guess this is a battle



Inledde dagen med att vara såhär glad. Nu sitter jag här och av ren frustration låter tårarna bara rinna.
I vanliga fall hade jag intalat mig själv att jag är superpatetisk och inte förstått mig på migsjälv varför jag sitter här och beter mig som ja gör. Men nej fan heller, idag - just nu - har jag rätt å vara arg. Du är en idiot just för tillfället och jag är faktiskt väldigt besviken. Jag hoppas att du är nöjd i alla fall. Ditt val.
 
Nog pratat om de. Har varit i stan idag med Elin och Hilda. De har shoppat och jag har sett på. Fick hålla stenhårt i pengarna nu. Fick dock med mig en tröja hem, MEN den var på rea så de gick inte många kronor till den. (De är i alla fall de jag intalar mig själv)
Har suttit i telefon nu sen jag kom hem i nästan två timmar och försökt och fixa något jag själv knappt förstår mig på. Kom inte fram till så mycket mer än att Jesper höll på och skratta ihjäl sig. Tur de glädjer någon när en annan har gjort bort sig, haha..
Sover hos elin i natt. De behöver jag. Nya tag imorgon! Hoppas ni mår bra kära läsare. Pössda
 

hope you find what you're looking for



Typ såhär glad är jag idag! Jag har ingen förklaring till varför och det känner jag att  jag inte riktigt behöver heller.
Vädret är bättre idag än vad det var igår, kanske är därför? Naa.
Jobbade en hel dag igår och det gick kanon. Var rädd att jag skulle vara helt hjärndöd när klockan ringde med tanke på resan och allt springade på stan. Men de gick jätte bra! Min plånbok hatar mig verkligen just nu och skulle nog helst vilja strypa mig. Blev några tusen lappar fattigare men jag kom hem med mycket fint och jag är super nöjd.
 
De är tisdag idag och veckan är redan planerad. Dock inte helgen. Eller jo, fast ändå nej. Lägger de lite inom parantes och så funderar ja lite till.
 
På onsdag blir det stan med elinpelin, hoppas vi kan växla pengar då till vår resa! de närmar sig nuuuu. ÅÅH
 
Ha det hörni, pusshej från miss fatty
 

Under the blanket with my baby, thats where i'll be

Äntligen hemma i min underbara säng!

Jag skriver ett inlägg imorgon om hur hela helgen i helhet har varit.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba en heldag, 7.15-21.00, tjoho..

Godnatt med er, sov så gott å dröm så sött


Crusin on a saturday night

Ett mobilinlägg idag igen. Michelle håller stenhårt i sin ipad så ingen ide å fråga om man får låna den..

Dagen började med en lååång varm dusch! Å sen gjorde vi oss iordning, hoppade på tunnelbanan och bar oss iväg mot Globen. Walking with dinosaurs, är ju som de låter, en show som handlar om dinosaurier. Jag, Michelle och pappa har redan sett den här en gång innan för två år sedan, vilket gjorde att vi kanske inte tyckte de var lika kul som de andra.
Som tur är låg de ett shoppingcenter precis intill Globen och där spenderade vi några hundra.
Sedan hoppade vi på tunnelbanan och åkte till cosmonova och såg "the last reef". Efter de åkte vi och tog oss en titt på gamla stan.

Av alla ställen i Sverige så lyckades vi ju hitta vår lilla mormor och hennes väninna Berit på grannhotellet, hon bor i Skåne, vi bor i Värmland men här lyckades vi hamna samtidigt. Var några år sedan ja träffade henne så det var riktigt kul! Vi bestämde oss för att äta en bit mat tillsammans, så Kina mat fick de bli.

Just nu ligger ja i sängen på hotellet, proppmätt och allmänt ful. Mamma,
Bertit och mormor ville spendera någon timme tillsammans utan oss "barn" så vi blev skickade till hotellet med pappa.
Ja vill hem till Värmland och jag vill åka till Torsby med mina fina vänner. Jag måste dock få säga att jag är super nöjd med allt nytt jag hittat och köpt! Har gått åt någon tusenlapp men de har de varit värt, för som sagt jag är mycket nöjd.

De är skit på tv'n så de blir nog en tidig kväll. Imorgon bär de hemmåt och jag längtar efter er där hemmaaaa. Puss från mig


Quit playing games with my heart

Väl i Stockholm ligger ja på hotellrummet å surar som en fem åring.. Ja skäms över mig själv men ja tål inte tanken av vad kul alla andra har där hemma på nöjes ikväll. Ja vill också klä ut mig och vara där! Gör ont i hjärtat å kolla Facebook och instagram..

Vi åkte imorse och redan igår kväll lämnade vi ifrån oss våra älskade guldklimpar. Jag saknar våra små bebisar jätte mycket. Vi har spenderat nästan hela dagen på "stan" och jag har fått en hel del grejer. Tur pappa är på fjäskhumör också så jag fick mig en väska av honom, hihi!

Till middag har vi ätit plakstek och gratinerat mos, gudomligt gott faktiskt! Allt med resan är inte negativt trots att de emellanåt känns så. Men nej nu biter ja ihop (för ikväll). Imorgon väntar ju globen på oss, hoppas dom är förberedda på kaos, för de för familjen Karlsson med sig.

Godnatt mina älskade där ute. Ikväll snosar ja Michelle och Pernilla på varann i vårt egna hotellrum.
Vi hörs imorgon!


little miss muffin




hur tråkigt kan man ha? Å varför vill man äta när man har tråkigt?
hitt på nööö.. Bio kanske? hmmmmmmmmmmm

forever betyder föralltid

Sitter just nu och funderar på vad jag ska skriva. Vad vill man läsa egentligen? letar inte efter era svar för det känns bara pinsamt, ja är inte ute efter att bli någon stor bloggerska så jag behöver inte era åsikter egentligen. Men när folk ändå är inne här och kikar kan man ju föröska få ihop något som är någorlunda värt att läsa.
 
Jag har varit in till stan idag och haft körlektion vilket gick väldigt bra, försökte även att plugga lite teori men folk måste ju prata så förbannat högt i denna teorisal så de går ju inte koncentrera sig.. Åkte hem och då kom Emmis hit så vi färgade hennes hår. Nu tillhör hon också offecielt gruppen blondiner. Hon blev så fin sååå!
När de var klart men färgningen så fick jag kila iväg till jobbet för ett kvällspass. Pratat med Jesper idag ett antal gånger, han har att planer han. Men kul kan de nog bli så ja hänger på tåget, så att säga!
 
Igår va Simon här en sväng och vi skrattade nästan ihjäl oss åt en viss person. Herre jösses, vi grät nog ikapp. Men som sagt, kul var det! Imorgon gör jag ett till kvällspass och sen på fredag morgon drar vi till stockholm. Känner att de här med familesemester är ju inte min grej längre. Fanns en anledning till varför jag sa tvär nej till Gotland i somras. Varför i helvete sa jag ja till de här? Ja vill vara hemma.
 
När jag tänker efter kanske jag behöver komma ifrån Molkom en stund och Molkom kanske behöver bli av med mig. De kan ju faktiskt vara bra att inte träffa alla hela tiden. Även om de faktiskt patetiskt nog känns faktiskt jobbigt. Ja vill inte sakna just nu och de gör ja, men jag vet inte ritkigt vad. Jag har inte ens åkt nu men tro de eller ej ja räknar nästan ner timmarna. Ja vill vara här hemma. Hur ska de gå i Thailnad?!  Tvivlar dock inte på Thailand, de har jag valt själv och de är dessutom med elin ja åker!
 
För att trösta mig själv lite ska jag unna mig lite shoppning så jag blir på något bättre humör av att åka bort. Imorgon kanske de blir bullbak, vet att ja skrev de någon annan dag också men ja känner för de imorgon. Va får se. Brukar inte sluta bra när ja planerar något.

Avslutar med tre bilder, en på emmis och mig från i somras och två andra bara bilder. Hej då på errr



En helg till passerade

"Är man Sveriges bästa så vinner man även i lera", kan nog inte riktigt beskriva vad stolt jag är över en väldigt bra vän till mig - Jesper Samuelsson. Måste säga att ja har inte så bra koll på rallyvärlden men de spelar ingen roll.

Som rubriken lyder så har helgen passerat och jag har glidit med på ett bananskal. I fredags så var jag och Emil ner till sporthallen och kollade på innebandymatch. När Niclas väl kom hem från stan slog vi våra "kloka" huvuden ihop och kom fram till att vi skulle åka till ölme. Vi mötte upp Emma, Marcus, Tomas å tönnsen vid konsum å sen åkte vi.

Väl i ölme var festen i full fart, dessa lillerudsfolk vet verkligen hur man svänger sina lurviga ben ordentligt. Men de va dock inget för oss så vi åkte hem ganska snabbt.

På lördagen gick Elin å jag ner å kollade på herrans match innan de var dags att dra sig mot jobbet för ett kvällspass. Efter jobbet åkte vi till Helena å Björn där de var kalas. Elin å jag höll oss nyktra (bortsett från att ja tog några klunkar) men de andra var bra på lyset. Kanske blev lite väl mycket i slutänden, men så blir de ibland..
En tripp till stan fick de bli efter många om och men och när klockan närmade sig tre var vi äntligen hemma i sängen.

Idag är de jobb som gäller å ikväll blir de beck! Har planer inför veckan men vet inte hur ja ska lösa allt, de märks. Ha de bra!


Kan jag få tillbaka mitt hjärta? du tog de när du gick.

Heeeeeeeej
 
Frank Wagner, varför kan du inte bara gifta dig med mig? 
Johan Falk filmen rullar i dvdn, har sett några stycken nu dom senaste dagarna, dom är rätt bra faktiskt, ,men största anledningen att jag ser på dom är för Frankieboy, åh herre vilken man ...
 
Har pratat med Lina i telefon i över en timma, allt om livet och lite där till. Men vi kom inte fram till något som kunde lösa våra problem. De är som vanligt alltså haha
Helgens planer sprack snabbare än väntat. Just nu sitter ha å funderar på om de kanske får bli bullbak ikväll. Färga håret ska jag göra i alla fall, kanske ska slinga håret på Michelle också. Får se. Hoppas nicke eller emil har nått kul i kikaren.
 
Imorgon ska jag i alla fall jobba på kvällen och samma på söndag. När jag slutar på söndag ska jag spring hem och slänga mig i soffan för då är de Beck på tvn!
 
Nästa helg drar vi till stockholm och tittar på dinosaurier, ska bli rätt trevligt. Var åtminstone kul för några år sen. Hoppas på lite shopping och god mat.
 
Känner mig lika tråkig och slö som de här inlägget. De får nog bli en sån helg. Hareeee
 
Joel Kinnaman "Frank Wagner" ja tror ja dör..




Bilder från stockholm 09



there is always a reason why



Vad långa dagarna blir när man varken har skola jobb eller någon hobby. Ja kanske borde skaffa mig en hobby?
Önskar ja tyckte om att springa, då skulle jag springa flera mil i veckan. Eller åtminstone hade lite motivation till att röra mig lite mer än vad jag gör. Min hälsa och träning går liksom inte hand i hand. Tahiland står på schemat om exakt 49 dagar och man ville ju vara lite i form tills dess men ser mörkt ut. Fan för chips.. haha
Gick ner till jobbet idag och kollade lite turer och sen la jag mig i solariet i tjugo minuter, Kan ju vara bra att ha lite färg innan vi åker så vi inte blir helt sönderbrända de första vi blir. Kan inte med ord beskriva vad jag längtar, de ska bli så otroligt underbart att komma bort fårn denna instängda skål vi bor i just nu. Nog för att Molkom ligger mig varmt om hjärtat men just nu vill jag här ifrån. Jag vill bli brun och jag vill komma tillbaka fräsch och pigg och redo att fira ett fyhelvete bra nyår med mina nära och kära.
 
Idag har jag tagit två långpromenader i kylan. Tråkigt att gå själv dock.. Tur de finns bra musik i lurarna. Har kollar på never say never idag igen. Är femte gången på två dagar, nästan så ja skäms haha. "De är ju inte ens en film, de är en dokumentär!" - pappa.
 
Kom precis ut från ducshen å måste säga att det var väldigt skönt å välbehövligt. Om en och en halv timme kommer elin hit. Hon sover hos mig och imorgon åker vi in till stan och betalar våran resa och fixar lite smått å gott.
Nu ska jag dricka lite oboy och så ska nog göra varma smörgåras i ugnen och mysa ner mig i soffan hos bebis bella och mimmi.
 
Vi hörs och syns! pusshej /Sandra

Never say never

Hejsan gott folk
Idag är de söndag å de är oftast då ja slänger ihop något av de ja gjort i helgen. Just nu försöker ja mig på att lägga ut ett inlägg från mobilen, vi får väl se hur de går. Ja sitter i vårt "nya" vardagsrum å orkar inte gå till övervåningen för att hämta min dator. Igår möblerande jag, mamma, Cindy och pappa om på nedervåningen. Mamma och pappas sovrum fick bli de nya vardagsrummet och tvärt om. Blev faktiskt ganska bra efter en hel del bärande och slitande.

Runt klockan sex igår kväll ringde Niclas och sa att vi skulle ut och bada badtunna i mosserud. Emma och jag hade planerat filmkväll men planerna ändrades och vi klagade inte. Emil, Marcus, ja, Emma och Nicke hoppade ner i plurret och Åse valde själv att titta på. När klockan precis passerat nio valde vi att gå upp och åkte till Molkom för film och godis.

Marcus Nilsson kom på besök å som pricken över i'et på denna kvällen så åkte Niclas jag och Marcus till kil å kollade vad som hände där. Spenderade nån timme i kil å när vi kom tillbaka så sov de andra, eller så låtsades dom, ja kom inte riktigt underfund med om de va på skoj eller inte. De vaknade till liv i alla fall och vi pratade en stund innan de va dags att ta kvällen. Efter vad som skulle bli lite sällakapsdrickande under kvällen blev lite för mycket å ja kan erkänna att jag va ganska på lyset när ja gick hem. Vilket resulterar i hur ja mår idag..

Tyckte dock inte att de va så himla mycket igår men ja måste ha väldigt fel för så dåligt ja har mått idag va otroligt länge sen ja mådde. Nästan läskigt vad huvudet å magen inte har samarbetat överhuvudtaget idag.

Imorgon är jag ledig och ja tror jag ska in till stan med Elin. Idag har jag sett på Justin biebers film never say never, två gånger. Den filmen har spelats några gånger i min dvd dom senaste dagarna. Kanske lite "fjortis" varning, men vafan, filmen är skit bra ju haha

Sitter med systrarna å väntar på solsidan just nu. Blir en väldigt tidig kväll ikväll kan ja säga. Imorgon vill jag vakna å må bra. Tack för mig. Hörs hääj





M-m-monsterkill

Ah de är cp med blogg just nu, eller mig kanske.. Fick göra ett mini inlägg för de blev två av de förra. Hittar fan inte vart man tar bort inlägg..

och ingen förstår, inte ens vi.

Godispåsen är på plats och jag har krypit ner i sängen, ska se på fråga olle nu. Sjukt program men ganska intressant ibland faktiskt haha. Har precis pratat i telefon med en kompis och fick i uppgift att skriva ett brev (på skämt) och ett brev ska de bli! Vet dock inte om ja orkar skriva något ikväll men vi får väl se. Ska jobba imorgon men jag börjar halv fem så jag har sovmorgon, sköööönt.
 
Har spenderat nästan hela dagen ute idag. Tog en jätte långpromenad med mimmi på förmiddagen och sen har jag suttit ute i solen med hundarna i flera timmar. Fick i uppgift av pappa att laga maten idag så de fick bli ris, cyrrysås och grillad kyckling. Inte för å skryta då men blev rätt så gött daa
 
I veckan så har jag varit med Niclas på älgjakt, å de var kanske inte riktigt min grej. Blev lite drygt att sitta i skogen utan att se något i så många timmar. Men nu har ja provat de så nu vet ja hur de är att vara med på älgjakt!
 
Veckan har gått fort trots att jag inte har gjort något särskilt. Jag har mest gått hemma hela veckan, har inte blivit något jobb alls nästan.. Dock ganska skönt de med ibalnd faktiskt. Funkar ju inte hur länge som helst men ibland får man lov att ta de lite lungt i livet. Har knappt koll på dagarna när de är sånna här veckor, gött att de är fredag imorgon.
Nu är reklamen slut så nu ska jag kolla vidare.
 
bjussar på lite bilder om allt möjligt, tankar hit och dit och bilder från veckan. Kanske saker ja borde säga men sånt som är onödigt också. De får stanna här på bloggen. Ha de bra hörreni. 
 






tillägnat en viss person;


till en annan;


och till en tredje;


 

here we go again

Första bilen är våran bebis bella's syster, Saga. Världens fluffigaste och goaste.

Igår var Emma, Caroline, Emil, Jag, Marcus och Niclas till Arvika. Orkar inte skriva så mycket mer än så. Vi hade roligt och jag var hemma vid halv fem imorse. Mår som jag förtjänar idag. Har varit ute och gått med hundarna idag med Cimberly, rikitgt härligt hästväder ute! Katten följde dock efter hela vägen, syns på bilden att han är med.. Vi hörs under veckan! peace








So many girls in here, where do I begin?


vi värmde våra frusna hjärtan i en flaska gin

http://www.demolatar.se/play4182/bobby-b/lucia-i-new-york
 
alltså den här låten ska jag gifta mig med, den är lika konstig som jag. vi blir ett kan man säga
 
Gick upp till Jenny för tio minuter sen och insåg när jag kom dit att jag var en timme för tidig. Slänger ihop ett blogginlägg och sen går jag upp och gör ett nytt försök. Gött att få frisyren fixad!
Sen åker jag till norum och bakar kladdkaka och kanelbullar. Hilda ska ha sminkparty ikväll och Elin och jag har fått äran att hjälpa till att baka lite grann. Imorgon har jag körlekion på morgonen och när jag kommer hem ska jag (nästan) direkt till jobbet. På fredag blir det mer jobb men på kvällen märks de vad som händer. På lördag bär de mot Arvika med ett soft gäng i en nylackerad långmerca. Kan bli intressant, men de brukar de ju alltid bliii
 
Skönt med så mycket ledigt den här veckan måste jag säga, förra veckan och veckan innan var det jobb varenda dag i elva dagar i rad, de kändes i både huvud och ben kan jag säga. Igår åkte jag med Emmis klemmis till Sunne och härjade. Vi åkte till Marcus, Emma och jag hade nämligen fått äran att göra köttfärsås och spaghetti till Marcus och Emil. (och hur i helvete gör man god köttfärsås?!) Aja vi kokade ihop något på världens dåligaste spis. De tog seriöst bokstavligtalat lite mer än två timmar att koka spaghetti och göra köttfärsåsen. Men gött blev de i slutänden. Vi träffade Ribban en sväng också. När Ribbis åkt hem så somnade vi andra i en soffsäng vi byggt ihop på nått jävla sätt. Klockan ringde vid nio och då var de bara upp och hoppa som gällde. Iväg mot Karlstad för Emma, Marcus, Emil, Alexander och Koffe (och resten av deras klass) skulle se på teater.
 
Väl i KD smet jag iväg till mig buss men missade den med en minut så fick bli lite spontan shopping, farligt må ja säga.. Men men! På kvällen gick jag till Emil och Niclas som var i garaget och skruvade.
Ja ni, nu rann klockan iväg lite grann i alla fall. Nu ska jag plugga in mina hörlurar och lyssna på låten om och om igen. Puss på er.
 
Och så vill jag passa på ett säga grattis till älskade sandra som precis skrev att hon tagot körkort, stort grattis!!!!!
 
Ta min hand och vi springer frihetens lopp
 


Ja just det , Sandra fick ju med oss på en rid tur i söndags också. De va faktiskt riktigt kul fast jävligt läskigt!
 


Är vi verkligen så lika som alla säger? Lillasyster pernilla

Älskade bebis flyttar in på fredag, snosibella

RSS 2.0