2 dagars? nja inte vår grej





Sandras ragg, såg ut som eric saade, höll på att dö, litte snygg dååå





En rätt så bakfull eric ljungwall vid frukostbordet



tom va i alla fall lite piggare!





basti basti, oh oh



Nu är vi äntligen hemkomna från partykryssningen! Helsingfors - Tallin - Riga

Måste säga att den här resan kanske inte direkt var värd 3000 som vi samanlagt har lagt på
resan VAR. Vi fyra har alltså lagt 12 000 på en resa som tre av oss i alla fall inte hann njuta så värst mycket av.
Det var nämligen så att på fredagen (dag 2) så var det storm på havet och båten gubgade värre äv karusellerna
på Liseberg och vi låg åksjuka i hytten och spydde ikapp allihopa. Dock så piggnade jag till och blev helt bra efter jag hade fått upp allt min mage ägde. Så jag fick gå själv ner och kolla/lyssna på Cascada och Italobrothers.
Träffade som tur va Nicke Lundh och hans kompis så jag hängde på dom och sen kom Jonas, Kvarna, Anton och Olle. Cascada och Italobrothers var helt jävla grymma, så otroligt bra och jag lider verkligen med alla på båten som inte fick se dom!
Men men så är det! Följde i alla dall med Jonas och co och hängde med dom stor del av kvällen men när klockan var sex på morgon så kände jag att nu får de va bra. Supit i två dagar i rad och kände mig bara väldigt trött och äcklig faktiskt. Haha. Men men orutinerad som man är så orkar man inte hur mycket som helt, var ju folk som inte sovit en sekund på två dagar. HELT SJUKT
Blir i alla fall inga fler sådana här kryssningar för min del för de va inte riktigt min grej, men nu har man provat och det va helt okej men inte skit kul som det skulle ha varit!

Igår satt jag åse och emma hemma hos åse och såg på film, blev en otroligt lugn lördag och tur va väl de kanske?
Nu blir det snart ryssen. Ska byta om nu så jag hinner ta följe med niclas och emil.
Nästa helg har jag praktik HELA helgen så tur att jag festa nog den här helgen så jag inte behöver göra det nästa, hheheheh.
Pusshej på er!

LYCKA

Bilder funkar inte tyvärr, blogg är helt konstigt! Inte första gånger de händer heller...
Men skit samma, livet rullar på rätt bra nu och jag är för tillfället jävligt glad!
Finns en viss person som förgyller vardagen lite extra, hihi!

Imorgon drar jag till stockholm och kliver på partykryssningen med madde, sandra och elin! Hoppas på två grymma dagar! Ingen mottagning på båten, så imorgon efter klockan fem är det NOG ingen idé att höra av sig, anländer till molkom på lördag förmiddag FÖRHOPPNINGSVIS.

Vi ses då! pusshej

vänd inte din avundsjuka till att vi blir ovänner

jajaja

nu går de inte lägga ut bilder igen, fan att de ska krångla varenda gång.

annorlunda fredag, men ändå bra

Marcus och Niclas (marcus storebror) kom och hämtade mig igår vid sex och vi for upp mot lindfors for att äta tacos hos Börje som faktiskt fyllt år! (pinsamt de hade jag helt glömt!!) Men jag köpte med en blomma och en chokladkaka, litet men de va ju något i alla fall.
När tacomyset med grabbarna va slut åkte vi mot molkom för vi Börje och jag skulle till Robin men han var inte hemma så vi gick hem till mig och väntade på att han skulle kila hemöver.
Det tog femtio minuter innan han ringde, tur att Börje är en jävel på att prata för han drog de mesta av hans liv för mamma och pappa, men men de gick att lyssna på!
När robin väl kom hem kom lina och åse i samma veva också vilket gjorde kvällen ännu bättre!
Vi dansade som vanligt till alla kramgoa låtar och hade jävligt trevligt. Men så hände det något och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad de var, har mina gissningar men de behöver jag inte ta upp här.
Kvällen slutade i alla fall att jag och robin satt på kyrkogården och trots anledningen, placeringen och stämningen så var det faktiskt väldigt mysigt. Vi kom i alla fall hem när klockan var halv fyra ungefär och då hade även Börje vaknat till som hade somnat så hårt när vi gick att han inte hade märkt att vi varit borta i över en och en halv timme. Men men, Robin fick mer besök och när humöret var lite bättre passade jag på att gå hem!
En trevlig kväll trots omstämdigheterna!

Nu blir det hund promenad och sen praktik. Hej då med er! pusspuss



börje uppe i höljes i somras!


bio med bästa flickor

Igår åkte jag in till stan för att shoppa med sandra, hittade två linnen och lite smycken som jag ska ha med till partykryssningen nästa vecka! Sen kom madde och vi åkte hem till henne för att hämta grejer som vi sedan åkte med till hennes farmor. Efter de kom elin och vi gick till sf för att placera oss i salong 8 där dom skulle visa breaking dawn. ÅÅÅÅH så bra film!!!!
Filmen va slut sent och elin och jag satte oss i bilen för att åka hem. Igår gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle behöva göra. Jag tog bort hans nummer. De kändes hur konstigt som helst men på något sätt så kanske de va det jag behövde. Nu finns de inte.
Vi åkte hem till elin såg på fråga olle dokumentären och sedan kröp vi ner i sängen. Klockan var väl halv tre då tänker jag. Vaknade imorse och har ätit frukost. Elin är inne i stan och tränar nu och jag sitter och väntar på att pappa ska komma in och hjälpa mig med min engelska uppsats.
Men de verkar gå trögt.

Vid sex tiden åker jag och marcus upp till lindfors för att hjälpa Börje förbereda sin tacobuffe. Ska bli mysigt och framförallt gott!
Imorgon och söndag har jag praktik. Sedan har jag första helgen avklarad! pusshej!!

godnatt sverige

Mot alla odds försökte vi,
men så en dag var allt förbi,
nu står jag ensam kvar.
Men kanske ödet förutsåg
och tids nog kommer vi förstå,
det finns ingen väg tillbax.
Tänk på mej när mörkret faller
och någon varsamt tar din hand
och den tid vi fick tillsammans, 
snälla tänk på mej ibland.

jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min
.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig
Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann


två sekunder senare och jag hade inte behövt veta

har ni någon gång varit med om att man har tänkt på en person och andra sekunden så ser man den på något sätt? Behöver ju inte vara något särsklit man tänker på utan mer 'fan vad länge sen de va jag såg honom/henne'. För mig som bor så otroligt nära konusm så har de hänt en miljon gånger och i början var det ganska läskigt man nu har jag börjat vänja mig. Man får någon i tankarna och så kollar man ut genom flnstret och nog fan ska den in på konsum i den sekunden.

Igår kväll hände det. Jag gick upp för trappen, skulle gå och lägga mig. Praktiken hade gått bra men var vädligt dryg. Kände att efter att jag suttit och pratat med mamma i en timme så var de dags att krypa ner i sängen.
Jag gick in till pernilla och cimberly, stoppade om dom och släckte lampan och påväg mot michelles rum så kommer jag att tänka på en speciell person. Jag går in i michelles rum och stoppar om henne. När jag sedan vänder mig om för att släcka lampan så åker det förbi en bil precis utanför oss. Det är han, han jag tänkte på.
Jag slänger en snabb blick på klockan och sedan tillbaka ut genom fönstet, innan jag visste ordet av det hade han redan hunnit glida förbi. Mitt då förhållandevis glada humör vände snabbt och blev till en sur irritation. Med tankte på att klockan var halv tolv och jag vet ungefär när han brukar gå och lägga sig drog jag en snabb slutsats, han har vart hos henne.
Med bara det i mitt huvud går jag och lägger mig och anstränger hjärnan till max för att försöka slå bort tanken. Det är hopplöst. Jag börjar gråta. Varför varför varför var jag tvungen att se? jag ville inte se det! jag ville inte veta! Jag vill inte bry mig.


beleive me, i don't want to go

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig ganska tom inuti just nu och jag vet inte riktigt om jag har anledning att känna så men de gör jag i alla fall. Har svårt att finna ord för frustrationen och just nu skulle jag nog kunna ha en hel konversation med mig själv om saker jag skulle vilja få sagt.
Vet inte om de hjälper ärligt talat så det struntar jag faktiskt i. Elin är påväg hit och de känns väldigt bra faktiskt! 

Har förövrigt bara varit i skolan idag och de hände inte alls mycket. Åt tacos när jag kom hem och de satt inte helt fel. Och just nu vet jag inte om jag har så mycket mer att skriva ärligt talat?
Imorgon gör jag ett kvällspass på praktien och även på onsdag, så vet inte om jag kommer ha tid att skriva något dom två dagarna. Ska försöka sticka in med någon information eller bild eller något men lovar inget.



when i held ya, den spelas sönder hos mig just nu

Har man inget bättre för sig en söndag som denna kan man lika gärna dela med sig av tankar och händelser. I fredags vakande jag klockan fem när klockan ringde och de bar iväg in till stan för att jag hade praktik mellan kvart i sju och halv fyra. Sandra och jag gick samma skift så det var vädligt roligt och dagen gick så otroligt mycket snabbare! Efter jag slutat kom pappa och hämtade mig och sen så var de bara att gå ner till åsbacka för att göra ett kvällspass där! Efter de var jag så slut så jag trodde jag skulle somna stående men jag gick över till grannen (robin) en stund och pratade med han och Börje innan de skulle in till stan.

Igår åkte jag emma, åse och fiffi in på bio. Och enligt mig var de nog bland de sämsta jag sett 'I don't know how she does it' helt totalt värdelös faktiskt om jag ska vara ärlig. Hände ingeting och jag ville bara hem. Men men de va trevligt i alla fall och jag gör jätte gärna om de, fast då tar vi en bättre film! ;)
När vi kom hem gick vi till robin för där va de kalas! Dansade till alla låtar och jag tror fan alla blev lite svettiga för vi höll igång ganska bra där ett tag! Alla lyckades få tag på olika redskap som vi gjorde gitarrer av. Spadar och skurmoppar och stolar, ja vi lyckades med de mesta och kul hade vi! 
 
Men sen när de började tunna ur sig lite där så gled blomman, jag, åse, lina, reine och linnea (chaufförn) in mot stan för att hämta anna och stina. Blev lite mat när vi ändå var där. Eftersom det inte fanns någon värme i sheckern så passade lina och jag på att fråga om vi kunde få åka med jimmy och tommie hem och de fick vi. Varma och jävligt trötta gled vi mot molkom och hem till underbara sängen.

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. Vakande och de är ju farsdag idag så vi har gett pappa lite presenter och så har vi fikat lite grann. Väntar på god mat nu och sen tårta.
Skulle gå ut och ta en lång promenad förut för att rensa tankarna lite grann och bara komma ifrån allt. Men insåg en minut senare att jag håller på att frysa ihjäl så jag vill inte gå ut. Skulle därför lägga mig i sängen och se på en film, helst en ledsam för idag är ingen bra dag alls! men då insåg jag att eftersom min mamma och pappa en dag kom och tog min TV och ersatte den med någon annan jävla stenåldersgrej så funkar inte min dvd. Där sprack även den planen.

Vet inte var världen är påväg och just nu försöker jag bara sakta men säkert intala mig själv att jag inte bryr mig. För de är ju det jag har sagt till dig hela tiden 'jag bryr mig inte'.
De ska va gött och leva, annars kan de kvitta.

söndagsångest

måste få skriva av mig lite, här kommer ett inlägg som förmodligen kommer vara lika förvirrande som min hjärna är just nu. Är det bara rykten eller är det sant det jag hör? Vet inte vad jag ska tro.. Men vill i alla fall skriva.

Alla känner till uttrycket 'du vet inte vad du har förens du har förlorat det' och det är lite så jag känner just nu. Det svider i mig att veta att jag förmodligen har förlorat något som betyder så otroligt mycket för mig. Men egentligen har jag ingen anledning att känna såhär och det gör ännu ondare i mig. Det var jag som sa att det inte skulle bli något, det var jag som sa att vi bara skulle vara vänner. Och jag vill fortfarande det, det är så jag känner och ibland önskar jag faktiskt att jag kunde ändra på det.
Men när man sedan inser att personen faktiskt har hittat någon annan som den vill lägga all sin energi på. Ja det är då man vaknar till och inser precis vad man hade kunnat fått om man inte sagt de där orden.
Men som sagt, jag är ganska säker på hur jag vill att vi ska umgås och de är som vänner, så jag förstår inte varför jag tvivlar. Jag kommer alltid bry mig om honom och jag önskar verkligen att han får de han förtjänar. Men jag ville inte att det skulle vara med dig
Ta hand om honom, han är min bästa vän.

Bara massa frågor. Men vem har svaren?

hallå där!
Ligger i mammas säng och funderar på vad jag ska göra för mat. Ska jag ens orka göra mat?
Har haft praktik nu i två dagar på psyk. Lite långtråkigt men annars helt okej!
Gjorde kvällspass i onsdags, dagen idag, dagen imorgon och sen jobbar jag kvällen på åsbacka. Känner mig redan lite sliten på grund av väldigt få timmars sömn inatt men hur ska jag då känna på fredag kväll?
Orkar inte va trött. Men men biter ihop, kan ju inte va helt slut efter första veckan! Har ju trots allt fem veckor kvar.

Nu kommer frågan chips? upp i mitt huvud. Mjoooo de vore väldigt gott, men äre nyttigt? NEPP
Brukar jag bry mig om vad jag äter? NEPP Borde jag bry mig? Ja tyvärr..

Kanske ska ta en skål med K-specialflingor och mjölk istället. Får nog bli så!
Usch nej lät inge gott, ångra mig.
Nybakta bullar skulle inte sitta helt fel.

Jaja, nu ska jag kila! Hörs hej!
Vad händer i helgen tro? Ska man ta det lungt eller slutar den här helgen som alla andra?
Vad är roligast? ja inte är det att ta de lungt i alla fall, låt oss härja! Hahah


you don't know what you got 'til you're missing it a lot

I don’t wanna close my eyes.
Tell me why you only hurt me when I’m sleeping?
The only time I can’t control my mind.
And the only time I can’t put up a fight
I miss you when I’m dreaming

sometimes love can come and pass you by, while you busy making plans. Suddenly it hits you and then you realise it's outta your hands. Baby you've got to understand you are my heaven on earth, you are my last my first.

ps. jag drömde om dig i natt. Igen.



har haft världens sämsta natt. Har knappt sovit någonting och värre blev de när jag insåg klockan fyra imorse att jag hade jätte ont i halsen och kände mig febrig. Gick upp på toaletten - vilket jag förövrigt aldrig gör - men tänkte av någon konstig anledning att jag kanske känner mig piggare då. Ahh.. jag va inte riktigt med i huvudet vid den tidpunkten. Låg i alla fall i sängen vaken tills klockan ringde vid fem och då bestämde jag mig för att den här dagen kommer jag döda i sängen. Och det är precis vad jag har gjort!
Har kollat på pettsson och findus - tomtemaskinen. Riktigt mysig film. Mamma kom hem på rast från jobbet och la sig bredvid mig i sängen. De behövde jag, gosi mami.

Har suttit vid datorn lite grann och sen har jag sovit ett antal timmar. Den här dagen har jag inte gjort ett skit och de kanske bara är bra för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Har ju praktik nu på psyk i sex veckor och vill inte inleda praktiken med missade dagar som jag måste ta igen på jullovet.

Nu ska jag nog se på TV igen, sen blir de sängen tidigt! Är ledig imorgon och börjar praktiken på onsdag.
Wish me luck!
Pusspuss herrrrå


är de ni som är x-ide brudarna? YEPP

Hallå
Igår ringde Victoria till mig och frågade om jag ville vara med och stå i baren på score och servera öl och cider. De ville jag såklart så Coffe skjutsade mig till henne vid sju och sen drog vi till Score vid tio. Efter en väldigt nervös timme så öppnade dom våran bar. Vi stod nämligen själva i en bar som dom hade ställt upp speciellt för de erbjudandet vi sålde. Hade väldigt kul och är nu en erfaenhet rikare, det va inte världens lättaste att stå där i baren men ändå lättare än vad vi trodde från början!

Idag mår jag bara skit. Håller på att bli sjuk. Har kollat på innebandy idag med elin och nu ska jag äta och sen kanske ner till ryssen. Blir så irriterd på folk så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Men men, de är som de är. Jag vet att jag inte är perfekt, men de är fan inte du heller.

fixar lite musik nu!!! hörs peace xxX


gils fall like dominoes - wiho bra låt!

Drar til mosserud snart och myser med emmis!

STORT TACK till Victoria för gårdagens äventyr. Smulan fyllde 18 år och det firade vi riktigt hemma hos henne igår!
Min lilla syster pernilla fyllde också år igår, 11 år. Inte riktigt lika stort firande av henne. Men tårta blev de i alla fall :)


medans katten är borta dansar råttorna på bordet!

pippi släpper av herr nilsson hos tommy och annikas mamma:
"åååh kristall kronan, du himmel!
herr nilsson du får inte springa på pianot!
(Krasch) FARMORS VAS!!!"

alltså dör lika mycket varja gång så jävla roligt är det!
Cimberly och jag har myst ner oss i mammas och pappas säng och kollar på pippi långstrump på rymmen.
Hunden och katten är också med förstås. Vääääldigt gosigt måste jag säga.
Ska försöka och tömma diskmaskinen innan jag går och lägger mig för imorgon ska jag upp och jobba sen ska jag sova hos elin imorgon kväll med sandra och madde. Blis myskväll med massa prat och skratt! Wiho



Idag har jag:
- ätit frukost
- bäddat sängarna
- gått med hunden
- målat några lister i garaget
- lagat mat
- bakat en kladdkaka
- gått med hunden igen
- träffat niclas
- nu ska vi se på film och sen är de natti
Emma och åse har varit här från och till hela dagen :)
Hunnit en hel del idag faktiskt!

RSS 2.0