunde gått bättre - kunde gått smäre. Hoppas på godkänt för då är jag äntligten äntligen klar med skiten!
Efter skolan följde jag med Emma hem en stund, till elevhemmet. Träffade Kristoffer, älskade dalmas. Häftig pojke! Sen bar det av mot tingvalla för teorikurs med ett salt gäng. Va ganska drygt men vi gled igenom kursen och nu är en av fem lektioner klara! Lina var där vilket var väldigt roligt :)

Nu sitter jag i sängen med min vovve i knät och väntar på min mamma. Jag är grymt sugen på pannkakor så hoppas på att hon vill steka det till mig!
Om jag hinner ska jag se på smala sussie ikväll, vilket jag gjort typ sju gånger på två veckor.
Fan vilken skön film vettni, den slår det mesta!

Imorgon har vi match med flickorna borta i Olsäter, hoppas på en vinst! Men de känns bra så det ska vi se till att det blir :)

Nu ska jag och Michelle se på total blackout. Ha det bra alla! pusshej


jag ser dig lika bra som du ser mig

Her boyfriend has got so much dough
So much ice his neck and wrist froze
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him

Tell me what's the reason that you hold on?
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because I can't take
Seeing you with him
'cause I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

fyfan

Känner att idag är mitt humör verkligen inte på topp. Igår va nog den värsta dagen i hela mitt liv, eller halva dagen i alla fall. Fyfan vilka jävla kväll. Fyfan för pojkvänner som inte uppskattar sina flickvänner. Fyfan för bilar som aldrig aldrig kan funka. Fyfan för regn och kyla. Fyfan för idioter till killar de finns. Fyfan för folk som lovar saker dom inte kan hålla. Fyfan för folk som ber om råd och i slutänden inte har lyssnat ett skit. Fyfan för mobiltelefoner. Fyfan för att jag lät mig själv gråta över världens mest patetiska människa. Fyfan för att jag va så jävla sur igår och fyfan för att gönn.

Igår åkte jag och elin in och skulle kolla på bio. Vi såg på RIO, vilket inte är en film att rekomendera faktiskt, den va inte så jätte rolig tyvärr.
Sen åkte vi hem till victoria och grillade och myste med flickorna från klassen. Hade riktigt trevligt och hoppas det blir fler sånna kvällar i sommar!

Senare då under kvällen.. de va då helvetet började. Cirkulerade i Säffle med Albin, Emma, Carro och Lina som fem idioter. Och senare när de äventyret var över ja då började ett nytt. För i grums hade lången stannat och de tog sig inte därifrån. Med ett jävla krångel efter skjuts kom till slut Börje och Tommie. 
När tommie väl kom till stan ja då hade alla redan hittat annan skjuts hem. Slutade med att niclas och jag åkte med honom i alla fall.
Herre gud för folk alltså.

Trött på livet, trött på allt.

Nu ska jag plugga matte, vilket gör mig på ännu bättre humör. Skippar nog ryssen ikväll.

Bilder funkar tyvärr inte. Min kamera har jag nog tappat bort också :( FYFAN....
Men skulle lagt ut en bild på tommie, vilken hjälte.


och så va de en rubrik också, hm

ÅH fyfan, hade precis skrivit världens längsta inlägg men de klickade jag ju narurligvis bort.

Jag börjar väl om och tar bara med de viktigaste..
Igår var jag på vårruset och skulle egentligen ha sprungit men jag promenerade istället med Emma och Rebecca. Träffade även ett väldigt bekant ansikte som var alldeles för länge sen jag såg. Rebecca Björklund, vilken jävla sköning. Har faktiskt saknat henne :)

Idag började jag egentligen kvart över tolv men jag pallrade mig upp halv sju och var på skolan halv nio.
Skulle göra ett prov som jag låg efter i. Gick de bra då? Nej jag hann inte ens klart med skiten. Ville verkligen ha mer än G på detta men de ser ju inte så ljust ut nu.

När jag kom hem så kom Elin och min lilla prins Daniel hit. Sen drog Elin och jag ner och tränade flickorna. Gick väldigt bra idag tyckte jag!

Nu sitter jag här och är jätte hungrig men jag ska ut och promenera med niclas så blir ingen mat än på ett tag.
Funderar skarp på att ta ut lörhåret också. Långt hår var inte min grej och de ser bara slitet ut. Ska klippa upp håret och lägga i slingor så blir det nog frächare!

På fredag blir det mys och grillkväll hos victoria med tjejerna fårn klassen och efter det äventyr md emmis i säffle förmodligen! Och kanske pannkakor med niclas imorogn? Ja de märks. Blir nog en bra helg de här!
Matte prov på måndag. MITT SISTA MATTE B PROV.  Så lite plugg får jag nog slänga in.

Nej nu ska jag dra mig ut i Molkom. Puss på er sköna männisor. HEJHEJ

vi öppnar våra ögon för solen och kärleken

tjejerna spelade sin första serie match igår och de resulterade tyvärr i en förlust. De spelade dock väldigt väldigt bra för att inte ha någon avbytare och skavsår på varenda fot! Riktig nöjd ändå med första matchen för iår!
Efter matchen gick elin och jag ner och mötte emma, lina och john och åt glass vid preem. Efter de va det dags för ryssen, vilket inte gick sådär jätte bra..
Pizza och smala sussie hos niclas efter ryssen. Jag hoppade över pizzan för var inte hungrig men marcus, niclas och emil smällde i sig en varsin.

Gled igenom skolan idag och när jag kom hem gick jag ner till janina och solade. Mycket trevligt må jag säga! :)

Nu väntar jag på min otroligt dryga mamma som är hos min moster och skulle 'bara damsuga bilen',
men de skulle också 'bara' dricka kaffe och beställa kläder också, sen skulle hon komma hem så jag får mat i magen...

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon är de nationella prov i engelska, usch! Men skönt när de äntligen är klart sen..
Vart tog solen vägen? ÅH :(
jaja, ha det bra! puss




'eller vad säger jaaah?'

Ännu en helg har gått och kul har vi haft!
Fredagen spenderades på tempel med Elin för att se Kobojsarna och DJ mangoo på scenen. Jävligt soft kväll, drog med hogfors folket till VIP delen och där bjöds det på allt mellan himmel och jord. De vet ju hur man festar i alla fall, herre jösses va de häver! GÖTT

Igår drog jag till emmis och vi åt gott, gjorde oss i ordning, åkte till molkom och mötte upp bästa tommie och sen drog vi med lången till Tom Persson, där de va 18 års kalas för honom och Bengan. Skulle beskriva kvällen där som trevlig. Eftersom jag själv va nykter så gjorde de min kväll inte lika rolig som alla andras, men man får inte roligare än vad man gör sig. Så äre bara.. När vi tröttnat på att vara där drog vi till stan för att äta lite grann.
Peppis, Niclas, Marcus, Tommie, Emma och jag gled ut på 63:an och drog upp volymen på max.
Skulle sammanfatta denna kväll som; rättt så skön.

Nu ska vi snart ner och kolla på innebnady och sen spelar mina flickor sin första serie match. Lite nervös men ska bli så himla kul. Hoppas på en skön vinst!!!
Ha de bra folket! hörs häääj, pöss



DJ mangoo


who says med selena spelas om och om igen..

Imorse vaknade jag och bokstavligt talat drog kudden över huvudet och vägrade gå upp.
Mamma kom upp och frågade vad som var fel? - Jag är sjuk.
Är jag det då? Ja halsen bränner och huvudet värker, men man klarar skolan.. Men nej de gick inte idag.

Nu sitter jag här och gråter. Vafan är det som händer? Vem är jag egentligen? Vi förändras med tiden, det gör alla. Jag menar man kan ju inte vara fem år hela livet. Vi behöver ju faktiskt mogna också.
Men vad innebär det att mogna då? På vilken nivå får man ha kul? Att åka runt i en kundvagn på kil är kanske inte så jävla moget men det är jävligt kul. Jag har vänner som jag inte skulle byta mot allt guld i världen. De är verkligen det bästa som finns!
Jag fick precis ett sms av en ev dem. Inget märkvärdigt men de stod "tänker på dig" Vet inte om de va därför allt brast.
Jag vill verkligen inte sitta här själv just nu men jag har inget val. Jag är ju sjuk..

Jag har gjort endel jävligt dåliga val här i livet. Jag är bara 18 bast men tro mig, jag har nog varit med om mer än vad jag har behövt. Jag har ingen annan än mig själv att skylla på en del saker, så tyck inte synd om mig.

Men man blir lite som man umgås eller hur? Livet behöver inte va så jävla seriöst hela tiden. Man kan faksitkt bara få va så jävla töntig man bara kan bli. Töntig är jag nog alldels för bra på att vara, och en tönt kommer jag förmodligen alltid att va. Det bara är så.. 
Vänner kommer och går, det är ett faktum. Mina vänner som jag har nu, de förgyller min dag. Kunde jag skulle jag skriva en novell om var och en av dem. Men de finner jag varken ord eller tid till. Men jag tror innerst inne så vet dom, att i mitt hjärta så lever de alla kvar. Även de dom jag med åren har förlorat.

Men jag tror att jag behöver börja tänka lite nu. Och tänka är inte min starka sida. Först färna grejen- sen bryr vi oss. Haha joo, alla borde egenltigen leva efter det mottot tycker jag.
Men ibland så kanske man ska tänka lite längre än vad tårna räcker. En del konsekvernser är svåra att bli av med.

Nu tänker jag inte sitta här längre, ska läsa lite i min svenska bok - Hur jag lärde mig att älska min värsta känslor.
Hoppas kanske hitta en rad eller två att relatera till mitt eget liv. Ta hand om er, mina fina fina vänner.

onsdag

Ikväll lovade jag mig själv att jag skulle blogga och här sitter jag. Jag har egentligen inget vettigt att skriva men något ska jag nog kunna hitta på. Igår när jag kom ner till bussen märkte jag att min maj--månads-lapp - att sätta på busskortgrejen var borta så det var bara för mamma att sätta sig i bilen och köra mig till skolan.
Hämta mig också för den delen! Allt slutade med att jag fick köpa en helt nytt sånt där för nästan 400. Tur att min snälla mami betalade!
Idag hade jag nationella prov i engelska - uppstasdelen. Gock väl helt OK tror jag. Ska inte söga för mycket för då slutar det väl med IG säkert..
En förkylning fick jag sm sagt efter helgen bravader, den sitter i men de är på bättrningsvägen. Blir massa kläder på hädanefter för jag har inte tid att bli sjuk nu!!!

Igår jobbade jag direkt efter skolan och sedan tog jag och niclas en låååång promenad i kylan. Stannade vid skolan och gungade lite grann. Vi hann prata om en hel del, dock är det inte så seriöst när man pratar med den grabben. Han är knäpp, men jag tycker om honom väldigt mcyket i alla fall :)

På fredag har jag prov i naturkunskap och jag ststar inget högre än G. Usch den kursen kan ta sig någonstans.
Natur är inget ämne jag varken kan eller vill kunna något om.

Jag hade hoppats at niclas va hemma idag för skulle behöva parat med honom, men han va ute på andra äventyr så jag får klara mig helt enkelt.

Ikväll blir det sängen i tid för annars så orkar jag inte tempel på fredag med elin! Ska bli så roligt, bara vi två <3
Lördag busar jag nog med emmis och kanske svänger förbi hos tom där han och andreas har 18 års party!
Hoppas helgen bjuder på ett fint äventyr med fina männsikor.
HÖRS HEJ FOLKEEEE, puss

Och bild? ne funkar inte

lovet är slut och jag inviger de med en förkylning

Hej.
Är hemma idag för jag är sjuk. Tror min kropp börjar säga ifrån att det börjar bli lite för mycket nu. Kanske dags att börja sova i tid, ta tag i pluggandet och lägga alkoholen på hyllan ett tag. 
Min valborgsmässoafton vill jag inte ens prata om. Hade varit ganska skönt att sova bort hela den dagen. 
Mådde sädär lagomt bra dagen efter. Sandra, Elin och Emma kom dock till min räddning. Vafan skulle jag göra om dom inte fanns?! Ja då hade jag nog stått vid stupet och övervägt att hoppa..

Eftersom jag är hemma på grund av min härliga förkylning så missar jag min tre timmar långa mattelektion och provet i psykiatri. Därför ska jag nu sätta mig och kolla igenom det lite grann. Så hoppas jag att jag kan göra provet på onsdag.
Klockan två ska jag ner till åsbacka och kolla igenom mitt schema och klockan fem ska jag på fotbollsskolemöte.
Där emellan ska jag försöka klämma in att träffa tommie och efter klockan nio ska jag ut och gå med nicke!
Nu dör snart datorn och jag likaså... åh mitt huvud! Vill inte plugga heller. HATA MATTE



Jag vet att jag är dum. Men jag gjorde det inte för att vara elak.



en elefant glömmer aldrig

Döm inte förens ni vet. Och faktum är att ni vet ingenting..
Men sanningen tar vi en annan dag för just nu hör ni bara de ni vill höra.



Forgive and forgett
.

RSS 2.0