tyvärr.. så himla sant

Människor lämnar dig inte för att du har förändrats, utan för att du slutat leva på deras villkor..

i tröjan du hatar..

hej å hå!
Jag sitter just nu i min säng, ser ut som helvetet själv men de gör de samma för vafan händer idag liksom?
I fredags kom elin och vi gick och kollade på när herrarna spelade innebandy och efter de följde elin och börje med hem till mig. Kvällen avslutades med film hos robin.
På lördag morgon vid kvart i sju ringer älskade elin och väcker mig, jag skulle nämligen pallra mig iväg till jobbet. usch de va jobbigt men de gick! Med ungefär fyra timmars sömn klarade jag en hel dag på åsbacka förvånansvärt bra, på en helt ny avdelning!

Igår va jag, lina, kristin, emma och albin i säffle och snurrade. Hade nog varit roligare om vi hade känt lite mer folk och dessutom valt ett bättre ställe, haha. Åkte mot kd vid halv ett och va i molkom vid tre. ( stopp vid donken ni vet heheh ) Skulle ha åkt till r, men han hade somnat så de blev inte så. Idag känner jag mig bara huuuur trött och sleten som helst. Skulle ha skrivit på psykiatri uppsatsen men de skiter jag faktiskt i. Sten tuff.

Nu väntar jag på elin. Söndags mys blirrrrr. Ha de folket!



värd bild? aaahmän

on my own

Nå vad ska jag skriva idag? Har jag något kul att dela med mig av?
Nej egentligen inte. Men jag kan ju skriva ut ett sånt där djupt inlägg som ingen som inte har med saken att göra kommer fatta något av. Men nyfikna kan ni ju bli i alla fall. Den här veckan har jag fått ett antal sms och frågor, av bara ren nyfikenhet.

Men om jag nu ska gå in på något bara för att skriva av mig lite så vill jag säga förlåt. Förlåt för alla löften jag har brutit och som jag kommer att bryta. Förlåt för alla gånger jag svikit och som jag kommer att svika. Förlåt för de gånger jag snackat skit och för de kommande gångerna som jag kommer säga olämpliga saker. Förlåt för alla personer jag dömt innan jag lärt känna dem och de som jag dömer än idag utan att känna. Förlåt för alla gånger som jag egentligen borde bett om ursäkt på en gång.

Jag är inte perfekt och jag vet ärligt talat inte om man kan vara det heller. Jag vet inte ens vad man kan kalla en normal person längre. För endel människor som jag har haft runt omkring mig och även mig själv faktiskt, skulle jag inte direkt kalla normla. Jag kan säga att jag lider inte av att inte va normal, de är nog mer de runt omkring i sådana fall. Att vara normal kanske är att vara perfekt, vad vet jag? Jag vet att jag har i alla fall ganska många brister och jag jobbar på att förbättra dem. Men de går kanske inte så bra som jag hade hoppats på.

Jag vet med mig själv att jag har betett mig konstigt på sistone. Men jag tror också att varje person har rätt att ha sina små svackor. Jag vet vilka som står runt hörnet och fortfarande väntar och de som stack med en gång som de gick utför.

Ja en paus från allt, de kanske är det jag behöver och ärligt talat, hade jag haft pengar hade jag packar min väska, åkt så långt bort jag hade kunnat komma. Sutitt under en palm med en parapldrink och bara kunnat tänka igenom allt men utan att någon står och rycker en i kläderna och förvirrar situationen. Men nu lever vi i verkligenheten och då funkar de inte så. Jag ger de några dagar, kanske till och med veckor, så vet jag att det blir bättre sen. Försök att tänka så du med.


120123

tiderna förändras och vi med dem. Så lär dig det lilla vän, jag är inte den du lärde känna och du är inte den jag lärde känna. Släpp de bara. Ingen förändras tillbaka bara för att man vill de. Tro mig jag har också försökt mig på det. Gå bara vidare och blicka tillbaka ibland och tänkt på de stunder vi haft och vad himla bra de har varit. Och en dag kanske vi till och med står på samma stig igen och då kanske vi följer den tillsammans tills den tar slut.

jukebox junkie

har haft en kanon helg! spenderade ju fredagen hemma hos robin och halva lördagen spenderade jag framför datorn i hopp om att jag skulle komma på något jag och lina kunde komma på att göra, gick asdåligt. Till slut hämtade hon mig och vi satt hemma hos henne och glodde på varann i princip. Fick ett sms att vi var välkomma dit på tvspel/filmkväll. De tyckte jag lät bra! Lina va inte lika taggad på de tyvärr.. Vi åkte lite senare och hämtade åse och efter de jennifer och sen släppte dom av mig hos robin och själva åkte dom till klarre.
Robin, Robin, Börje och Maja var hemma hos Robin olsson och kollade på gladiatorerna och när de var klart gick vi över till Palm. Dom drog några varv på rallybanan och sen skulle vi spela kort. Jag är ingen naturbegåvning på kort heller så jag fick kolla på. Men jag tyckte jag skötte musiken jävligt bra, fråga bara maja! Dock tyckte inte grabbarna det..

När dom spelat klart var de dags för tvspel igen. Maja gick hem vid halv tolv och robin olsson gick en halv timme senare. Han kom dock tillbaka vid ett för då ville robin palm in till stan och äta. ( gud va mycket robin de blir)
Börje och jag följde med och när vi väl kom in till stan så träffade vi på lina, fredriksson, tim och co. Trevligt!
Sen bar de av mot molkom och sängen.

Idag har jag gjort engelska läxan lite halvt och sen kom elin. Vi har varit hos börje och ätit mat och jag har provat en rally overall som jag ska ha när jag och börje åker rally den 5 februari. AS COOLT
Sen åkte vi och sa hej på ryssen, men vi åkte nästan lika snabbt.
Nu ligger jag i sängen och ser på wallander lite halvt. Imorgon blir de ut och ävningsköra med pappa för hoppsningsvis! Ska bli rutin på de nuuuuu

Ha de, hörs hej!


.

klättar på väggarna, ååååh dör ju här snart!

"de va på gärsgårn"

Hej alla fiina
Hoppas allt är bra med er, med mig är de fiiin fint. Va ner i en miniliten svacka nu är ett tag och kände att allt inte var riktigt bra men nu fan är de påväg upp och humöret är förjävla bra. I alla fall nu ikväll, just nu!
Tänkte på mitt förra inlägg om att de pirrade i magen, vilket jag förövrigt skrev fel på först och skrev att jag var pigg i magen, haha lät ju som jag hade satt igång tarmsysemet ordentligt men de stämde ju inte riktigt.
Vilket jag måste tillägga att hela inlägget va inte så seriöst faktiskt, de va mest en koll på hur många som skulle bli så nyfikna att de inte orkade vänta tills jag berättade själv utan de var tvungen att skriva och kolla.
Svarade inte någon. Den första personen skrev efter cirka två minuter. Eftersom jag är tjej (no shit?!) så tro mig, jag berättar för de jag vill ska veta om de är en kille som får ens hjärta att pumpa liiite snabbare, sånt kan man inte direkt hålla inom sig.

Igår i alla fall så kom börje in till stan efter att jag fått suttit i en trappuppgång i ungefär en timme och väntat på honom. Gick till vedugnen och åt, kanske lite väl romantiskt resraurang för två kompisar. Men de va gött i alla fall! Och så slapp man ju betala maten, snällt av börjee de!
Vi åkte til bergvik efter vi ätit och handlade lite nya kläder till honom. Hittade mycket fint och han blev nog nöjd tror jag!

Idag har jag åkt skridskor på gympan och de va skiiiitkul! Elin hämtade mig vid issation och sen åkte vi hem till henne. Efter någon timme kom lina och hämtade mig och vi har mest degat hela kvällen. Vi åt dock tacos vilket absolut inte satt helt fel! Sen åkte vi till molkom och gick upp till robin där vi har spelat tvspel. Finns en anledning till varför jag förra gången inte fick åkta mer än ett halvt varv på banan, jag suger! Va tyvärr inge bättre den här gången men jag fick köra mot lina och sanningen är den, hon suger också  på tvspel, haha

Lina åkte vid elva men robin, robin börje och jag satt kvar och spelade. Reine åkte strax efter lina och efter nån timme åkte robin och hämtade maja. När börje skulle hem passade jag på att tigga skjuts hem och nu skrev robin att han slagit börjes rekord så nu skulle han sova, vilket jag också ska göra.
Hoppas på en bra lördag imorgon! Lugn eller inte lugn? Ja de är frågan. Film och chips? Jaa de röstar jag för!



bästis och jaaa! bilden är tagen för läänge sen, men diggar den ändå!

i hemlighet

väntar på dina sms, pirr i magen. saknar dig på något konstigt sätt!

du och jag mot dom - whalströms

aaaah men låten i mitt hjärta, man blir så glad av sån här musik! "ååh shit va töntig hon är"
K bry.

Kom hem igår, as taggad på att övningsköra. De va inte pappa så blev inget. De va synd, behöver verkligen komma igång nu. uuuuh vad alla tjatar.
La mig i sängen kollade facebook och glodde lite lätt på TV'n så skickade robin sms och frågade om jag ville följa med till honom lite senare och kolla på film. Självfallet ville jag de! Börje hämtade mig vid halv åtta och robin (palm) robin (olsson) och börje spelade väl tvspel i typ två timmar och jag kollade på. Sen gick olsson hem. Då drog vi igång filmen "Just go with it". Haha så sjukt skön film! Kom hem halv ett. Trött som en gnu klev jag upp imorse men bara att bita ihop!

Nu sitter jag i lägenheten på norrstarnd och väntar på elin. Hungrig som ett as. Vi har tyvärr ingen mat så vi måste gå och handla sen. Men de blir efter sju någon gång.
Aja nu har jag inge mer att säga. Imorgon ska jag och börje och shopppa, haha han behövde hjälp med de sa han. Inga bilder har jag heller för de är anders dator. Ha de, pösshej!

"gott? gott! Jätte gott!"

varm oboy och ben and jerry -  strawberry cheesecake blir nu!
göttttttt, gonatt och söv sött





"jennie vet va hon vill, hon har tänkt till"

hej på er
jag inledde min fredag med att vakna med ett mycket konstigt litet sår på min kind. De va inte stort med det sved som om någon precis hällt handsprit i de. Åkte till skolan och de enda vi pratade om va chips ungefär.
När jag kom hem väntade jag otåligt på att elin skulle komma så vi kunde gå ner till konsum och köpa chips. När hon väl kommit så gick vi ner och sen slog vi oss ner i sängen och såg på Megamind.
Efter en stund kom emma och vi åkte upp till lindfors för att hämta börje och sen åkte vi till hallen för att kolla på när herr ulaget spelade.
När de stod 12-2 till bortalaget så kände elin och jag att nej nu är de inge roligt längre. Vi tog istället med oss börje och emma och gick hem till robin. Robin höll på att flyttstäda vilket kändes väldigt tråkigt men..
Elin åkte vid halv tolv någon gång och jag robin börje och emma satt kvar och pratade om allt mellan himmel och jord ända tills klockan slog ett för då skulle emma hem. Jag gick även hem då också men insåg när jag kom hem att klockan inte var så mycket, gick tillbaka till robin och kom hem igen vid halv fem. Hade en väldigt trevlig fredagkväll och hade hoppas på att de kunde bli fler sånna.

Men på lördag morgon kånkade börje och robin och några fler killar ut hans möbler och de var dags för flytt. Känns väldigt tråkigt att både han och fredrik har flyttat, hittills är det verkligen de bästa grannar som vi har haft. Jag kommer verkligen sakna de.
Konsigt nog hade de där illa såret på min kind utvecklats till ett ganska stort sår, ett brännsår? va fan gör jag om nätterna?
Jag ringde i alla fall lina och jag skulle åka in till stan för att möta upp henne. Mamma och pappa skulle som tur va in till stan för att fira pontus 2 års dag så jag samåkte med dom.

När lina och jag väl va hemma i molkom grejade vi med allt möjlig, ingen ide att skriva allt. Men mot kvällninga så gjorde vi oss iordnng för kalas i tidafors. Och jag vet att "man får inte roligare än vad man gör de till" Men jag hade inte specellt kul. Stundtals va det helt okej men njaa, de här va nog inte min kväll. Skulle ha kilat hemöver redan vid tolv men blev kvar. Vid halv fyra åkte jag , robin, lina och börje in mot stan för att lämna lina.
Sen kom hem till min säng och där somnade jag rätt så gött.

Ja de är min helg. Den har varit huuuuuur bra som helst stundtals och ibland ganska skit tråkigt. Men som sagt, de blir vad man gör de till.
Idag ska jag eventuellt in till stan. Och om de inte blir så så ska jag och kolla på när cimberly spelar match, Ingen mer ryssen för min del och anledningen kanske jag inte ska ta här. Eller? ja konsigt nog kan de vara ganska gött att skriva av sig. Men inte idag i alla fall.

Ha de fint folket, puss på er

dör ju här, liiite snygg!!




Har inge att säga idag. Vissa människor kan ta sig nånstans bara försvinna och andra människor
är guld värda, helt otroligt underbara!

Gå din väg och kom aldrig mer tillbaka

va gör man?

idag har jag absolut ingenting att skriva egentligen. Men jag har så fruktansvärt tråkigt. Vi har gått en dag i skolan och jag ser fram emot helgen redan. Hände ingen särsklit idag. Imorgon går vi till klockan fyra. Ja de är ungefär allt jag har att säga.
uuuusch kom och rädda mig någon. hejhej



gooos me kisse

och så var rummet klart

Hej alla!
Idag har jag först och främst vaknat - men dock inte i tid som jag hade tänkt! Sov längre än vad jag skulle så imorgon blir de väl ett helvete att komma upp till skolan. Men men de löser sig med tiden, eller som tommie skulle säga "de order sig".
Jag hoppade i alla fall in i duschen och sen gjorde jag mig i ordning och sedan började vi tömma det sista av mina prydnadssaker i vetrinskåpet och sen var de adjöss med det, nu står de inne hos pernilla och jag har omöblerat mitt rum helt och hållet! Fick två byråer, eller vad man ska kolla dom, av pernilla och en av dem ställde jag min TV på. Blev jätte bra verkligen! Nu fick jag ett mycket större och luftigare rum!
Sedan tog jag bussen in till stan och mötte Sandra och Madde. Gick med dom lite och kikade runt i affärerna, men med inga pengar gick de trögt. Madde hittade i alla fall en klänning som hon fick med sig hem!
Vi åkte sedan hem till Sandra och kollade på Beck - öga för öga. Inte den bästa beck men gunvald går alltid hem, han är ju det bästa i hela filmen ändå så!

Nu sitter jag i alla fall i köket och har precis ätit en rostad smörgås och ett glas oboy. Ska snart ta mig lite mer oboy och sen ska jag krypa ner i sängen. Ska bli otroligt skönt. Synd att man dvd står i stan för hade gärna velat kolla film innan jag somnade ikväll. Har ju en boxer men vettefan om de är något värt att se på tv ikväll?
Aja de märks. Imorgon börjar skolan och jag ser inte fram emot de. Bit ihop eller bryt ihop!
Vi hörs imorgon! pusshej på er älskade läsare





de börjar lika något








bilden på mitt vetrinskåp är lite halv urplockat, nu är de dock helt snustomt. Imorgon ska de ut ur mitt rum och in en ny tv och bli ett mycket större och luftigare rum! Ommöblering blir ju naturligtvis. Nu ska jag bara ta hand om allt som inte är där de ska. Bild nummer två är på mina fina spritflaskor som jag har kämpat så för att få ihop. Rest in piece. Mamma tänker tyvärr slänga dom allihop. (utom två som jag har tagit tilkbaka) BUHU
Bild nummer tre, snakebite? jaa kanske vore något att statsa på? ellöööör? haha

litten morgonfrill







Kul liv man har såhär på morgonkvisten! Har i alla fall gjort klart min uppsatas i MSOK. Katten la sig på min mage och snosade på halsen, mysigt värreee.
Sen kom cimpan och gjorde min sällskap. Nu ska vi försöka tömma mitt vetrinskåp så jag kan få upp nya TV'n på väggen! Vi hörs när jag har något vettigt att lägga ut! pösshej

we'll be shakin at the northpole

Nå vad har hänt sen jag skrev sist?
Jag skulle iväg på nause. Jobbade och när jag väl slutade så sprang jag hem och duschade och sen slängde pappa och jag oss i bilen och åkte in till stan där flickorna redan förfestade för fullt. Skulle ju som sagt varit nykter men slutade inte så. Eller nästan. Fick i mig två groggar och två shottar. När vi väl va framme på nöjes kände jag mig nästan nykter men hade lika kul för de. Vi dansade så mycket att när de väl va dags att gå hem kunde jag knappt gå. Tack gode gud för att jag tog med mig mina converse!!
Kvällen va väldigt bra. Slutade på herrhagen och när klcokan va halv sju ringde lina, min räddare. Vi skulle mötas vid torget klockan tio så jag kunde åka med henne hem. Efter att ha väntat i stan i ungefär en och en halv timme kom hon äntligen och med två spräckta nagelband för de va så himla kallt så åkte vi äntligen mot molkom.
Åkte till lina och softade där ett tag och på kvällen drog lina jag och kristin och drack med trevligt folk hemma hos blomman!

Igår bar de iväg mot arvika i blomman checker. De fanns ingen värme i bilen så va lika kallt inne som ute. Tur vi är så rutinerade att alla (utom erik flodman) hade på sig overaller och mössor! Haha såg jävligt kul ut men lovar att vi va charmigaste gänget i hela arvika! Nog för de va svinkallt igår men kul som fan hade vi!!
Träffade tommie och marcus vid shell när de var dags för fyllekäk. Skrattade så jag nästan rent ut sagt kissade på mig. Hahaha
tommie: (smakar på min smörgås) de gick ner du!
Jag: men du har ju inte svalt?
tommie: men man säger väl de när man känner smaken? Haha man kan ju inte svälja och sen bara 'jo men de va gott'

Marcus: oj men richard du äter ju pappret!
jag: jaa är man fattig så tar man vad man får vettu
marcus sprutar ut massa cola för han börjar skratta så. Resulterade i att jag nästan satte hela smörgåsen i halsen!

Ni tycker de bara är patetiskt men de va skit kul, haha då i alla fall

även en kommentar som jag kommer få höra länge är 'åh vad han gled dåå'
Va en kille som sladdade och tydligen va de inte okej att säga 'gled' äääh skit samma ;) Haha!

Vi va hemma rutn halv sju imorse och jag och kristin somnade vid sju och klockan ringde lite efter elva.
De va bara att kliva upp och bege sig till farmor för mat där. Drygt. Somnade en stund i soffan och mådde bara rent piss.

Tror jag har feber och min hals gör ont. Men de gör ingeee. Sånt man får leva med om man ska ligga på topp!
Nu har vi cindy, niclas, peter, angelica och pontus här. Vi har ätit tårta för att fira min mammsegull. De va gott men inte riktigt min grej. Tur de fanns glass!
Dom sitter där nere och strir. Kanske bäst att gå ner och va lite social :)
Men vi hörs och syns gott folk. Ikväll blir de sängen tidigt så jag får vila ut! Haha klen som jag är
Ha de bäst alla fina, puss på er


this is the start of something new, it feel so right to be here with you

Det nya året har börjat och än så länge känns de väldigt bra. Har spenderat kvällen och natten hos Lina, vi har pratat om allt och inget, känns så himla bra!
Nu sitter jag och kollar på tv lite halvt med mamma och läser bloggar samtidigt. Garvar ju ihjäl mig åt vissa människor!! Ska iväg och jobba om lite drygt en timme. Känner inte för de alls men har inget att säga till om för min plånbok behöver fyllas på och den vill att jag går och jobbar.
Ska jobba heldag imorgon och sen bär de av till stan för att glida iväg till nöjes med fina flickor och sjunga ikapp till Nause som står på scen. Går förmodligen ut imorogn helt nykter, kan ju bli spännande. Kul eller astråkigt? Ja det lär och märkas.

Men nu har jag inget mer vettigt och säga och då behöver jag inte göra världens längsta inlägg heller.
Men vi hörs! Ska försöka fixa bilder från nyår också som jag kan lägga upp!
Men men, puss på er! Nu vill jag ha maaaat.



Ful bild, men va ju tvungen att prova camen på datorn vettni, så ja bjuurr

Året som gick, 2011 har flygit iväg och jag har lyckats fånga lite på bild.

Januari;
Jag inledde detta året med att bli fadder till de finaste som finns!
Jan Pontus Lennart Karlsson.



Februari;
Jag firade min födelsedag med min bästa vän och grabben som en
en sommar fångade mitt hjärta men som idag är en av mina allra bästa vänner. 



Februari;
Jag har sett på när niclas och emil har badat i snön.



Februari;
Jag har firat niclas och marcus som har fyllt 20år. Emma och jag klädde ut oss till chearleeders och köpte en barbara för 400 kronor. Vi sjöng en ramsa och vi hade skit kul.



Mars:
På pannkaksdagen i mars gjorde vi pannkakor hos nicke i stora lass!



April;
Jag åkte till Elmia men dom personerna som jag idag trivs allra bäst med.
Jag kommer aldrig glömma den här dagen för det har varit den bästa på hela året. Skapade minnen för livet.



Maj;
I maj åkte jag och elin till grums och träffde en väldigt fin vän, Daniel Sandbu.



Juni;
I juni spenderade jag min midsommarafton med underbara vänner åt alla håll. Kvällen blev sen men jag skapade nya vänskapskretsar. Med bland annat min nuvarande bästa granne Robin palm.



Juni:
Jag har fiskat en del i sommar fast jag egentligen hatar de. Emma, jag, Lina och albin satt i båten några gånger under sommaren men inte fick vi napp en endaste gång.  (bilden är dock på marcus, fredrik och benny)



Juli:
Denna månad spenderade jag en hel helg uppe i höjes med Börje, marcus, Emma och co.
Träffade en hel del nya ansikten och fick mig nya vänner även där. En mycket blandad helg, rallycross inte min grej. Men med trevliga människor så funkar allt.



Juli;
Jag har varit på ålandskryssning med min fina Emma. Vi hade två dagar på havet vi sent kommer glömma, kom varann ännu närmre och jag älskar henne av hela mitt hjärta.



Augusti;
Jag, Elin, Johan och Dennis satte oss i bilen och åkte till Årgäng. Johan är en människa jag är så tacksam över att jag har träffat i sommar. Vilken guldstjärna! Den här dagen hade vi så grymt kul. Skulle göra om den för allt jag äger. 



September;
Vi firade Sandras födelsedag med underbara flickor och åt på Mongolian och sedan bowlade vi på score.


September;
Jag tog med mig två av mina bästa vänner till turkiet. Vi hade en vecka med händelser av alla slag. Dom delar en plats i mitt hjärta ingen kan ersätta. Underbara tjejer!




Oktober:
I oktober bestämde vi oss, jag, elin och tjejer från klassen att vi skulle ha the time of our lives. Vi skulle dra en krogrunda utan dess like. Sak noel på scen och en hel del alkohol i kroppen, de blev en kväll jag inte minns mycket av. Men bilderna säger att jag hade kul!



November;
Under nån vecka den här månaden drabbades jag av en känsloblandning jag aldrig trodde jag skulle behöva uppleva. Med många konstiga känslor som sa emot varann klarade jag av det med  hjälp av mina bästa vänner.



November;
Flickorna och jag bokade en B hytt till partykryssningen. Vi blev tyvärr väldigt åksjuka och kunde inte njuta av resan så mycket som vi hade hoppats på. Vi skrattar, gråter och spyr tillsammans.
Dom är i alla fall äkta vänner, i vått och torrt - när som helst!



December;
Julafton som jag alla andra år har firat med min familj firade jag istället iår med mina vänner. De blev en lång kväll men jag är evigt tacksam att jag träffat dessa människor. Jag vet att jag har förändrats sen jag träffade dem, men jag har aldrig trivts så mycket med mig själv som jag gör nu. Konstigt nog, här hör jag hemma.



December/januari;
Jag kunde nog inte ha avslutat och börjat mitt år på ett bättre sätt. Åtminsone så behövde jag inte det. Jag hoppas att det nya året bär med sig massa äventyr och att det blir minst lika bra som 2011.
Jag vill tacka alla som jag lärt känna och som ställt upp i vått och torrt det här året. Jag har försökt att få med de bästa under året och de som format mig till den jag är idag. Visserligen har de hänt tråkiga saker också. Men de är historia och jag vill inte ta fram de igen. Men dessa minnen bär jag med mig så länge jag bara kan.



och så var de inte 2011 längre

nu har vi inte hörts sen julafton vilket innebär att de va en vecka sedan. De är dåligt, jag vet. Men jag är ingen trogen bloggare och de hoppas jag att ni har märkt vid de här laget. De blir liksom lite inlägg när jag känner att jag orkar och vill. Men i alla fall, jag kan ju försöka få ihop lite av vad som har hänt under veckan.
Jag har varit in och shoppat lite på mellandags rean. De bästa jag har köpt är förhoppningsvis min nya TV. En 42 tums LCD - Tv. Har inte satt upp den än för att jag ska ha den på väggen men när den väl kommer upp hoppas jag att den va värd att köpa. Sen har jag även köpt lite kläder, inget särsklit. En tröja och två par jeans.
Köpte en jacka igår eftersom min mamma tvättade sönder min andra vinterjacka - i år också! De räckte tydligen inte med den som blev söndertvättad förra året....
Jaja så kan de va.

Jag och elin har fått låna min farbrors lägenhet i två månader för att han är i Thailand. Så där har vi installerat oss med allt från nya gardiner till, tavlor och doftljus från IKEA. Stället blev i alla fall mycket finare och vi trivs som handen i handsken.
Igår var det nyårsafton och efter mycket krångel fram och tillbaka så slutade det med att elin och jag skulle fira det i stan. Vi mötte upp madde och sandra på bussen vid klockan tre och sen bar de till norrstrand och vi började fixa oss inför kvällens äventyr. Runt halv sex kom killarna - Andre, Simon, Dennis, Johan, Erik och Johan . Vi spelade ölspel och hade de riktigt trevligt. Lungt och städat men ändå kul!
När klockan blev åtta så drog killarna för att de hade bokat ett bord på munken. Ellen kom till oss vid sjutiden så vi fem flickor blev kvar i lägenheten och chillade i en timme. Sen gick vi till McDonalds och åt fyllemat - innan vi hann bli hungriga. I förebyggande syfta rent ut sagt.
Vid tolvsalget mötte vi killarna vid torget. Jag fick tyvärr ingen nyårspuss iår och inte elin eller sandra heller så vi gav varandra en. Haha de är tur vi har varann!

Sen bar de av mot herrhagen till Dennis. När vi väl kom hem till dennis så visade de sig att mer än hälften av de personer vi hade passerat skulle också dit, vilket inte någon annan visste än tjejen som hade bjudit dom. De fick i alla fall inte komma in. Vi blev typ femton personer och fullast av alla va han som inte kunde en mening på svenska. Vi pratade engelska/spanska med honom hela kvällen. Eller aah, Simon pratade spanska med honom.

Trots att vi hade jätte kul och blev till och med erbjuden sovplats hos dennis traskade jag och elin hem när klockan var lite över fyra. De va svinkallt och vi hade ärligt talat ingen aning om var vi var när vi väl hade gått en bra bit.  Hem kom vi i alla fall och jag har nog aldrig sovit så gott.
Idag har vi käkat pizza, fick hemleverand till och med! Dennis, Johan, jag och elin skulle ha setts och tittat på film och käkat pizza men johan fick ändrade planer och dennis svarar ju inte i telefon , som vanligt.. De va synd, vi hade ju planer. "Fyra timmar inatt eller tjugo minuter imorgon, du väljer själv"
Valde alternativ nummer två, meen ne. Hahah....

tommie, min lilla ängel kom och hämta mig och elin i stan förut. När vi kom till molkom tänkte jag att jag skulle gått ner och spelat ryssen men ändrade mig när jag möttes av så sura miner.
Nu har min mamma kommit hem. Ska dra hela nyårshistorien för henne nu. Pusshej på er!

Vill passa på att tillänga ett hjärta åt Malin Westberg. En tjej från Vålberg som blev påkörd igår natt av en buss. Fruktansvärt hemskt men hon omkom i olyckan. Tänker på henne och alla anhöriga. Vila i frid, ängeln-malin.
<3

Bild på madzooo och mig igår!


RSS 2.0